1 senelik evliyim zevk aliyorum rahatliyorum. Ama bende zevk suyu ve rahatliyinca boşalma olmuyor sebep nedir sizce. Orgazimla ile boşalmanin farki var midir?
Cevabın nedir?
+1 yılOrgazm kadınlar için, boşalma erkekler için kullanılan bir tabirdir. Kadınlar orgazm olduklarında vajinalarından normalin dışında biraz daha sıvı akışı olmaktadır. Eğer sen orgazm olduğunda, vajinanda sıvı akışı olmuyorsa, kasılmalar olmuyorsa, vajinanı sıkıp sıkıp salmıyorsan o anda, sanırım orgazmı tatmıyorsun demektir.
04 Yorumla
Soran+1 yılBak kasilmalar oluyor yazdıklarının hepsi oluyor sadece sivi gelmiyor.
- +1 yıl
Normal de geliyor mu ki? Yani sevişirken ya da ilişki sırasında sulanmıyor mu?
Soran+1 yılHayir işte cok zevke de gelsem rahatlasam da bende hiç sivi gelmiyor esimle hic ama hic alakasi yok
- +1 yıl
Hiç sıvı yoksa adam nasıl girip çıkıyor içine? Bu çok zor olur çünkü. Ayrıca kuruluk varsa doktora gidip bununla alakalı jellerden yazdırabilir, muayene olabilirsin.
Gizli Üye(36-45)+1 yılGayet de normalsin, her şey yerinde daha ne istiyorsunuz. Orgazm oluyorsun ne sıvısı akmasını bekliyorsun, nadir oluyor o, her kadında olmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılIşte beee böyle abilerimiz oldukça herkes sorusunun cevabını alır eyvallah vallahi dert ediyordum kendime
+1 yılYeterince tahrik olmadan ilişkiye giriyosun belkide
14 Yorumla
Soran+1 yılVallahi oluyorum zevk oluyor orgazim oluyorum ama benden sivi gelmiyor. Mast yaparken de rahatliyorum falan ama kesinlikle zevk suyu falan gelmiyor
- +1 yıl
Nasıl giriyo sıvı yoksa😕
Soran+1 yılBebek yagi falan kullaniyoruz
- +1 yıl
teşekkür.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
28Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılön sevişmede ve ilişki sırasında ıslanma yok mu? o zaman nasıl girip çıkabiliyor kuru kuru?
ama boşalma yani orgazm anında kasılmalar titremeler oluyorsa tamam sen orgazm oluyorsun. erkeklerdeki gibi bir sıvı gelme durumu zaten yok sizde. sizde kasılmalar şeklinde oluyor. bazı kadınlardan yoğun beyaz bir sıvı da gelebilir bir miktar ama herkeste olmaz o zaten.00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı.
+1 yılEvet farklı bence odaklanamıyorsun veya eşin yeterınce iş bılmıyor olabılır erken boşalıyor olabılır
13 Yorumla
Soran+1 yılYok yaaa onlarda sıkıntı yok esim kendinden önce beni düşünür. Yani soyle diyim halizlesiyorum titreme oluyor hatta çığlık bile attigim oluyor. Bu orgazim değil mi
- +1 yıl
Tamamda o anla fazla ıslaklık oluyormu
- +1 yıl
Islanman gerekır boşaldığında bacaklarınıza kadar o sıvı akar
+1 yılOrgazmla bosalmak farklı seyler sen fızıkı tatmıne ulasıyosan sorun yoktur eger sıvı dıyosan kükürtümsü bir tat gelır kadınlar oyle erkek gıbı bosalmaz fıskırmaz akıntı seklınde sıvı gelır ve asırı mıktarda degıldır esın oral yapıyosa belkı agızdaysa vajınan o tadı almıs bıle olabılır sıvı tadını
011 Yorumla
Soran+1 yılHmm yani gelmemesi normal oyle mi
- +1 yıl
Dedıgım gıbı gelmeme durumu normal ama sen hıc yasamamıssın buda hıraz farklı bı durum yani damla dahi olsa olur olmustur farketmemıssındır belkı kükürtümsü tadı ıstersen sen fızıkı bosalman gerceklesınce vajına tadına parmagınla bakabılırsın
Soran+1 yılIyy yok beee
- +1 yıl
E normal bı tat köyü degılki :)
- +1 yıl
Denemedın galıba gıc sperm tadını da mı almadın hıc?
- +1 yıl
Al sepetten bı hıyar ye yıyebılırsen sana ne oldu @smy06
- +1 yıl
Senın anlayısın da sorun mu var ben sana nıye hıyar dıyeyım ya töbe töbe sana ne oldu dedım ve hatta ark attım ki burdan soruyu sornaın sayfasını kırletmeyelım ne dedımı sordum ne oldu sana smy dedım hıyar denırmı oyle algıladıysan kusura bakma 🙏
- +1 yıl
Oda senın terbıyesızlıgın ve ıgrenclıgın şeftali
geliyordur sen farkına varmıyor olabilirsin veya eşin ile karışıyor olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılGelince nasil anlasiliyor peki
+1 yılTam sqemiyor partnerin şöyle en az yarım saat kıymasını c8kartana kadar hardlamak lazım bak nasıl boşalıyon düşman sqr gibi sikmiyor demekki
02 Yorumla
Soran+1 yılYa zevm aliyorum vallahi rahatlama oluyor kesinlikle ama benden sıvı gelmiyor bu her kadinda olmasi gereken birsey mi
- +1 yıl
Evet her kadında olması gereken bu
Gizli Üye(36-45)+1 yılTitreme kendinden geçme kontrolünü kaybetme... Bunlar oluyor mu ilişkide?
04 Yorumla
Soran+1 yılOluyor ama hatta halim kesiliyor ama sivi gibi hic birset gelmiyor benden
Cevap sahibi+1 yılTamam işte
orgazm oluyorsun
Zevkten uçuyorsun.
Sadece suyun az geliyor
Dert etme bunu
Bazı kadinlarda su az gelir
Miktarına takılma
Zevkine odaklan...
Soran+1 yılYa bazilari gelmek zorunda falan yazmis dedim acaba bende sıkıntı mi var
Cevap sahibi+1 yılKadın sende bir sıkıntı yok
kuruntu yapma
Dedigim gibi
Her kadın aynı değil su miktarinda
Zevkine huzuruna odaklan sen
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana orgazmı tattıramayan bir eşin olduğu için şanssızsın.
04 Yorumla
Soran+1 yılOrgazimi yasiyorum zevk aliyorum yazmisim orda demii. Sadece sivi gelmiyor benden diyorum nerenden okuyorsun yaziyi
Cevap sahibi+1 yılAşağıda yazılanlara bakılırsa kimse anlamamış. :)
Neyse konumuz polemik değil. Boşalma dediğin şey fiziksel rahatlamadır. Kadınların çok büyük bir kısmı dışarı boşalmaz. İçinde rahatlar. Erkek fışkırtır. Orgazm oluyorsan bu iş tamam demektir.
Umarım orgazm olduğunu zannedenlerden değilsindir :D
Soran+1 yılHaaa iste aradigim cevp cok tessekur ederim. 😊
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Mutlu oldum. :)
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Tahrik olmuyorsun on sevısmeyı uzun tutun ve Baska bırsey dusunmemelısın
00 Yorumla
+1 yılpartnerin yetersiz demek ki
14 Yorumla
Soran+1 yılZevk aliyorum diyorum. Sadece sivi gelmiyorrrr sıviiiiiiiii
- +1 yıl
zevk almak ile boşalmak farklı şeyler
Soran+1 yılAma halim kesiliyor titreme geliyor çığlık bile atiyorum. bir orgazim degil mi
- +1 yıl
bence değil ön sevişmeyi uzatın ve oral yapsın sana
+1 yılNasil ya senden hiç zevk suyu gelmiyor mu?
03 Yorumla
Soran+1 yılYoo hayır zevk aliyorum ama zevk suyu gelmiyor
- +1 yıl
Bence bir doktora git burdakilere sorma kimse doktor degil
- +1 yıl
Her kadın şakır şakır boşalmak kasılıyosan ayak parmaklların şekil degistirir bakisalar değişir kendini kaybedersin bir damla cilkmaz sıvıya takılma onsenin dediğin vajinal orgazm da çok zor kilitolis e eşin penisini surtsun uzun süre veya parmağıyla oynasın şırıl şırıl patlarsan bardak dolusu net bilgi
Orgazla boşalmak aynı şey değil çünkü
11 YorumlaNasil yani kuru kuru mu giriyor acir ki
06 Yorumla
Soran+1 yılYok krem falan kullaniyoruz daa olmuyor bende islaklik sevisme 40 dakika da sürse gelmiyorrr
.
Soran+1 yılTabi ki sadece eşim
Soran+1 yılEvet onu da yaptum rahatladim da ne sulanma oldu ne se boşalma
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sebebi eşin profesyonel değil :D
00 Yorumla
+1 yılKüçük detaylar hallolur
00 Yorumla
+1 yılKocan bosalıyor sen bosalamıyorsundur
04 Yorumla
Soran+1 yılYa boşalma mk orgazim mi bilmiyorum etkilerine baktim insternetten hepsi var bende sadece sivi gelmiyor o kadar
- +1 yıl
Esın on sevısme yapmıyor senı zevke getırmıyor ankasılan sen bana mesaj atarmısın
Soran+1 yılBaslamayin yine mesaj atin demeye yaa napacaksın sen mi sıviyi getireceksin hey Allahim. Ben yazmisim sen ne yazmissin. Tessekur ederim yardımın icin
- +1 yıl
Kan gerızekalı benım esımdede aynı sey oluyordu sana onu acıklayacaktım neyse kendın bılırsın ıyı gunler
+1 yılHer bayan bosalamiyor ki, %50 si ancak
00 Yorumla
+1 yılen mantıklısı doktora danışmak
00 Yorumlaorgazm nasıl oluyorsun klitorisle oynuyor musun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Doktora gidin bence
00 Yorumla
+1 yılVücudunu tanımıyorsun çünkü
012 Yorumla- +1 yıl
Titreme oluyur mu
Soran+1 yılOluyor titreme tüm etkileri sadece sivi gelmiyor
- +1 yıl
Vücudunu tanımıyorsun ve acıdan dolayı istemsiz kasıyorsun kendini
Soran+1 yılAci oluyor dogru onun yag kullaniyoruz. Yani bir kere af edersin küçük tuvalettim gelir gibi oldu sonrs kalktim acaba boşalma mi olucakti anlayamadim ki
- +1 yıl
Boşalma olucagi zaman titreme olur ama hemn ilşki durmamali
Soran+1 yılTitreme oluyor rahatliyorum sadece sivi gelmiyor
- +1 yıl
Sivi gelir ama kendini kasıyorsun ondan gelmiyri
- +1 yıl
Tuvalet hissettiğin zaman belki yarıda bırakıyorsan gelmeyebilir
Soran+1 yılEvwt bir kere tuvaletim geliyor diyor diye yarıda biraktim
- +1 yıl
Ondan ışte Ilk ilskiniz mi?
- +1 yıl
Yaşınız kaç
- +1 yıl
Müsait değilsin galiba
+1 yılTitriyonmi akinti oluyomu
02 Yorumla
Soran+1 yılTitreme oluyor ama akinti gelmiyor akinti mi gelicek ay deliricem
- +1 yıl
Yoo gelmiyebilir
Islanmadan nasıl girebiliyor içine?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. bol bol vajınan yalansın orgzama kolay ulaşırsın
00 Yorumla
+1 yılNeden ki denedin mi hiç
00 Yorumla
+1 yılZor bir durum
01 Yorumla
Soran+1 yılAslinda zevk aliyorum onda sıkıntı yok ama niye gelmiyor acaba demden de duramiyorum
+1 yılKendi kendine yapamazsın
00 Yorumla
+1 yılErkeğin beceremiyor
03 Yorumla
Soran+1 yılNe alakasi var esimde sıkıntı yok bende sıkıntı var sanirim
- +1 yıl
Türk kadının %70 i gerçek orgazm bilmiyor. Boşanmaların %10 cinsellik yüzünden.
- +1 yıl
Bunun ilk öncelik nedeni erkek. Sebebi ise bencil olmasıdır. Kendisi boşalınca seksi bitti zanneder. Büyük penisi ile övünür ama 15 saniye de boşalır kadın zevki başlamadan biter.
+1 yılüzüldüm senin adına
00 Yorumla
+1 yılSeninki bozulmuş
00 Yorumla
+1 yılKuruluk var
00 Yorumla
+1 yılgörmek lazım
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi