Sosyal medya yokken forumlar, icq, msm falan vardı. Oralardan tanışıp güreştiğim hanımlar oldu. Sevgilim de oldu. Hiç de pişmanlık duymadım, hanımlar da duymadı ki hala arkadaşız.
Son 5 yıldır falan sosyal medya rezalet. Öyle instagramda 2 kıc açıp yürümüyodu kimse. bir resim için scanner arıyorduk taratıp da 10dkda yollayalım diye. Ya da bir kızla konuşacaz, bir de kamerası falan olacaktı PCnin. Şimdi hiç emek yok. Yazık, çok yazık :)
Sosyal medya üzerinden tanıştığım biriyle one night stand tarzı bir şey asla yaşamam. Ama tanışıp sevgili olmuşsam ( ki sevgilim bu siteden ) durum değişir. Fuckbuddy tarzı bir şeye sıcak bakmam
karşı taraf yokluk içindedir. O kadar ki eşşekmiş insanmış fark etmez, ah şu çukurumu bir kurcalayan olsa modundadır. Beyni gitmiştir yerine başka yerleriyle düşünmektedir. Böyle tipler tehlikelidir. Daha da kötüsü karşımızdaki böbrek avcısı da olabilir. Bir çüüükkk ya da alet için değmez.
Sosyal medya denince, insanlar nedende kötü düşünce içine girerler, ben sosyal medya üzerinden tanıştığım bir çok kadın ile sexs yaptım. Bu gayet normal yani, iletişim kurmak için sosyal medyayı kullanıyoruz, sosyal medya bu kadar yaygın değilken bulvar gazetesi uydu kanallarını kullanıyordum yani, bir şekilde aradığımı buluyor, istediğimi elde ediyordum. Bir çok evli olupta cinsel hayatı berbat olan bir çok kadın ve erkek var. Sosyal medya da, çok güzel bir araç benim için.
Yaptık. Olasılıklar dahilinde bir durum. Fakat sonuçta sosyal medya tanışmak için. Tanışıp iyi anlaştıktan sonra neden olmasın. Sonuçta seksi haz için yapacağına göre bunu sokaktan arkadaşınla veya tanidik biri ile her zaman doğru olmaz..
Ben erkeğim. Eger o da gerçekten kadınsa... Yok ya.. Ailesi falan vardır. Ayıp olur valla olmaz. Ama arkadaş olurum. Sonrasını bilemem. Bekarsak belki evleniriz, sonra
Hadı buluşup seks yapalım diye bir sohbet cogu zMaan gecmez (tamam gectıgi zamanlar oldu) ama bu barda tanışmaktan hayatının aşkını bu şekilde bulurum diyenler için sacma tabi
En İyi Cevaplar