Kalçada tokat , boyunda ısırık, sırtta tırnak izleri, ağrıyan bir vücut... Seks iz bıraksın ister misiniz? 

Boyun ve göğüs bölgesinin morartılmasından, kalça bölgesine kadının acı içinde kıvranmasını sağlayacak şekilde tokat atılmasından çok hoşlanıyorum. Partnerimin vücuduma yaptığı her iz onun bana sahip olduğunun göstergesi ve bu da benim mazoşistlik duygumu zirveye çıkartıyor.
Erkeğimin izlerini bedenimde taşımaktan gurur duyarım. Tabi karşı tarafa da iz bırakmak isterim. Özellikle boynuna.
@Alihangg sevgili sıfatındaki biriyle bunları yaşayacak değilim.
Kalçada el izi ve boyunda morluklar çok hoşuma gidiyor ama kalça tutkudur benim içim
Çok teşekkür ederim ;)
Tirnak izi ve agriyan bir vucut.
Eig için teşekkürler :)
Cevap
52Cevap
Seks iz bırakmasın ama devamlılığı ve her seferinde yapılandan dahada güzel arzulu ve özlenen olmasıyla ilgili soyut bir iz bıraksın derim👍😃🤩🌺 yoksa tende kalan izi değil bıraktığı etki izini tercih ederim
kesinlikle sırtta tırnak izine bayılıyorum ayrıca kalçaya tokat atmayı çok severim... sertlik iyidir sekste...
@Amorcita sana sormak istediğim bir şey var?
Sevmiyorum açıkçası. Yeterince çizik var tenimde zaten trafik kazası çiziği, kurt köpeği patileri çiziği, iş kazası spiral çiziği, doğum lekesi çiziği, tırnak izi eksik kalsın
morlukları seviyorum ama insanlara açıklaması biraz zor oluyor
Fiziki olarak kalıcı olmayan ama hiç geçmeyen izler.
Göğüs bölgesinde hafiften morluk ve sırt bölgesinde tırnak izleri her zaman beni etkilemiştir
Boyunda morluk olabilir, sırtta hafif izler, ve zevk sonrası yorgun düşmüş terli tenler... :)
şah damarını emerim o izi severim 🙈 ve kalça tokat delisi olarak kızarır
uzun bir ayrılıktan sonraki ilk buluşmanın ardın kalan, duvardan duvara vurduğum vücudun ağrısı
Kalçaya tokat en iyisi yaa ama sırtımda tırnak izleri ve onun boynunda ısırık izleri de olabilir yani yazdığın herşey olur😀
En çok kalçada tokat izi
Gorünen yerlerinde sorarak iz birakıp herkesin sevistugimizi bilmedi hosuma gider
Kesinlikle sert tırnak izleri sahiplendiğini gösterir kadının kadında da kalça da tokat
Bırakılmasını sevdiğim kesinliiiikle sırtta tırnak izleri
Bırakmayı sevdiğim kalçada 5 parmak
Kalçaya tokat, boyunda iz ertesi gün herkese ilan oluyor dün ateşli bı sevisme yasadikta ondan..😀😀
kalçada iz bırakmak sudaklarda iz bırakmak vajinada iz bırakmak mesela (hakkını verip kıpkırmızı yapmak)
Ben ister istemez bırakıyorum kalçada tokat göğüsler de fiş bacaklarda parmak vajinada kızarma ve acı
Ben istemiyorum ama karşımdaki biyerlerimi ısırıp cimcikliyor
Benim elimde bir hem yanık izi var hem eşek arısı sokmuştu
Sırtımın tırnaklanması dün akşam oldu acıyor şimdi ama o orgazm anıda unutulmaz bir zevkti
boyundan öpmek ve biraz emmek, göğüs uçları, kalça ısırıkları, vajina önemli...
kırbaç sayılır mı reyiz 😁 sevişmeyelim savaşalım
iyi yapmışsın 😅
kalçada tokat ama acitmasin
acıtmadan izi kalmaz
Hele de beyaz tenli isen harpten çıkmış a dönersin
İz kalmasın. Malum evli olunca..
Kasıkda ağrı, en sancılısından.:))
Kalöaya tokat atmayı severim 😊
Boynumda emcük izi özellikle yaptırıyorum.
Sırtta tırnak izleri.
Kalpte 😉
@Cemre27 sitede teksin
Popodaki 5 parmak vazgeçilmezim ahahahah
Sırtta tırnak izleri isterim
Boyundan ısırarak yalamak...
bunların hepsi aşk izidir ve yaşanması gerekir
Isterim hepsi güzel
Tovbe yarabbi sen soktun sen cikar yarabbim.
İz bırakmasın ama sert olsun
Ağrıyan bir vücut diyelim
Göğüste morluk bırakmak
Saplak izleri kalcada
Boyun gogus ve Vajina emilmesi gogus ısırılması
Sırtımda tırnak olabilir
Dudaklarda kabarma
Farkettim 🔥
Hepsi muazzam
Lise1de attiğim faça izlerimm
Kalcadaki beş parmağının izi
Kalçada iz bırakmayı seviyorum