Yataktan işe gitmek için kalkmak üzereyken partneriniz elini malum yere atmış sevişmek için sizi tahrik etmeye çalışıyor, işe de gecikeceksiniz ne yaparsınız?
Eşiniz/sevgiliniz sabah işe gitmeden önce dar vakitte sevişmek isterse ne yaparsınız?
Hayatım boyunca tasdik ettiğim ve olmasını Herzaman istediğim bir konuyla karşıma geldin. sabahları yapılan seksin mutluluk hormonu oksitosini tetiklediğini, böylece bizlerin gün boyunca daha aşk dolu ve bağlı hissettiğimizi;Ayrıca, kendimizi daha güzel ve daha güçlü hissettiğimizi, vücuda bağışıklık kazandıran bir antikor olan IgA seviyesini arttırdığını Doyuma ulaşınca östrojen seviyesinin yükseldiğini unutmayalım. Teşekkür ederim...
Tek yapacağım ; o anki yokluğun tam ortasına , tek bir avuç içi ısısıyla hucum etmesi sağlanan aksonların , henüz şekilsiz olan organdaki ıssız gürültüsünü , kendini tekrar eden ritmik solumalara döndürmesini takiben , (değişkenlik göstermesi kaydıyla ) duvarda çizilecek beden izi ya da dağıtılan evin flu gölgesin de , kekremsi bir tat ve hafiflemiş bir bedenle... g.. tümün üzerinde işten bir haber kalacağım andır.
Sevişirim ama çok uzatmam ise gitmesi lazimmm akşamı sabırsızlıkla bekliyor olacağım derim ve gun içinde azdirici fotoğraflar gönderirim tüm gün aklında olurum aksam gelince de doya doya sevisiriz.✔😉 sabah sevişmeyi severim illa da sabah seviseceksek erken uyandiririm 😍
Genelde işe günleri her ihtimale karşın baya erken kalkarım. Sevgilimin bu isteğini asla geri çevirmezdim ki zaten sabahın ilk ışıklarında, yarı açık camdan esen ılık rüzgar eşliğinde sevişmenin hazzı güne bomba gibi başlamama sebep olur.
Sabah ayak üstü kısa bir sevişmenin tadı damadığımızda kalacağı için gün boyu birbirimizi delilercesine arzulamamızı sağlar. Akşam alırız tüm hırsımızı..
Yorumlara bakıyorum herkes işi bahane ederim diyor afedersiniz ama b. k edersiniz. Özel sektör de beyaz yakaysanız o dedikleriniz olmuyor. Yani ise geç kalamam ofis ve aralıksız telefon yağmuru beni bekler akşam gelince her halti bol vakitte yaparız
bak yorumlara dikkat et hep ayni kadinlar ya da kadin gorunumlu kisiler cinsellik kategorisinde afrodit ayaklarinda issizler. zaten genel anlamda sizde takdir edersiniz cogu cevaplar hayal dunyalari realiteyle alakasi yok. kari koca calisan ciftlerin yasam sartlari hep ayni aksini idda eden kendini kandirir
@magnumelegant Bende cinsellikte takılıyorum 🙈 ama yani bazen dedikleri gibi olmuyor hele ki bu iş sektörüyse karı koca ilişkilerinde yorum yapamayacam
sanirim ne demek istedigimi anlatamadim. cinsellik kategorisinde gezinmeniz normal. tabiki istedigin yerde takilabilirsiniz. sorun. burada takilip afrodit modunda gezinmek her gun sorularla cevaplarla hayal dunyasini gercekmis gibi burada yasamak bir kac abazanin yazfiklariyla ego yapmak. bunu yapanlarin genelide issiz takimi surekli burada takilip farkli profil fotograflariyla ego yapmak. sizi tenzi ediyorum lutfen yanlis anlamayin. ben yillardir bu sitedeyim editorlukte yaptim. ama gercekten hayal dunyasi
neden hep yalnızsın. yalnızsan bendensin o zaman gizli. o anlamda demedim öyle anlaşıldıysam kusuruma bakma. sadece evli olabiliceğin ihtimali yüzünden merak ettim. neden yalnızlığı tercih ettin peki?
@Hayatnediyorsun günümüz insanı ne kadar güven veriyor ki ayrıca derdi sadece menfaat ve gününü gün etmek. Benim ise tek olmaya ve dokunmadan gönülden sevmeye ihtiyacım var. İlla birini sevmek tanımak için bedenlerin mi temas etmesi gerekiyor. Kalpler temas etsin yeter
@Hayatnediyorsun konunun meslekle ilgisi yok ama şu an işsizim. Ev hanımının mecburen. Evlilik icin dogru kişi lazım ama ona ulaşmak çok zor biliyor herkes
@hakankor71 iyi taktik ama güldürme beni. Buradan iş mi çıkar. Tecrübe aranılan ilanlarda ama işverenlerin derdi ne anlamak güç. Yok kapalısin yok bilmem ne. Aradıkları işi yapacak biri değil anlaşılan. Ehil değil kendini sergileyen arıyorlar sanki. Kusura bakmasınlar ben o değilim. Herkesin yolu açık olsun
en zevkli zamanlar. hemen eteğin altından ateşi yakıp ayaküstü bile bacaklarını açıp iç çamaşırını kenara sıyırıp zevkten 4 köşe olabilirz. veya kaıdan dışarı çıkmadan domalır vaziyette arkadan her iki deliktende su çıkarabilirim :D
Sabah sevişmeyi çok seviyorum. Çok ilginç bir şekilde uzun süreli ve keyifli bir ereksiyon halinde kalkarım genelde. O anda sevismeye başlarsak müthiş güzel oluyor
Gecikmeyi göze alıp sevismeye devsm ediyoruz. Ćok da guzel oluyor. O kısa tadı başka zaman bulsmiyoruz. Onun adina iş yerinde lastik patladı diyoruz. Sik sik lastik patlıyor bizde 😎
En İyi Cevaplar