Sevgilimi tatmin etmek istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum.
Ve yaptığım yanlış mi?
Ve yaptığım yanlış mi?
Yaptığının yanlış olduğunu düşünmek bile bir işarettir anacığım.
Bu da soru mu tabii ki yanlış. Basit biri gibi gözükmeni sağlayacak bir şeyi yapmaya hazırlanıyorsun aman diyeyim kendini hiç etme.
Gozlerini kapatmis kiz beni soyke yap boyke yap derken birde bakmis odaya annesi girmis karsidinda😂
@olmassboyleşheyy öyle bir şey olsa kızın dili lâl olur.
Annesi iki tur abdest aldırır
Ama şimdi kimsede korku falan yok ki
Haha yillar once msn de yaparken babam iceri dalmıştı 😂
@olmassboyleşheyy msn mi vay be orada da böyle işler dönüyordu he 🙈🙈
Msn simdiki danal seksin babasiydi be ne skp vardi ne face vardi ne insta h8c birsey yokken chat ve msn vardi... off ne keyifli programdi... hem mail adresin hemde msn adresindi be 🤣
Arada mesafeler varsa eger yapilir zevkli de olur bu bir antreman bile olabilir karsilikli fanteziler paylasmak hayal etmek birlikte inlemek zevklidir
bence yanlış değil ama umarım telefonlarınız dinlenmıyordur. Ben de eski sevgilimle denedim ama yararsız buldum :D
Cevap
18Cevap
Yanlış değil ama iyi yapman lazım benim asla öyle sevgilim olmadı yani o yüzden çok bişey diyemem ama zevkli bişey bir kez yaptım bende
Ne kadar guvendigine bagli sevgililer arasinda oluyor böyle şeyler acik konusuyim bende yasadim zamaninda yapmayan nadirdir herhalde
Bunu çeşitli yöntemleri var oldukça detaylı bir liste yaptım.
Günümüzde çiftler yapar bunu gözlerini kapat ve yapmak istediklerini ona anlat yeterli
Önce kısık sesle ona biseyler söyle mesela aslanımmmm falan de o aşağıdaki ne öyle durdurulamıyor 😀😀
Çıkar şu baxarı koy kendini bacak arama 😀
Güveniyorsan konuşursunuz
Yap gitsin telefonda olcak nasıl olsa
Yanlış değil öğrenmek istersen dm at
Yakinda yeni bir teknoloji geliyor az sabret 😂
bence gereksiz.
telefonda tatmin iyi değil.
görüntülü konuş bence
Reelde yapıp pişman olmaktan iyidir...
Yaşına göre değişir
Ozelden konusalim istersen
Zor bir durum