+1 yılVibratör işe yarar. Zaten de alacaksan titreşimli al. Yani titreşim ve dokusu ile farklı hissedersin. Daha doyurucu olur. Vucuduna zararı bilmiyorum ama herhangi bir endişen varsa prezervatif ile satıanlar var ya da bir kutu alırsın. Boyutunu sen seçeceğin bir şey. Yani ama sonrasında cinsel ilişki olduğu zaman zevk almama ihtimalini de düşün. Çünkü suni bir şeye alışınca insan, gerçeği biraz daha uzak kalıyor. Gerçi onunda kolayı bulunuyor ama konu bu değil. Bu tip durumlarda, gizlilik ilkesi vardır. Yani değişik kargolama şekli vardır o şekilde yaparlar. Ya da bir sexshopdan kendin alabilirsin tabiki güven yoksa ama için rahat olsun o konuda gizli kargo yollarlar yani
03 Yorumla
Soran+1 yılGerçeğe benzemesi ve doyurucu olması önemli. Bir de uzun olmalı
- +1 yıl
Gerçeğe benzeyen bir çok aparat var. Bu konuda sıkala çok geniş. Boyut olarak da. Hani dediğim gibi seks shop ya da internette bir çok şey bulabilirsin fazlasıyla. Doyuruculuk konusu sana bağlı, libidona bağlı ve gerçekte yaşadığın ilişkiyle de alakalı. Çünkü boşalma ya da yorulma gibi bir derdi yok bunda, malum
- +1 yıl
Maşallah maşallah, iyi eğlenceler mutluluğa güzelce ulaşın
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılçok fazla çeşit yelpazesi var. n11. com'da cinsel ürünler baya mevcut. gerçeğe yakın olsun istersen gerçek penis forumunda olanlar var. bunların titreşimli olanları da mevcut. bir de rabbit denilen modeller var, hem vajinal hem de klitoral olarak uyarıyor mesela. bunlara da bakabilirsin. internet alışverişlerinde gizli paketleme yapılır, satıcı hariç pakette ne olduğunu kimse bilmez. gönderici adı da genelde sağlık medikal gibi isimlerle gelir korkacak bişi yok. ürünün temizliğini yaptığın sürece bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum ancak yine de kondom kullanabilirsin tabi.
02 Yorumla- +1 yıl
aldınız mı? aldıysanız nasıl bir model aldınız? (sakıncası yoksa tabi)
- +1 yıl
kolay gelsin, karşılıklı yapmanız da güzel olmuş.
Gizli Üye(30-35)+1 yılGizlilik var o urunlerde icerik yazilmaz orda sorun yok yalniz sunu bilmen lazim o mereti kullanan kadinlar daha sonrasinda bir partner ile doyuma ulaşamıyor.. Hele de her gun kullanacaksan bunu dikate alman gerekir.. Sagliga zararini pek bilmem ama en iyi malzeme kullanilan her urunde mutlaka risk vardir yine de oyle cok aman aman ciddi sorun yasayacagini sanmam endisen varsa kondom ile kullan daha az zarar icermis olur boylesi
32 Yorumla
Soran+1 yılKondom takacam zaten. Doyuruculuğu sanırım baya iyiymiş dediğinize göre
Cevap sahibi+1 yılBen demedim de duyduğumu söylüyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılTitreşimli olabilir, gerçeğe en yakın dokuda olanları tercih et. Ütopik bir ürün alma ki sonraki ilişkilerinde beklentilerin yerle bir olmasın. Güvenilir bir yerden al mutlaka. Kargocu nereden ne geldiğini bilmez. Üstünde anonim şirket yazar. Zaten satış sırasında bunun garantisini verirler.
14 Yorumla
Soran+1 yılGerçeğe benzeyen istiyorum
- +1 yıl
Yardımcı olmak isterim size bana yazarsan özelden
- +1 yıl
Geecege birebirbenzeyen gönderirim size isterseniz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. O arkadaşına söyle o alsın. Sana getirsin. Sen onun adına sipariş et. Ödemesini filanda yap. Dini kismina birşey diyemem ama uygun olduğunu düşünmüyorum. Mutlaka sabır ya da evlenin diyecektir hadisler. Uygun kaliteli üretim bir malzeme alirsan herhangi bir sağlık sorunu yasamazsin sanırım. Dini nikahla bu işini cozebilirsin aklı başında biri ile. Kafası çalışan inançlı birisin dersin benim durumum bu. Lazım olunca gel sonra rahatsız etme. Gunahta olmaz.
00 Yorumla
+1 yılBen lisedeyken hatırlarim kızın biri salatalık sokmuş ve nasil bir arzu ile yaptiysa salatalık ikiye ayrılmış yarısı kızın icin de kalmış hastanelik olmuştu ve bu sayede tüm ilce kızı ve olayı öğrenmişti.
Neyse bu geldi aklıma buraları okuyan kafasına sokma hevesi olan yeni yetme kızlar insalah gidip salatalık sokmaz şeyine
Sende titreşimli olanından al gizli geliyor o ürünler42 Yorumla- +1 yıl
yav yılların hikayesini burda ısıtıp ısıtıp verme be kardesim :D
+1 yılDin hakkında kimse yorum yapmasın işini bilene sor hocaya sor utanıyorsan kadın hocaya sor burdakilere bakma. Sağlık olarak ben yorumluyayım bir zararı olmaz kullanan çok kadın var ve bir başkasının altına girmektense bu yol daha iyi çünkü dul bayanlarda bu istek fazla oluyor ve hatalar çok yapıyolar sonra onun bunun altına girmek zorunda kalıyolar kimseye güvenip ciplak foto vs atma güvenme bu kişiler seni kullanıp pazarlamaya bile kalkarlar sen iyisini tercih etmişin.
03 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca salaktık, muz veya herhangi bir şeyle deneme içinde kalma vakaları çok oluyor kendi kendini rezil etmek yerine vibratör daha sağlıklı.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim yorumun için. Ben de günaha girmemek için almak istiyorum.
- +1 yıl
Nacizane bir tavsiyem daha var anlıyorum libidon fazla ama hergün yapmak yerine haftada 3 gün yap ve kafanı boşaltıcak şeyler ile uğraş sonra bağımlısı olursun daha büyük hatalara sebebiyet verebilirsin.
- 01 Yorumla
Soran+1 yılGüzelmiş bunlar da. Gerçeğe de benziyor
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılTakma bir penis al 10 kademeli titreşimi olan hem duvara monte hem yere monte edebiliyosun hemde özel külotla giyilebilen güzel takma penis var kullanabilirsin bence 😊😊😊 işinede yarar bide onların çift kademeli olanı var hem anal hem vajinal girişimli olanı filan tavsiye ederim 😊😊
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Geçmişte baska sehirde yaşayan sevgilime erotik shop tan vibrator almıştım. Oradaki görevliyle de konuşup fikir aldım. İlginç bir tecrubeydi benim için. Tavsiyem marka olan dunya da bilinen ürünleri bulup sipariş verin. Benim aldığımda plastik kokusu varmış. Tabii ki marka olan kaliteli ürünler çok daha pahali olurlar. Diğerlerinin kalitesi çok daha düşük olacaktır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılKüçük bir model al
ileri ki aşamalarda daha büyük modellere geçiş yaparsın
Ayrıca Avrupa standartları olanlarda
hijyen olayına dikkat edersen sağlık yönünden sıkıntı yaşamazsın
Ayrıca Doyduğun zaman bırakmasını bilmen gerekiyor
İleride ki ikili ilişkilerinde problem yaşamaman açısından.
Kolay gelsin00 Yorumla boyle bır kadın nasıl bosanır be bu erkek erkek degıl ılık bırısı uzuldum kuzum sana tıtresımlı yapay plastık olması sorun degıl tıtresımlı alman yeter kalın al doyurucu olsun yedıgını anlarsın caız kısmı sen gunaha gırmemek ıcın yapıyorsun bu senı gunahkar yapmaz hıc alamıyorsan masaj aletı al tıtresımı daha fazla ıcıne sokamazsın belkı ama cok daha fazla tıtresım senı bosaltır her ıstedıgınde hem kımse anlaamz ne ıcın kullandıgını
03 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim Allah razı olsun kardeşim
Gizli Üye(30-35)+1 yılmerhaba ben jigoloyum aynı zamanda cam show da yapıyorum, öncelikle lovesense lush dediğin bir viratör çeşidi fakar kadınlar genelde cam show yaparken kullanır, izleyen para attığı zaman vibratör titremeye başlar, sana önerim titreşimli dildolardan alman, yok alamam utanırım vs dersen 2 tane pilli titreşimli oral-b diş fıraçsı al fırça kısımlarını kessonra sırt sırta yapıştır, kalınlık sağlamak için istediğin bir şeyi sarabilirsin sonra condom geçir kullan ;) kolay gelsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı. Sen Allahın nimetiyle kendini tatmin ediyorsun sonra vibratöre dinen caiz mi diyorsun birde muhafazakar bir bayan olduğunu söylüyorsun. Garip cidden nasıl insanlar türedi böyle anlamadım gitti
12 Yorumla
Soran+1 yılYa tamam nimet de onu atmıyorum temizleyip salata veya cacık yapıyorum
Cinsel Yaşam konusunda 368 cevap paylaştı. tatlım muhafazakar bir bayansın böyle şeyler dinencaiz değil, salatalık kullanıyorsun.. Salatalık bir nimet, onu veya vibratör kullanacağına birini bul, imam nikahı kıy, rahat rahat yap.. bulamıyorsan bana yaz
10 Yorumla
+1 yılEn güzeli yâni seninde ihtiyacını bir sekilde karşılaman gerek ve büyüğünü al tabiki titreşimli ki daha çok zevk alırsın olmadi alabildiğin kadar sokarsin nolcakki ama sana birde tetikleyici gerek oyle yalnız başına çok zevk almazsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılOncwlikle titresimli olanlardan al klitoris uyarilinca daha zevkli oluyor esimden biliyorum evlenmeyeceksen istedigin kadar buyuk al alabilirsen tabi haa evleneceksen boyut normal olsjn malum turkiye standartlari 12 13 cm aknra esjninki yetmez hayal kirikligina ugrarsin internetten al derim kargo icerigi gizlidir cekinme
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 597 cevap paylaştı.
+1 yılÇok büyük almamanı öneririm. Bir de gerçek deriye en yakın olanları var ki en pahalıları onlar olmalı.
Buradan alan bazı gerçek kişilerden duyduğum önerilerden birkaçıdır.02 Yorumla
Soran+1 yılFiyatı sorun değil. Yeterki tipi ve tadı gerçek deriye yakın olsun. Çünkü ağzıma da alacam
- +1 yıl
İnsan gibi olmaz ama araştırsam öneririm birkaç tane
Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. korkma gizliliğe cok önem veriyolar kimse ne aldığını bilmez. fiyat konusunda ucuza kaçmazsan sorun yasamazsın sağlık açısından da.
02 Yorumla
Soran+1 yılUcuza kaçmam. Gerçeğe benzesin ve sağlıklı olsun
+1 yılİstediğin şekilde alabilirsin başkalarıyla birlikte olup adının çıkmasından iyidir kargo işine gelince kapalı bir kutuda gelir içinde ne olduğunu kimse bilmez eğer paketi acmazlarsa sana normal kargo gibi gelir
00 Yorumla
+1 yılsalatalık mı ciddimisiniz birde yoğurt olsa tadından yenmez
00 YorumlaBebde teseturluyum salatalık normal ama vibratör al ama korun yoksa zararlı
412 Yorumla
Soran+1 yılKondom takacam vibratöre
- +1 yıl
Zarar neresinde peki bunun
+1 yılabla otur çocuğunla ilgilen ya kaç yaşında kadınsın
12 Yorumla
Soran+1 yılYa tatlım çocuğumla ilgileniyorum. Ama kadınım sonuçta ve buna ihtiyacım var.
- +1 yıl
he ablacım he seninki fazla ihtiyaç sonun iyi değil söyleyeyim
+1 yılİnternet üzerinden al %100 olumlu satıcılardan üzerinde yazmaz hiçbirşey meraketme kapıcı seni düzmez
00 YorumlaDinen caiz değil. Ne salatalık, ne vibratör. Rüya dışında caizlik yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım caiz dedi. O da dindar bir bayan.
"Cinsel arzularımı salatalıkla doyurmaya çalıştım hep..." sonrasında dikkatim dağıldı; hevesim kaçtı, ufkum tükendi...
00 Yorumla
+1 yılAçık sözlülük bu olsa gerek her erkeğin her kadının ihtiyaçları vardır doğal bişeydir. Titreşimli daha iyi olur bir kadın için ama kondom takarak hissi öldürür.
00 Yorumla
+1 yılHem salatalık gibi bir nimeti kullanıyorsun hem de dinen caiz mi diye soruyorsun?
Trolleyin ama bu kadar da abartmayın...22 Yorumla
Soran+1 yılYorumunuz çok alakasız olmuş. Ben günaha girmemek için kullanıyorum salatalığı.
- +1 yıl
Cevabın da çok alakasız olmuş
Gizli Üye(36-45)+1 yılvibratör ya da benzeri bir şey tavsiye etmem sana.. ancak lovense lush öneririm.. harikadır
24 Yorumla
Soran+1 yılLovense lush nedir
Cevap sahibi+1 yılaraştırın.. gerçekten çok iyi başarılı bir üründür
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Al tenga marka en iyisi piyasada şurdan bakabilirsin
https://www.tenga.com.tr/urunler/kadin04 Yorumla
Soran+1 yılGüzelmiş. Bunlar kaliteli mi
Soran+1 yılGerçeğe ne kadar benzerse o kadar iyi
+1 yılkaliteli bir ürün alırsanız sorun çıkmaz lateks adında bir üründen imal edilenler var ondan almanızı tavsiye ederim. boyutu da abartı olmasın 19 cm olanlar var gerçi bu sizin vajinanız ile alakalı bir durum
01 Yorumla- +1 yıl
uzun derken kaç cm olmasını istiyorsun ki
Onun yerine güven gizli arkadaş gibi Bir bul yap madem
00 Yorumla
+1 yılVibratörlü al derim ve birazda kalın oldun tatmin olursun
00 Yorumla
+1 yılVibratör kullanman mantıklı Sanal yaparakta kendini tatmin edebilirsin
00 YorumlaOğlum kadın sizden yardım istiyor sizin dediklerinize bakın utanın lan fırsatçı köpekler bazı kişiler yardım etmeye çalışmış onlara lafım yok
03 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun kardeş. Maalesef bazıları leş kargası gibi
- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılGönderen kişi zaten bunu şeffaf poşette göndermiyor merak etme titreşimli olanlar daha güzel diye duymuştım
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim kardeşim Allah razı olsun
- +1 yıl
Rica ederim ne demek :)
Genç gizlilik içeren ilişki istersen özelden yazabilirsin :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılhayır olmaz.
kargo gizli gelir dinen caiz mi herhalde değildir.
lütfen imitasyon ile ilgilenmeyin bu kadar :)01 Yorumla- +1 yıl
hanımefendi yeterince azdırdınız yeter :)
tatlım takip et sana vibratörün kralını önereyim.. yani buradaki birçok dandik şeyle uğraşma zaman ve paranı boşa harcama... istersen takip et konuşuruz ve önerimi aldıktan sonra alırsınn
00 Yorumlayani nasıl birşey alacağının görseli önemli... bence muhafazakarlığa takılma derim sonuçta bu senin ihtiyacın yani kargocu anlasa ne olur ama genelde içinde ne olduğu belli olmaz..
02 Yorumla- +1 yıl
tr.aliexpress.com/.../32984414986.html
bu nasıl sence
Gizli Üye(36-45)+1 yılKapalı gizli kargo secenekleri var kimse anlamaz. Titreşimli iyidir. Hijyen konusunda tedirginsen kondom kullanabilirsin. Büyük iyidir daha doyurucu olur.
00 Yorumla
+1 yılSalatalıkla işin bitince cacık, salata yapman karadul örümceğini anımsattı. Yapma bunları kendine, bu kadar istek varsa evlenmen daha yerinde olur.
01 Yorumla- +1 yıl
Fanteziler diz boyu
+1 yılSet şeklinde titreşimli olanları var. Boy boy omlardan başlayabilirsin. Avrupa standartları enstitüsüne uygun. Gerçek deriye yakın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCok sık kullanma gercegiyle ayni tat degil ancak doyuruculugu sana bağlı olarak değişir kargoda sikinti yaşamazsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 507 cevap paylaştı. İsteğin sonu yoktur.. Dürtülerini başka şeylerle bastırmaya çalış
01 YorumlaYeni bir sevgili edinebilirsin bence onlarla uğraşma
02 Yorumla
Soran+1 yılYa bir bitmediniz
Gizli Üye(30-35)+1 yılSalatalık yapma o doğru değil... vibratörde sürekli kullanma bedenin alışmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne kadar ararsan ara bence gerçeği gibi olmaz ki :)
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılnormalde o zevki alıp kendinden geçeceksin ama bunu kendi elinle yapacaksın yani elin bile yorulur bence
benim olsan her gün yaparım eğer yorulmayı şikayet etmezsen :)
Cevap sahibi+1 yılmast yapmak doyurucu olmuyor mu dildo yerine?
Kapici bir test eder iste kendi uzerinde
Paylasimci ol biraz00 Yorumla
+1 yılBenimle iletişimegecersen yardımcı olabilirim sana istersen ben ulastırabilirim istegini
01 Yorumla- +1 yıl
Bana özelden sana gönderim istegini aynısını
Gizli Üye(36-45)+1 yılkimse bilmez rahat ol. hepsiburada gibi siteleri tercih et
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılneye karar verdin
Cevap sahibi+1 yılgüle güle kullan. netten mi aldın
Soran+1 yılNetten aldım
Cevap sahibi+1 yılpaket gizli miydi
Cevap sahibi+1 yılpeki partner ya da sevgili düşünmedin mi hıc
Cevap sahibi+1 yıldiğer dul arkadaşın ne diyor bu duruma
Cevap sahibi+1 yılbelden bağlamalı alın bu şekilde devam edecekseniz
Cevap sahibi+1 yıltek mi kullanıyorsun
Cevap sahibi+1 yılarkadaşınla devam mı?
Cevap sahibi+1 yılkullanıyor musun
Ozel soru sormak istiyorum biraz anlatirmisin ozelden yaz
00 Yorumla
+1 yılnasıl bişey almak istediğine kendin karar vermelisin boyutu kalınlığı vs
her çeşidi var00 YorumlaBence titreşimli iyi uzunmu kalınmi istiyon kargo gizli geliyo sen titresimlimi dusunuyon
01 Yorumla
+1 yılOnları satan arkadaşım var görüşmek ister misn
11 Yorumla- +1 yıl
Istiyor musnuz
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Organiğe yönel. hatta direk organa yönel :D
00 YorumlaSağlık sorunu yok gizli kargo
00 Yorumla
+1 yılsalatalık doyurmaz kırmızı et al sen :D
00 YorumlaKabak al abla tsm mevsimi 😄😄
00 YorumlaBence güvenebileceğin bir erkek bul.
00 Yorumla
+1 yılAblacim gerceginin yerini tutmaz
00 YorumlaAcur daha iyi olsa gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayHala buralarda mısınız acaba?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHala burada olsan keske
00 Yorumla- Devamını Gör (10)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler