Gizli Üye(36-45)+1 yılevde başbaşa kalınca gelinin kıyafetlerini damat çıkartır, erkek için özel bir heyecandır bu, gelin kızı soymak ayrı bir hazdır ama tamamen çıplak kalmaz kız sadece gelinliği çıkartırsın önce.. başbaşa kalınca gelin hanımın gelinliğini çıkartmanın ayrı bir heyecanı var, gelinliği çıkarttıktan sonra kız duşa girer geceye özel kıyafeti ile çıkar, peşinden erkek girer duşa, erkek duşta iken kız gerekli hazırlıkları yapar kendince, ve birer kahve yapar, karşılıklı ya da yanyana kahveler içilir, sonra 2 rekat şükür namazı kılınır, aynı duaya amin denir, sonra biraz sohbet edilir vs ve akabinde yatağa geçilir, oda ışığı loş yapılır, yine burda da erkek kızın kıyafetlerini çıkartır öperek okşayarak ama iç kıyafetleri kalır, kız yatağa girer gerisini kendi çıkartır, erkekte yarı soyunup girer kızın yanına, öyle birbirinin karşısında tamamen soyunma olmaz, özellikle erkeğin soyunması penisini direkt kıza göstermesi ilk geceden pek hoş olmayabilir kız açısından, kız zaten gergin oluyor korkusu endişesi oluyor ilk ilişkiye dair, direk kazık gibi kalkmış penisi kızın gözüne soka soka göstermek kızı daha da gerecektir, o yüzden tamamen soyunma çarşaf altında olur hem kız hem erkek için... sonra da ilk dokunuşlar sevişmeler oynaşmalar birbirinin vücudunu tanımalar başlar... ve en güzeli de ilk defa bakire kızın içine girmenin muhteşem zevki... daha fazla detay? ilişkiye başlayınca kızın hal ve hareketleri, bekaretin bozulduğu an, kanama durumu, ilişkiye devam durumu, kızın tepkileri vs daha fazla detay
018 Yorumla
Soran+1 yılBozulma anını çok merak ediyorum çok acıyor mu ya çok Kan geliyor mu
Cevap sahibi+1 yıl1 saat kadar ön sevişme oldu, ön sevişmenin son 15 dakikasından itibaren kızın vajina kısmına sürekli masaj yaparak okşadım bir elime rahatlaması gevşemesi için, ama bu psikolojik bişey malesef kızları çok korkutacak şeyler anlatıyolar çok zor olacağı çok acıycağı vs daha bir sürü şey, kız ister istemez geriliyor tedirgin oluyor kendini sıkıp kasıyor, birleşme anı geldiği zaman da kız kendini istemsizce sıkıp kastığı için penis içine girmedi ilk başta, bende zorlamadım fazla, tam böyle kendimi bastırıyorum ileri girecek derken birden kaskatı oluyor duvara çarpmış gibi kalıyor ama kız kendini sıkmadan evvel penisin sadece baş kısmı giriyor içine, baş kısmını sokup biraz bekletip çıkartmak süretiyle biraz alıştırdım, baş kısmını sokup 1-2 dakika içinde bekletip aynı anda masajda yaptım elimle sonra çıkarttım, 10 kere kadar böyle devam ettim, içinden çıkartırken kız kendini sıkmayı bırakıyordu bu hissettim, en son yine girdi 2-3 cm içine öylece beklettim biraz geri çeker gibi yaptım hafiften kız çıkartıyorum diye kendini sıkmayı bıraktığını hissettiğim anca ileri hamle yaptım biraz hızlı, fazla zorlanmadan tamamen içine girdi tam anlamıyla ilk birleşme oldu, kendimi iyice bastırıp öylece bekledim hareket etmeden 3-4 dakika kadar. sadece o ilk girdiği anda aııhhh diye bir inleme oldu kızda o kadar, bekareti bozulmuş oldu, içinde bekletirken bir ara inler gibi ve kıvranır gibi oldu kız, 5-6 kez yavaş yavaş git gel yapıp çıkarttım tamamen, ilk gece tekrar yapmadık. kanama sadece penisi baştan başa kırmızıya boyadı o kadar diyebilirim dışarı çok az akmıştı, sonra da sarıldık öylece kaldık bir süre...
Cevap sahibi+1 yılbaşka merak ettiğin sormak istediğin?
Soran+1 yılSabah uyandiginizda ilk gunuzdr esinizde utangaçlık var mıydı gün boyunca evde neler yaptınız
Cevap sahibi+1 yılevet utangaçlık vardı ikimizdede, kızın yanakları pembiş pembişti bütün gün ;) ama çok tatlıydı. Sürekli o pembiş yanaklardan öpüp durmuştum. sabah Birlikte duşa girdiğimizde ilk defa gündüz gözü birbirimizin karşısında çıplak kalınca bayağa bir utanma olmuştu ama tatlı bir histi o anki heyecan.. meraklı meraklı hayretle ama gözleri kaçıra kaçıra penisime bakarken ve çekine çekine ilk dokunması çok tatlıydı gelin kızın o hali :D sertleşmeye başladığı andaki şaşkın ve tırsak bakışları hala gözümün önünde :D neyse birlikte kahvaltı yaptık,.. sonra yan yana oturup sarılıp kahve içtik, film izledik, öpüştük... gün böyle akşam oldu, yatak odasının ışığı yine loşş oldu ;) ;) ilişki yapmadık ama sevişme tarzı şeyler oldu yine. ;)
Soran+1 yılYa çok tatlıymış sizin aniniz ☺️
Ne siz bile utandiysaniz onu tahmin bile edemiyorum 😄
Cevap sahibi+1 yılevet daha çok tatlı anılar var hem ilk gece hem ilk haftalarda. ilk gece hayatında hiç sütyen kancası görmemiş açmamış bir erkeğin imtihan gecesi adeta, bir yandan çekiniyorsun elin kolun titriyor kıza dokunurken heyecandan, 10 dakika uğraştım açamadım göğüslerini kız halime acıdı kendi açmıştı :D ilk zamanlar canın bişeyler istiyor ama utanıyorsun yanaşırken yüzün kızarıyor, yanaşıyorsun soyunman gerekiyor bekliyorsun karşı tarafı o seni bekliyor sen onu bekliyorsun.. sonraki ilk ilişki için böyle olmuştu ben bekliyorum kız kendini rahat hissettiğinde olsun yani bekareti bozulduktan sonra acısı kanaması devam edebiliyor o yüzden kızdan ilk adımı bekledim, o da benden ilk adımı beklemiş, saf saf beklemişiz :D tatlı komik hatıraları çok var ilk aylarda :) birbirine biraz alışınca özellikle her kızın en merak ettiği penisin nasıl sertleştiği konusunu yakınen incelemişti hatun indirip indirip kaldırmıştı kalkarken izlemek için :D senin de bu tür merakların, ilk ilişkiye dair korkuların var mı? ;)
Soran+1 yılYa tabi ki var yani şimdi yok desem yalan olur ☺️
Çok tatlıymış ya☺️
Siz severk mi evlendiniz
Cevap sahibi+1 yılo kadarcık korku olacak ama emin ol onunla başbaşa kaldığın andan itibaren bütün korkularını endişelerini unutacaksın o anki heyecanla, bambaşka bir boyuta geçer gibi bir his oluyor.. evet severek aşk ile oldu bizimkisi, o zaman daha bir başka güzel oluyor herşey, sevdiğine hayalini kurduğuna kavuştuğun an harika bir his, onunla başbaşa kalmak vs. birlikteliğin maddi zevki bir tarafa sevdiğinle birleştiğin o an onu kucağında görmek apayrı bir huzur haz veriyor bambaşka bir boyuta geçiyorsun o an, manevi bir haz veriyor onun yatakta uzanmış tamamen senin olduğu o halini görmek çok başka bir zevk maddi ve manevi olarak.. daha çok bağlanıyorsun ona, kendinden çok onun mutluluğunu düşünüyorsun..
Soran+1 yılAncak bu kadar iyi anlatılırdı ☺️
Eşiniz de çok şanslı kendisini bu kadar çok seven biriyle evli ☺️
Bu arada merak ettim siz ve eşiniz ne iş yapıyorsnz
Cevap sahibi+1 yıl:) inşallah senin de böyle bir kocacıııın olsun tez zamanda gönlüne göre hayallerindeki gibi :) Benim hatun şanslı ama bazen şikayet ediyor, ilişkide yapmaktan hoşlandığımm bazı şeyleri yapmamdan ve zaman zaman sert olmamdan, benim enn çok hoşuma giden apayrı bir zevk aldığım bişeyde içine girince uzunca bir süre hareket etmeden şeyimi içinde bekletmek ve o esnada sevişmek, bazen uzayınca sıkılıyor otobüsmü bekliyoz diyor veya gelemedi şu otobüs felan diyor :D :D Hatun kişi öğretmen ben ise bilgisayar yazılım işleri yapıyorum bir kamu kurumunda ;)
Cevap sahibi+1 yılsen neler yapıyorsun bu hayatta? sevdiğin biri ve ufukta evlilik yok mu hayırlısıyla?
Soran+1 yılEvet var sevdiğim nisanliyiz 😌
Ben laborantim o ise orman ürünleri üretimi üzerine fabrika tarzı bı dukkan işletiyor
Cevap sahibi+1 yılohh ne güzel Allah tamamına erdirdin inşallah tez zamanda :) ennnn çok yaşamayı merak ettiğin his ne? ;)
Soran+1 yılOna sarılarak uyumak ve sabahın ilk ışıklarıyla birlikte onun koynundan gözlerimi açmak ☺️
Cevap sahibi+1 yılişte bu accayip huzurlu, benim de çok hoşuma gider böyle kucağıma iyice sokulup gömülüp uyuması, o uyurken ben onun saçlarını parmaklarımı tarak gibi yaparak okşarım, yanaklarını göğüslerini tenini hafiften okşarım, elimi ya da başımı göğsüne koyup kalp atışlarını dinlemeyi nefesini hissetmeyi çok severim çok huzur duyarım, bu senin de çok huzur alacağım bir şey olacak, sevdiğinin helalinin koynuna huzurla güvenle sığınmak çok güzel bir duygu.
Soran+1 yılAllh inşallah hayırlısıyla bana da yaşatır 🙏❤️
Cevap sahibi+1 yılinşallah hem sana hem de bunu yaşamayı arzu eden tüm herkese yaşatsın Allah tez zamanda. merak ettiğin sormak istediğin şeyler olursa buralardayımdır ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi Olayın Geneline Girmeyelim de..
Senin Merak Ettiğin Konu Ne ise.. Sor
Ben Direk Onu Anlatayım :)01 Yorumla
Soran+1 yılDügun sırasında ya da bı iki gün önce hiç aklini kuracaliyo muydu bu konu evlenecegn kişiyi görünce o an aklına gerdek geliyo muydu
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılNe yapılır sence ilişkiye girilir
08 Yorumla
Soran+1 yılOnu biliyoz heralde😒
Sen bekarsin galiba- +1 yıl
Sayılırım. d
Soran+1 yılBakire değil misn
- +1 yıl
Hayır degilim
Soran+1 yılHmm ilk ilişkiye girince abarttiklari gibi bir acı varmiydi
- +1 yıl
Rahat olursan kendini sikmazsan abartilan acı olmuyor sonrasında biraz ağrı olabiliyor 1-2 gün
Soran+1 yılHmm anladım teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim ne demek 😊😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
17 yasındaydım oda 15 gerdek sayılırmı ılk sexımızdı ama 5 dk sonra belıme doladı cıkma dıye yalvardı
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok küçük yaşta bekaret gitmiş
Soran+1 yılÇok bişey kaybetmemissin kardeş Allh kurtarmış seni öyle bı kızdan ne hayır gelirdi ki
+1 yılEvlilik düşünen biri :)))
04 Yorumla
Soran+1 yılSen evli misn
- +1 yıl
Hayır ama kızlık bozduğum oldu
Soran+1 yılYok bana gerdek psikoloji sini anlatcak biri lazm
- +1 yıl
Evlenecek mısın.
Burda anlatılmazdı
08 Yorumla
Soran+1 yılAnlat ya nolcak
Soran+1 yılEvli misn