Bir de gelinliği o çıkarsın
Düğün geceniz nasıldı? Gerdek gecesi nasıl geçer?
Bir de gelinliği o çıkarsın
evde baş başa kalınca gelinin kıyafetlerini damat çıkartır, erkek için özel bir heyecandır bu, gelin kızı soymak ayrı bir hazdır ama tamamen çıplak kalmaz kız sadece gelinliği çıkartırsın önce.. başbaşa kalınca gelin hanımın gelinliğini çıkartmanın ayrı bir heyecanı var, gelinliği çıkarttıktan sonra kız duşa girer geceye özel kıyafeti ile çıkar, peşinden erkek girer duşa, erkek duşta iken kız gerekli hazırlıkları yapar kendince, ve birer kahve yapar, karşılıklı ya da yanyana kahveler içilir, sonra 2 rekat şükür namazı kılınır, aynı duaya amin denir, sonra biraz sohbet edilir vs ve akabinde yatağa geçilir, oda ışığı loş yapılır, yine burda da erkek kızın kıyafetlerini çıkartır öperek okşayarak ama iç kıyafetleri kalır, kız yatağa girer gerisini kendi çıkartır, erkekte yarı soyunup girer kızın yanına, öyle birbirinin karşısında tamamen soyunma olmaz, özellikle erkeğin soyunması penisini direkt kıza göstermesi ilk geceden pek hoş olmayabilir kız açısından, kız zaten gergin oluyor korkusu endişesi oluyor ilk ilişkiye dair, direk kazık gibi kalkmış penisi kızın gözüne soka soka göstermek kızı daha da gerecektir, o yüzden tamamen soyunma çarşaf altında olur hem kız hem erkek için... sonra da ilk dokunuşlar sevişmeler oynaşmalar birbirinin vücudunu tanımalar başlar... ve en güzeli de ilk defa bakire kızın içine girmenin muhteşem zevki... daha fazla detay? ilişkiye başlayınca kızın hal ve hareketleri, bekaretin bozulduğu an, kanama durumu, ilişkiye devam durumu, kızın tepkileri vs daha fazla detay istersen anlatiiim
İlk gece acele etmeden uzunca konuşup sevişmek lazım. Evde yalnız olmak şart. Örfmüş adetmiş evde birileri olacakmış öyle saçmalıkları geçiniz.
Duş alınıp temizlenmeli.
Gelin soyunurken damat yardım eder.
İlk ilişkide canın yanar, bir kaç gün bunun hafif acısı devam eder. Sonra her gün pompa 😁☺️☺️
Akisina birak yok gelinliği kim cikarcak vs.
Sakin kal gevse.
Merak ediyorum
Cevap
14Cevap
İlk gece biraz sevişip Öpüştuk
Gelinliği çıkarmaya yardım ediyor erkek ben ettim soyunmadan duş nasıl alalım..
3 gün bekledik 4. Gün yaptık.. mümkün oldukça yavaş girdim... ama yinede acı çekiyor
Neden 3 gün beklediniz
O kendini hazır hissedince kadar bekledik.. biraz büyük benimki o yüzden 2 3 gün oynasip şey yaptık alıştı filan ondan
Hmm dayanabildiysen no problem
Ben dayanırim... bir iki hafta bekler diye düşündüm de 4. Gün öğle duş almış geldi salona hadi az Sevişelim dedi orda anladım zaten o gün vereceğini
Hmm ben de mi bekletsem anlayışlı olur mu ki
Yani bilmem anlayışlı biri ise bekler.. ki sen hiç yapmadın mi
Yapmadım tabiki
Gizli olmasan yardimci olurdum daha açık da burda bu kadar oluyo
Evlenmeyı bırak evlenecek krıterlere sahıp bırı bıle yok hayatımda
Jdjdjdjd gulme
Sapık bırıyle takıpleşmel şatermisin.. 😂 😂
Tşklr
Evlennedigim icin bilmiyom...
Evlenecen galiba sen?
Ama evlenen biri bilgi verdi bana..🙈
Daha hiç birşey yasamadim
Evlenme arefesinde misin
Sayılır
Bakireyim
Gel bir kere boşver, gün gelir geçer. Ya da sonra demezsen kendine, bu beden senin için her türlü çileyi çeker.
Tokaları çıkardım gelinliği çıkardım duş aldık sonra işimize baktık sabah olmak üzereydi 😁😁
6 posta attım operek seviserek cikardim ilişki öncesi sonrası düş aldim vazelin kullanin acısı azalır
Gelinliği damat çıkarır
Soyunduktan sonra duş aldım 😁
İlk gece mi kaldı şimdi
Evlenmeyi düşünüyorsun heralde
Evet
Cok da korkma çok acitmaz.
Direkt girerse
Öyle de bir hayvanlık yapmaz heralde :))
Çok heyecanlı bir de hiç yapmamış
O zaman sen zaptetmelisin. Ne zaman evlilik
Yakında da ben zapt edemem
Sende çok istiyorsun heralde. Amaunutma ön sevisme çok önemli
Haklısın
Hmm hmm haklıyım :)))
Gerdek gecesi kanlı biter
Çok mu korkuyorsun ilk geceden
Acele etme yasarsin
Ne zm düğün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar