Anasını s, kim varya burda şöyle yapıyorum böyle yapıyorum diyenlerin belki de tamamı sevişmeden sonra arkalarını dönüp uyuyolardır. Nasıl olsa sanal, salla anam salla. Ulan millet şirin görünmeye ne kadar meraklı. Adam belki hayatında vajinanın v'sini görmemiş, gelmişler burda senaryo yazıyorlar.
Döl değdiği an istediğin kadar yika o çocuklar okadar hızlı ki inanamazsin sen kalkıp banyoya gidene kadar inkâr çoktan yumurtalığın sarmış oluyorlar ve yerlesi veriyorlar hemen. Tebrikler bebeğiniz olucak.🤗
Ulan ne sigara düşkünü millet varmış ya. Erkeklerin de kadınların da yorumunu okudum. Herkes sigara sigara. Ya ben seks yapmadım henüz de evlensem kocama yatak odasında sigara içirtmem arkadaş. İçmesin sigara falan hiç sevmem. Bir de yapar yapmaz hemen duşa girmek mi lazım? Ben mast. yaptıktan sonra bile hiçbir yere kımıldamayıp hemen uykuya dalarım. Bir de duşa gireceğim duşta abdest almayıp tekrar seks yapıp tekrar duşa giriyorlarmış manyak mısınız siz ya ulan duşa girdiğim an abdest aldığım an biter o iş. Ne olup bitecekse ben yataktan kalkmadan olup biter. Duşa girdiysem çıkınca çarşaf marşaf her şeyi değiştirir uyurum tabi bunların hepsini ertesi sabah yaparım. Mekik mi dokuyacam banyoyla yatak odası arasında.
@efebozkurt06 bütün yorumlarda öyle diyor. Kadınlar da öyle yazmış erkekler de. Hayır özellikle erkekler için diyorum sigara içmeyen bir sevgiliniz/karınız var ise sigara içmek aptallık o kadın nasıl öpecek sonra seni? Ha seni öpmüş ha kül tablası. Yani yatak odası o vaziyette sigara içmeyen eşin yanında sigara içmek aradaki cinselliği bitirir. Yanında kadının hadi Allah rahatlık versin deyip kıçını devirmesi demek bu yani.
Göğsüme yatırır saçlarıyla oynarken keyif verecek şeylerden ya da sıradışı birşeylerden bahsediyoruz sonra ben sigaraya yöneliyorum o duşa giderken içtikten sonra duşa gidip dümdüz ediyorum tekrar hhaha✌️
Sigara, oynaşma, koklaşma, sonra kısa süren bir duş, sonra tekrar yatağa... Fragmanını yaşadığımız tutkunun asıl sahnesine döneriz. 2. birleşme daha yorucu olacağı için bittikten sonra kalkacak mecalimiz olmaz. O yüzden bacaklar kollar kenetlenir bellere sarılır uyuruz. Uyanınca final. 😍
Sigara içerim ve sonra ılık bir duş alırım duş jeli ile. Bazen partnerimde geliyor veya ben gidiyorum yanına duşa. Bazen çok dolu olunca orada da bir defa daha duşta , yukardan sular akarken veya sabun köpükleri içindeyken :) :) :)
Lavaboya giderim elimi yüzümü yıkar partnerimle sohpet ederim şakalaşırız sonra sarılıp uyuruz. Sabah libido yüksekse günün ilk ışıklarıyla birlikte ateşimizi söndürdükten sonra duş alıp işe giderim 😊
Üzerindeyken uzun bir opucuk sonrasi uzerinden inip yüzyüze sarilarak hafif hafif öpüsmelere okşamalara devam ederek opuşmelerimiz hizlandiği an hemen altıma alıp 2. ye başlamak.
Eskiden yatakta uzanıp iki nefeslenip , sonra bir sigara yakar keyiflenirdim. Şimdi ise sigara icmedigim icin 5 dk dinlenip , bir daha seks yapıp yeniden uçuyorum
10 yaş varsa yaşınızın kadını olun kraliçe hanım. Laf sokmaya çalışma hemen benim de duruşum tarzım bellidir 😂 benim icin namahrem önemlidir ulu orta konuşmam bu tarz şeyleri hele bir hanımla
ben partnerime sarılır biraz öyle kalırım, onun sıcaklığı beni hem sakinleştirir hem de bir sonrakine hazırlar, 15 dak kadar öylece dururum. sonra bir duş alır tekrar yanına geçerim
Kalkip bir sigara yakarim sigara bitanekadar izlerim guzel gozlerini ve bakarim bidaha isterse tekrar tekrar odanin ya da evin her yerinde farkli pozisyonlarda nasil istersek🔥🙄
Ardı gelmiyor 😂😂 Uzun süren mücadele sonrası (birkaç saat ) Duş alirim Birkaç bir şey yerim fazla abartmadan. Ve uyurum 1-2 saat enerjimi kazanırım. uyanirim yemek yerim.) Film acarım tekrar uyurum.
partnerime bağlı. istekliyse bir daha. isteği fazla yoksa bir sigara yakılıp dinlenilir. duşa girilip duşta bir daha sevişilir. birazda uyuma bakar sanırım.
seks sigara duş masaj seks sigara duş masaj seks sigara duş masaj seks sigara duş masaj seks sigara duş masaj seks sigara duş masaj seks sigara duş masaj seks sigara duş masaj seks sigara duş masaj...
En İyi Cevaplar