Kadınların istedigide kontrolün erkekte olması erkekte bunu ister özelikle kadın erkeğinin gücünü hakimiyetini hissetmek ister ezilmeli tüm ağırlığı ile erkeğini hissetmeli tabi kadininda teslim alacahi zamanlarda olacak * genelde olay bu
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çok istiyorum herseyi yaşamak istiyorum ama hep duygularımı bastırdım. Bir kızın elini ahı tutmadım ilerde evlendiğim kızla herseyi yaşamak istiyorum inşallah o da ister
Seks teslimiyetin son noktasıdır. Partnerler eğer birbirine güveniyorsa ve sınırlar baştan konuşulmuş ise gayet ateşli bir fantezi yaşanabilir. Bu çok kapsamlı bir konu.
Saçma değil tabiki. Yaşadım. Yaşayacağımda. Ben dominant bir erkeğim. Farklı davranamam ☺️😁 Dozajı kaçmadığı sürece sahip köle tipi roleplay ler candır ❤️😁
ben karşı tarafın mal olarak kullanılmasına ve karşı tarafında öyle kullanmasına karşıyım. Herkes maalesef egosunu tatmin etmeye ve borusunu öttürmeye çalışıyor
aşırılık bunlar asla yapmayız. normal ilişki varken buna ne gerek var mı
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
evet eşimin sert ve gücünü hissettirmesi beni ruhumdan çok etkiler doyurur dominant olması çok güzel aşık olduğum adama acıdan çaresizce bakmak kelepçe kırbaç göz bağlama vs itaatkar olurum
En İyi Cevaplar