Evet ciddi bir mesele bu en düşük kalite bir marka alan kadının eşini sevme olasılığı kaçtır?
Bugün rastgeldim de... :))

Kadın zeki bence :D
Adam kendini hazır hissetmeyecek diye düşün de "hayatım çocuk yapalım" diyemiyor da o tarz yerlerden prezervatif alıyor. :D
Bence seviyordur maddi durumu ona yetiyor ve bu arada kalitesiz satmıyor artık o marketler
Alakası yoktur
Bu soruyu okuyunca aklıma şey geldi bazıları birbirine patlamış prezervatif çocuğu diyor mizah sayfalarında 😄
herkes okey durex bilmem ne almıyor zaten biz let's kullandik diye şimdi birbirimizi sevmiyormuyuz?
Cevap
10Cevap
Parası yoktur neden hemen sevgisizlige bağladın belkide maddi durumları iyi değil
bir ara a101 de pembe condom vardı cok beğendim aldım. kalite mi berbat balon kokuyordu denemedik bile...
Balon kokusu acayip birşey
Tabiki eşini düşünmek onu arzulamak onunla olmak için hazırlık yapmak sevginin ürünüdür 👍
Ocuk sahibi olmak istiyordur. Zira o ürünler çocuk garantili.
Seviyo sevmiyo bilmem ama çocuk istediği kesin.
😂😂
Prezervatife karşıyım ya ben
Sakın karşı olma Aids hastalığı ve hepatit hastalığı diye birşey var tehlikeli
Ya o adam belki de sırf "ucuz" diye alıyodur o prezervatifi...
Bu marketleri neden kucumsuyorsunuz ayni urunleri diger marketlerden p
Aiıp düdüklenmek hosunuzami gidiyor?
Niye Migros'tan alsa daha mı çok sevmiş oluyor :D
Sesli güldüm
Let's okeyden kaliteli
Okeyi yırttığım çok oldu da let's 1-2 kere
Koku, kaşıntı durumu nasıl?
@adrenalin64 kaşıntı hiç yok. Koku çok az. Hatta geçen A101 meyveli aldım o da iyiydi
İyiymiş zaten çok da ucuz değil 3 tanesi 6 mı ne galiba neredeyse aynı fiyat okeyle, durex ile ki o markalarda çok indirim yapan oluyıor indirimli fiyatından pahalı.
Kullananlar cevaplasınlar
Ne alaka şok ta durex var;)
Yazık ya :d
%100 dur o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar