Kız arkadaşımı ablamla öpüşürken ve ablamın kız arkadaşımın memeleri ile uğraşırken gördüm, bu durumda ne yapmalıyım? Onları gördüğümü belli etmelimiyim yoksa görmezden mi gelmeliyim? Ablamın zaten lezbiyen olduğundan şüpheleniyordum izlediği videolar geçmişinden gördüğüm kadarıyla ama kız arkadaşımın böyle bir eğilimi olduğunu hiç düşünmemiştim, acaba karşılıklı olarak mı bu durum gelişti yoksa ablam mı onu yoldan çıkarmış olabilir hiçbisey düşünemiyorum 🤔🤔ablamla değilde başka bir kadınla sevişmek istese ve böyle bir eğilimi olduğunu söylese zaten karşı çikmazdım işimede gelirdi ama ablamla sevişmesini garipsedim biraz 😏sizce ne yapmalıyım? Onları sevişirken gördüğümü söylemeli miyim yoksa görmezden mi gelmeliyim?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılAblanın kendi beyni var seni ilgilendiren bir durum değil özgür sonuçta
015 Yorumla
Soran+1 yılNasıl beni ilgilendiren bir durum değil 🙄🙄
Cevap sahibi+1 yılDeğil tabi sen gay olsan ablan aynısını sana yapsa hoş olur mu
Soran+1 yılNe diyim buyur abla al sevgilim senin olsun mutlu mesut sevişin mi diyim 🤔🙄🙄
Soran+1 yılKadın dayanışması bu olsa gerek
Cevap sahibi+1 yılDeme hiçbir şey zorunda değilsin
Soran+1 yılTaman napıyim onu söyle, somut bişey söyle yani fikir olarak
Cevap sahibi+1 yılGörmezden gel
Soran+1 yılSende mi lezbiyensin ve normal mi diyorsun bu durum için?
Cevap sahibi+1 yılDeğilim sadece insanların hayat tercihlerinde özgür olması gerektiğini düşünüyorum
Soran+1 yılZâten bende buna karışacak değilim ama kız arkadaşım ve ablam biraz ters geliyor başkalarıyla sevişmelerine diyecek lafım yok zaten
Cevap sahibi+1 yılKız arkadaşım derken sevgilin mi orayı atlamışım
Soran+1 yılEvet sevgilim
Cevap sahibi+1 yılAblanın tercihlerine karışmaman gerektiğini düşünüyorum ama kızdan ayrılırdım aldatıyor seni
Soran+1 yılAz önce de dedigim gibi herhangi bir kadınla sevişebilir ona bişey diyemem, ama benim bilgim dahilinde olursa, hatta hoşuma da gider izlemek, ne biliyim ablamla olması itici geldi
Soran+1 yılBizim ailenin kadınları hep sapık galiba 🙄🙄dünde ablam kuzemim ve sevgilimi üçü bir yatakta sevişirken gördüm napıcam ben böyle 😏😏
Hangi film başkan bu?
012 Yorumla
Soran+1 yılFilm değil gerçek 😏😏
Soran+1 yılBize davet ettim kız arkadaşımı ve evde sadece ablam vardı bende dışarı çıktım biraz, kız kıza konuşup kaynaşsınlar diye, sonra eve döndüğümde mutfakta gördüm kapıdan geri döndüm, biraz daha oyalanıp ablamı aradım bişey lazım mı gelirken alayım diye ki o şekilde bulmıyim diye onları yine, ben kaynaşsınlar diye düşündüm ama onlar fazlasıyla kaynasmıslar zaten 😏😏
Soran+1 yılİkisini birden diyeceksin dimi
Soran+1 yılNiye aldatsın diye yalvarayım ki 🤔🤔tamam başka kadınlarla sevişsin onda sıkıntı yok ama yabancı birileri olsaydı en azından
Soran+1 yılSıkıntı, yarın birgün onların seviştiğini bildigimi öğrenseler bu durumun üçümüzünde dahil olduğu bir ilişkiye dönüsmesinden korkarım
Soran+1 yılYaw he he, doğru düzgün önerin varsa söyle yoksa boş yapma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
+1 yılTakip at bana bir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNerde gördün kü
04 Yorumla
Soran+1 yılBizim evde mutfakta
Cevap sahibi+1 yılOha ya ciddi misin
Soran+1 yılEvet 😏😏
Cevap sahibi+1 yılİlginçmiş.
Gizli Üye(36-45)+1 yılgerçek mi bu
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılpeki şuanki güncel durum ne
Soran+1 yılDevam, önce ayrıldık ve ablamla da uzaklaştık ama sonra ondan ayrılmak zor geldi çünkü ona aşıktım ve tekrar barıştık
Soran+1 yılHer ne hikmetse engellemişsin beni, daha önce aramızda bir husumet mi vardı acaba 🤔🙄
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum ki yanlışlıkla olmuştur kaldırırım yazarsan kullanıcı adını.
peki sevgilin ve ablan devam mı
Soran+1 yılBence gerek yok beni engellemiş biriyle konuşmaya, yanlışlıkla engellemekte ne bileyim 🙄 ilk defa böyle bir şey duyuyorum 🙄
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİkiside lez...
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım