Mutlu bir pazar gününe uyanmak için sizi ateşli öpücüklerle uyandıran sevgilinizle seks mi, yatağınıza gelen kahvaltı mı isterdiniz?

Merhaba Aybükem,
yine güzel bir soruyla bizi biraz düşündüren biraz kafamızı kurcalayan ve cevabında nasıl bir yorum yapacağımızı düşünceye sokan bir soruyla bizi karşıladın.
Aşk hormonu denilen oksitosin, sabah seksi esnasında adeta fişek gibi yukarıya çıkar. Ve erkeğin ereksiyon durumu sabahleyin tavan derecesinde yukarıdadır. Benim görüşüm sabahleyin kim erken uyanırsa partnerini uyarmak suretiyle güzel bir cinsel birleşme ve arkasından Erkeğin jest olarak partnerine güzel bir kahvaltı günü ölümsüz kılar.
Sevgilisi olanlar için kesinlikle sekstir bu sorunun cevabı benim içinse spor haberleri eşliğinde kahvaltı güzel oluyor.
Ben seks sonrası sonrasi kahvaltı diyorum. Önce ben uyandiysam o ateşli opucugun yeri bellidir oralla uyandırmaya başlarım
( önce o uyandiysaa bunu beklerim )
tatlı tatlı gözlerini acip izleyince daha istekle arzuyla yaparım. Ayrıca yatakta kahvaltı yapmayı sevmiyorum. Mutfakta kahvaltı hazırlamak eğlenceli Olur kahvaltı masasında da yaramazliklar yapabilirim o esnada.
Kahvaltıya gerek yok, ateşli bir oralla uyandırırım.
Cevap
94Cevap
Kahvaltı tercihim olur gadası
Yatakta kahvaltı sevmiyorum. Sabahın erken saatlerinde sevgilimin beni oral seks yaparak uyandırmasını tercih ederim.
Yatakta kahvalti nedir ya.
Sofrada seviselim o zaman.
Her boku yiyorum ama yattigim yerde yemek yiyemem.
Sinirlendim bak..
Kadın aekadaşlar;
Eşinizi güzel ve ıslak bir oral seksle diş değdirmeden, yavaş yavaş hafif hafif dokunuşlarla uyandırın. Güzel güzel keyfini çıkarın sonrasında dilerseniz yatakta dilerseniz masada kahvaltı ve keyif kahvesi😘
Erkekler çoğu sabah erekte uyandığı için direk orala geçilir birde uyku mahmurluğuyla gözleri şişmişse daha çok hoşuma gider
Bunları yiyip de böyle zayıf kalmak mümkün mü? Böyle hayatların yalan olduğu ordan belli. Ben sabah 1 bardak süte 3 yemek kaşığı yulaf ezmesi ile 1 yemek kaşığı kuru üzüm ekledim. 😂
Yaa bizim kültürümüzde yatakta kahvaltı olayı yoktur🤷♂️🤷♂️ Amerikan filmlerinin baskısı bu... hangi Türk yatağında kırıntı görmek iater😬😬 güzel güzel sevişin😬😬
Iyi soyluyorsun da sanki bizim kültürümüzde nikahsiz sevişmek var 😂😂😂😂 işine gelince bizim kültür gelmeyince Amerikan film baskısı 😂😉
@minikhırçınkedi olur mu bizim kültürünüzde tabiki var nikahsız sevişme🤗 bizde kocaya kaçma var kara sevda var vs diğeri dini baskı
sadece hftasonu değil hafta içi de olmak üzere partnerim olsaydı güzel bir seks ve bıkmadan usanmadan :)
Tabi ki tatlı bir kahvaltı ama nasıl bir kahvaltı 🤩
Ateşli bir sexin yerini hiç. Bir şey alamaz zaten o Seksi sunan hatun o esnada kahvaltı yerine geçer ve doyumsuz olur..
Güneşin doğuşuyla önce sabah sporu sonra duşta sevişmeye başlanır ve yatağa geçilir bu noktada fazla ayrıntıya gerek yok :) daha sonra bir süre dinlenip finalde birlikte kahvaltı hazırlayıp göz göze kahvaltı yapmak süper olur.
Hafta sonu beni kimse uyandirmasa daha iyi olur 😂 ne açlık ne de cinsellik , birinci öncelik uyku...
Seks iyi giderdi 😂 dustan sonra kahvaltiyi disarida birbyerde hallederiz.. ya da bisi istemiyorum yaa
Kahvaltı sonrası ateslı sevısme olur zaten bu ıkısı butundur
Nişancı tekleyen bir nasus q su tamamlar ama sekse de hayır demem tabi
Aç ayı oynamaz. Önce kahvaltı sonra seks yapacaksın.
Benim yatağıma ikisi de gelmiyor ne yazık ki. Ama gelseydi ateşli bir seksi tercih ederdim.
Beni ateşli öpücüklerle öpe koklaya uyandıran sevgilimle seks isterdim. Küçük küçük özel dokunuşlarla uçuk uçuk uyandırsın beni..
Kahvaltıyı ben hazırlarım çünkü i ilişki sonunda kurt gibi scikıyorum... 😉
Seks olmadan hafta sonu keyfi tamamlanmış olmaz 🔥
seksi hafta içine bıraktığım için hafta sonu gexiyoruz
İkisi birlikte olmuyo mu? :) Ama kulağa opuserek uyandırmak ve ateşli bir seks daha güzel geliyor
Her aksam yatmadan önce her sabah aç karna dıye bosuna dememişler ilk bastan seks sonra kahvaltı sonra yine sexxx
Uyanır uyanmaz öpüşme yalaşma seks ve duş.. yatakta güzel bir kahvaltıdan sonra sekse devam 😄
Pazar sabahı öğlene kadar yapılan seks
İkiside fizyolojik ihtiyaç bence önce kahvaltı jsjsjs
İkisinde olabilir ama öpücük yerine oral uyandirmasini uyandırmayı tercih ederim
seks tabi ama sünnetsiz olduğum için ne bir sevgilim nede eş adayı var 😞😞
Her haftasonu yaptığım aktivite seks tabiki tavsiye ederim seks sonrası kahvaltının keyfi başka 😊😉
Sabah seksi sonrasında kahvaltı daha Harika olur bence ☺️
Ateşli bir seks ve sonrasında yaramazlıklarla dolu, beraber alınan bir duştan sonra huzurlu bir kahvaltıyı tercih ederim.
Kahvaltıdan önce güzel bir seks ve ardından partner duş alırken sende o an kahvaltı hazırlayıp yatağa ona götürüp servis Edip Bebek gibi yedircen
Önce ateşli bir seks devamında yatakta kahvaltı
sizin yalnız olmanız haksızlık olur
@Hayatnediyorsun degilim zaten
eşiniz ise ne güzel valla işte tadını çıkarın
@Hayatnediyorsun teşekkürler
😊😉 rica ederim
İkisi bir neden olmasın
Ateşli bir seks tamamlasa kafi. Kahvaltıyı ben hazırlarım 😉😉😉
Buda sorumu şimdi tabiki en güzeli hiç biri horul uyumak 😅
Güzel bir kahvaltı tabi ki herşeyin ucunu sexse baglamayın ya hep de sizden çıkıyor bu fikirler zaten
İyi görevler o zaman sayın matmazel
seks sonrası güzel bir kahvaltı sonra birdaha sex😉😉😉 ve sarılıp uyumak
Seks sonrası kahvaltı
Ateşli bir seks sonrası yapılan güzel bir kahvaltı tamamlar
Akşamın işini sabaha bırakmayacağım için besleyici bir kahvaltı olurdu tercihim
Şey ile başlamalı, kahvaltı ile bitmeli
Yadakta ekmek olmaz çarpılırız 😊
Yok be nerde bende o şans 😅 neler yapıyorumda bir çarpılmadım
Amin inşalllah 😅ben kul çarpmasını istiyorum Allah çarparsa ne olacağı belli olmaz
Sabah bizden önce kalkan istem dışı organımız olduğu için seks’i seçmek zorunda kalıyoruz.
Ateşli bir sexs. Tabikide bunu hiç bişiye deyilmem🙂
Gece zaten herşey yaşanmıştır kahvaltı daha cazip
Ask olsunda ne olursa olsun
uzun bir sevisme, aybuke hanim bence
ateşli bir seks kahvaltıdan daha doyurucu olur
Guzel bir kahvaltidan sonraki sek. s .
Güzel bir kahvaltı iyi gider.
kahvaltı sonrası devam edemezmiydik.
Günaydınlar 😊 Kahvaltı+Seks iyi gider 😇
İkiside uyardı ama bekarlık başka
Yatakta kahvaltıya karşıyım...
seksten sonra kahvaltı tamamlar
Bence seks sonra kahvaltı ☺️
Uykulu halde başlamış ateşli bir seks daha güzel
Ateşli bir seks şu an yatakta yok kızlar gelebilirsiniz.
Gelmesin istemem geldi beni yaktı çayı üstüme döktü
bekara kahvaltı seçeneği kalıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar