oha be yuh be, lan 4. sezon oldu lan, arkadaşlar cidden uyuz oldum bunlar ne zaman yatağa girecekler? lucifer kendisi bir netflix filmidir, lütfen izleyen varsa yardım etsin sezon ve bölümü yazsın hangi bölümde lucifer
chloe yatağa atıyor, zaten 2. sezonda sıkıldım filmden direk izlemeden 4. sezona atladım :D ama anladım ki haylan ilişkiye girmemişler, bilen varsa söylesin bölüm sezon ilişkiye girdikleri anı görmek istiyorum...
Öyle bir şey yok bunların aşk anlayışına tükürem. Bizde olsa on dakika bakışsa sahnesi izleriz. Adamlar aşk ve duygusal olayları hızlı geçiyor sallamıyor pek.
aynen beni de sarmadı, film adı lucifer ama konusu polisiye criminal cidden berbat bir dizi, ben aslında şu lucifer için izliyordum, ben dini ve o tarz bir film sanmıştım ama öyle olmadı, işte lucifer bu chloe yatağa atacaktı, baya atladım filmi direk 4. sezon geçtim, izlemedim yani, bunlar ilişkiye girecek mi onu merak ediyorum, bu arada film çok saçma, şeytanı yanlış tanıtmışlar, aslında lucifer karakteri iyi bir karakter, dimi şeytan dünyaya yerleşse lux gibi bir bar disko sahibi falan olurdu, fahişeleri falan, ama lucifer karakteri yani filmdeki adam, fazla geveze konuşuyor, yani şeytanı komik biri olarak göstermişler, karakterde ciddiyet yok, ben şeytanım diye millete atıp tutuyor falan, yani fazla saçma, ve gerçekte asla bir insana bu kadar bağlanmaz, filmdeki en yanlış şey bu zaten, neymiş lucifer chloe ile yatmak için bilmem nelere katlanacakmış falan filan, yani konusu da saçma filmin, şahsen ben şeytan olsam bir insana hayatta bağlanmam veya ona güvenmem veya onu sevmem, onu sadece kullanırım... bildiğin şeytan konulu film varsa söyle şeytanın avutakı gibi film...
dizi önerim yok ama film önerisi yapabilirim, dizi sevmeyen birisiyim zaten ben ve neden izlediğimi bilmiyorum, dizilerde bir ton gereksiz konuşma var...
1. Gözü tamamen kapalı 2. Şeytanın avukatı 3. Doğaüstü 4. Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları 5. Kehanet (bunu kesinlikle izle) 6. Kötü ruh 7. Ruhlar bölgesi 8. Karanlıklar ülkesi (bunun 4 filmi var hepsine çok güzel kesinlikle izle) 9. Zamana karşı (bunu da kesin izlemelisin) 10. Prometheus (yaratıcı hakkında farklı düşüncelere sebep olan bir film izle kesin ,3 film) 11. Aavatar (bununda 3 tane filmi var çok güzel) 12. Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu (bunu da kesin izlemelisin, şahsen filmdeki 2 asker karakteri herkesin olmak istediği bir karakterlerdir, ben o kız olmak isterdim)
bu yazdığım yazıda izlediğin filmler varsa söyler misin? ve sende film öner
En İyi Cevaplar