Benim bu konudaki görüşüm eğer ki çöl sıcağını en çok kim yemiş ve görmüş ise vede serap görmeden dahi yoksun kalmışsa işte o kadın erkek farketmeden kirişi kırar ve musluğun başına geçip sırayı kimselere yedirmez 😂 artık o çeşmeden içer mi yer mi bilinmez😀😃🙃😂 onun için ben gölgede durmaya özen gösteriyorum ve maydanoz yaprağı dahi olsa altına giriyorum 😃😀
@Kankamstyle kardeşim asla kendisini görmedim ama Taksim Beyoğlu'nda ki Alman Hastanesi nin karşısında bulunan yazıhanesi nin önünden yaya olarak geçmişliğim var vede levhasına bakıp Dümeni temsil eden bir iz emare görmeyip şaşırmışlığım da var 😃🙃😂
Son zamanlarda maalesef kadınlar. Eşleri, sevgilileri ya da partnerleriyle cinsel birliktelikler yaşadıklarına üzülerek söylüyorum ki tatmin olamıyorlar. Erkek işini görüp, arkasını dönüp yatıyor. Bazı erkekler ki üzülerek erkek diyorum, oral yapmaktan bile acizler.
Yaratılış farkı Ve Anatomik ve genetik farklılıklardan dolayı cinselliğe en çok ihtiyać duyan taraf erkeklerdir. Lakin benzerliklerin olmasida olağandır. Genellemek gerekirse Cinsellik erkeklerin olmazsa olmazı gibidir ve. Bu maalesef bu onların kendi elinde değildir Anatomik farklılıktan kaynaklanmaktadır...
bana kalırsa Türkiye genelinde ve Türkiye için konuşacak olursak toplumsal baskı ve bastırılmışlıktan ötürü kadınlar çoğu şeyden kendilerini çekiyorlar ve cinsellikte de aynı şekilde. ne kadar uzak gibi dursalar da kadınların da bilinçaltında cinsellik yatıyor
Dile getirebildikleri için genelde erkekler deniyor.. Ama dile getiremeyen ve cinsel açlık çeken kadın sayısı da oldukça fazla. Bence hem kadınlar hemde erkekler aynı oranda. Tek fark dile getirip getirememek.
Kadınlardır çünkü kadinlarda nefes 7 erkekler de 1 kadınlar cinselliği istediği kadar yaşayabilir ama erkekler 1 den sonra sertleşme ereksiyon iştah azalır kadınlarda kaldırıp işini görecek bişey yoktur erkekte kalkmasını hicbise olmaz kadınların kaldırıp yapacağı bisey yok aynı sokulacak deli boşta bekliyor
Birileri var bu ara gözünle beceriyorlar fırsatını bulsalar gercekten kotu emellerine alet edecekler yalniz ikiside birbirine yoklama cekiyor benle ilgili..))
Aslında biz kadınlar büyük bir şevkle sekse istek duyuyoruz fakat erkekler kadar dile getirmiyoruz sadece, dile getirmek yerine vücut dilimizlede isteklerimizi karşı tarafa aktarabildiğimizi düşünüyorum 😉💋
iki tarafta aynı açlıkta tek sorun yaşanılan ülke. Malesef türkiye de erkeklerin cinsel açlıklarını göstermesi normal karşılanır. Hatta bu cinsel açlıklarını gidermesi kendi aralarınla bir gurur kaynağıdır. Hatta ve hatta ilişki yaşamamış bireyle adam olmamak ile itham edilir.
Kadınlar da ise durum tam zıttıdır. Sevgilisi olamaz ilişkiye giremez rahat olamaz. Açlığını kocasına saklamalıdır vs vs vs. Haliyle kadınlar açlıklarını gizlemek zorunda kalırlar.
Eşit diyeceğim ama erkekler bir tık önde, Cinsellik her iki tarafta üreme için ve zevk için çok önemli olsa da, erkekler için aynı zamanda sperm atma ihtiyacıdır.
Içimden Tabii ki erkekler demek geliyor. Ama kişiden kişiye değişir. Erkekler çabuk yüzeye vurur ama kadınların birçoğu içine atar. Cinsel ilişkiye susamıştır. Cinsel ilişkiye açtır ama dışa vuramaz Erkek de aynısıdır çabuk duş alıp
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İkiside olabilir tabi ama en çok kadınlar olmalı bilemedim şimdi. Erkeklerde olabilir ya da . Kararsızım
Kadınlar duygularını bastırmakta ustalar bunu erkekler başaramadığı için erkekler önde gözüküyor gibi görünüyor ama arka planda bayanlar daha fazla gibi.
Kadınlar tabiki de onlar belli etmezler göstermezler ama erksklerden susayan taraftır o yuzden erkekler gozüküyor erkek bir kere zevk alırken kadin beş altı kere zevk alır
İki tarafında daha çok susadığını düşünenler var elbetteki ama anatomik olarak erkekler bunu yemek yemek gibi bir ihtiyaç haline getirdikleri için erkekler biraz daha ağır basıyor.
Kadınlar , toplumsal yapı ahlak vs baskısı altında oldukları için kadınlar dışa vuramiyor , erkekler bu konuda daha rahat oldukları için ön planda gözükse de , kadınlar aslında 10 adım ondedir
Genellikle erkeklerin susadığı bilinir ama kadınlar bastırılmış duygularının serbest bırakılması nedeniyle yaşadıkları orgazmlara bakarsak daha susturan taraf olduklarını diyeceğiz
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kadın daha çok zevk aliyo erkek gel git yaparken yoruluyo ama kadın oh mis
Bunu anlamak için size çok basit bir şey soyliyim. Şu en alttaki kadın yorumlarına yorum yapanlara bakın😂 çok zor değil anlamak. Erkekler sapik derecesinde aç bu duruma bence bu sapkınlık
Bence o cinselliğe susama devri eskidendi. Şimdi kimin şeyi kimin şeyinde belli değil. Evlenmek falan kimsenin umurunda değil. Susuz kalan yok gibi bu konuda.
Saçma sapan hiçbir delili olmayan şeyler söyleme. Hangi tecavüzcü cezasız kalmış? Tecavüzcüsünü öldüren kadınların bazılarının serbest kaldığını da ben sana ispatlarım. Kadın erkek ayrımcılığı yapacaksan bu konuda hiç yapma.
Erkekler sürekli azgın ama kadınlar azar belli etmez. Kadına istetirsen herşeyi yapar :)) inleyerek orgazm olmak dahil :)) bayılırım inleyen hatuna :))
En İyi Cevaplar