Ailemin zoruyla evlendim ve ilk gecede kan gelmedi. Bakire olduğuma inanmıyor, ne yapmalıyım?

Arkadaşlar nişanlımla evlendik düğünümüz oldu akşam için otele gittik eşimle işte o bildiğiniz şeyler olucaktı ben bakireyim korkuyorum zaten eşimde sabırsız zaten başladı benim canım çok yandı dur dedim durdu sonra devam etti canım çok yanıyordu bağırdım hala durmadı devam etti ben ağladım hala yırtılmadı zar bakire değilmişin diye bağırdı bana sonra ben kaçtım bana bağırdı şimdi bakire olduğuma inanmıyor ben sevmeden evlendim zaten o adamı ailem yüzünden evlendim ve tecrübesiz biriyim ilk defa görüyorum penis canlı olarak onun ki çok büyüktü canımı yaktı lütfen yardım edin inanmıyor bakire olduğuma ilişkide çok canım yanıyor nasıl bakire olduğumu ispat edebilirim bu arada yaşım 20 neden bu kadar küçükken evlendin demeyin ailemin zoruyla oldu lütfen bana akıl verin
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yanlış anlaşıldım özür dilerim herkesten yine de yardimci olanlara teşekkür ediyorum
Ailemin zoruyla evlendim ve ilk gecede kan gelmedi. Bakire olduğuma inanmıyor, ne yapmalıyım?