Cinsel Yaşam Neden dudaktan öpüşürüz? (Sayfa 2) PiLLy_BheBek Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 224 Neden dudaktan öpüşürüz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 26 kişi beğendi
Ertan-ertan Takip Et Yoda Yaş: 62 +1 yıl Sadece iyi bir duygu harika insan tatmine ulaşiyor eskisen isirirlarmis öpme yerine😁😁 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Birşey biliyorsan söyle bize başka nereden öpüsebiliriz vajına dudaklarımı tse1.mm.bing.net/th 0 1 Yorumla PiLLy_BheBek +1 yıl Bunu farkli olarak yasayan milletler var mesela eskimolar burunlarini birbirine sürterek ifade ediyorlar sevgilerini😄 Yorumla
Eşkiya-34 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 +1 yıl Malesef o dudaklar benden uzakta haha.. ama eminim tatli olurdu.. önce yanağındaki gamze den. Sonra boynundan sonra masum bir öpücük derken elim belindeyken dudauklarimiz tenimiz bir olur. 💏 0 0 Yorumla
God__father Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Örnek saçma olabilir ama. Seks başlangıç çizgisidir. Iyiysen devamı gelir 1 0 Yorumla
Semih002606 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Dudaktan öpüşmek gibisi var mı yaa en çok zevk aldığım yerdir direk kalkar sevişmek vs.. 1 0 Yorumla
isteklivearzulu Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Acaba sen nerden öpüşmeyi düşünüyordun gerçekten merak ettim😊😊😊 0 0 Yorumla
HandsomeJack Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl ondan iğrenmediğini kanıtlayan başlangıç harekatı 3 0 Yorumla
kscan30 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 +1 yıl ben uzuun uzzzuunnn vajina dudaklarını emmeyi seviyorum daha çok 0 0 Yorumla
Yamuşşşş10 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Başka öpüşecek yer vardı da biz mi yapmadık 7 2 Yorumla oondeerr +1 yıl Doğru diyorsun ön sevişme yani 😜 Yorumla Roberto_Rafsancani27 +1 yıl E, vaarrrr :)) Yorumla
Cafer123456789 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Herşey ilk öpücükle başladığı için. 1 0 Yorumla
Singleheart07 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 59% +1 yıl Öpüşmenin tadını damağımızda hissetmek için jfjdj 1 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sevdiğimi özümsediğimi hissediyorum. 1 0 Yorumla
darknessin Takip Et Xper 7 Yaş: 26 +1 yıl Öpüşmek bakterileri öldürür bağışıklık kazandırır 1 0 Yorumla
CatKing Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı. Sanırım susturmak ve susturulmak için 2 0 Yorumla
Gunahbenim2 Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl Vee yine beyin yakan bir soru😂😂😂😂 2 1 Yorumla PiLLy_BheBek +1 yıl Hadi cevap ver yak 💃💃😂 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Dudakla başlar gerisi gelir 1 0 Yorumla
UğurBeg60 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 55% +1 yıl Pardon Nerden öpüşecektik burundan mı 😏 1 0 Yorumla
EtiFit Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 324 cevap paylaştı. Dil dile değmeden aşk yaşanmaz. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hiç öpüşmedim ki 5 4 Yorumla Tolga88 +1 yıl Cok sey kaybetmedin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kötümü Yorumla Tolga88 +1 yıl Yoo iyi Yorumla hancerrr +1 yıl Hiç sevgilin olmadı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
93Cevap
Sadece iyi bir duygu harika insan tatmine ulaşiyor eskisen isirirlarmis öpme yerine😁😁
Birşey biliyorsan söyle bize başka nereden öpüsebiliriz vajına dudaklarımı tse1.mm.bing.net/th
Bunu farkli olarak yasayan milletler var mesela eskimolar burunlarini birbirine sürterek ifade ediyorlar sevgilerini😄
Malesef o dudaklar benden uzakta haha.. ama eminim tatli olurdu.. önce yanağındaki gamze den. Sonra boynundan sonra masum bir öpücük derken elim belindeyken dudauklarimiz tenimiz bir olur. 💏
Örnek saçma olabilir ama. Seks başlangıç çizgisidir. Iyiysen devamı gelir
Dudaktan öpüşmek gibisi var mı yaa en çok zevk aldığım yerdir direk kalkar sevişmek vs..
Acaba sen nerden öpüşmeyi düşünüyordun gerçekten merak ettim😊😊😊
ondan iğrenmediğini kanıtlayan başlangıç harekatı
ben uzuun uzzzuunnn vajina dudaklarını emmeyi seviyorum daha çok
öpecek başka yer mi var dudal en iyisi
Başka öpüşecek yer vardı da biz mi yapmadık
Doğru diyorsun ön sevişme yani 😜
E, vaarrrr :))
Herşey ilk öpücükle başladığı için.
Öpüşmenin tadını damağımızda hissetmek için jfjdj
Sevdiğimi özümsediğimi hissediyorum.
Bence de harika kac kas cslisiyormus belli degil
Öpüşmek bakterileri öldürür bağışıklık kazandırır