Türk kızlarının terledikten sonra bacaklarının arasına sızan terin yarattığı koku... Oysa diğer tarafta seks öncesi mutlaka ve mutlaka bazı bölgeleri temizleyen Rus melekleri...
Rus kızları seks öncesi temizleniyorken, Türk kızları neden hijyeni önemsemiyor?
Rus kızlarını pek sevmem yani Türk erkeklerindeki bu rus aşkı nerden geliyor bilmiyorum sırf sarışın diye değil herale. bunun milliyetle alakası yok kişisel bakımla ilgisi var. herkes açık ortada sevmeyen uzak durur seven gider yapışır.
Peki italyan erkekleri bukadar hijyenikken bizim türk erkekleri neden göbekli dislerini haftada bir yikayan birer odunlar? Bak ne güzel genelledim ayni SEN gibi !
Çoğu türk kızı 1 kg boya makyaj yaparak orasını burasını açarak Seksi olduğunu ya da kadın olduğunu sanıyor fakat bu işler başka işler rabbim ruslara doğuşundan itibaren güncelleme gönderip duruyor türk kızlarının bazı model ve serisi alıyor bu güncellemeyi.
Hayatımda bir kere rus ya da Ukraynalı kizla ilişki yaşadım. Kadın eve geldi duş aldı. İşimiz bitti gene duş aldı. Çıktı sen almıyor musun dedi. Ben sonra alcam dedim. Kadın omg dedi 😅 gerçekten temiz ve işini çok iyi yaptı.
En İyi Cevaplar