Nasıl sorcam bilmiyorum. Ama fikirlerinize ihtiyacım var eşimle aramıza mesafeler girdi. Biz hiç tam birliktelik yasayamadık cünkü sanırım vajinusmusum ben.. şimdi bazı sebeplerden dolayı bir süre uzaktayız o uzak kalmadan önce benim onu istemediğimi düşünmeye baslamıstı.. Ama çok istiyorum sadece yapamıyorum bunu ona göstermek istiyorum. Ben aramızda bu mesafelerde olsa ona özel süprizler yapmak istiyorum cinsel manada.. Güzel mesajlar yazmak videolar.. Ve kendi adıma cinselliğe bir adım daha yaklasmak istiyorum bu korkuyu üzerimden atmak istiyorum.. Ama bilmiyorum ne yapacağımı.. Bizim aramızda bir ön sevişme oluyordu ama hiç birlesemiyorduk benim yüzümden. Şimdi onu ve kendimi bulustuğumuz zamana kadar motive edecek seyler yapmak istiyorum bana fikir verir misiniz? Nasıl mesajlar yazmalıyım nasıl resim video atabilirim? Çok seviyorum oda beni çok seviyor onu istediğimi ona göstermek istiyorum Neler yazabilirim ona nasıl videolar resimler hazırlayabilirim? Onu çok şaşırtmak istiyorum
Cevabın nedir?
+1 yılGüzelce giyin süslen elbise giy mini olsun icinde jartiyer olsun ama, yemek yap sevdigi yemegi eve gelincede hosgeldim askim deyip saril yemege oturun sonra kslkip tv seyretmeye gidicektir git ysnina cikar üzerini masaj yap beline arada bir de oksa kokla öpücük kondur anlicaktir napmak istedigini, sonra omuzlarina ensesine dogru öpüp koklamays devam et ordanda önüne gecip boynuna gögüslerine... sonra kucagina yerles kulagina nefesini vererek onu özledigini söyle ve kulak memesini em ardindan alnini alnina daya ve elini yanagina götür oksa, nefes alip verisleri hizlsnicaktir sonra öpüsmeye basla uzun uzun, eniste coktaaaan kivama gelip seni altina almak istesede izin verme üstte kal öpüs boynunu glgüslerini oksa yala, ordan ufak öpücüklerle kasiklarina git ve pantolununu cikar, zor glicek belki ama pipsini eline al hosuna gidicektir, unutma bu gece ona özel, onun zevk almasi önemli elinden geleni yap kocan o senin sana ihtiyaci var
12 Yorumla
Soran+1 yılBen bunları zaten yapabiliyorum.. Ama sonu gelmeyince istemediğimi düşünüyor şimdi uzakta o neler yapabilirim? Nasıl mesajlar atmalıyım? Mesela yüreklendirmek istiyorum benden vazgeçmesini istemiyorum
- +1 yıl
Burdan yazamam özelden zaz bana iki dkk kuzum yaaa
Video resim hazırlama. Kocan bile olsa güvenemezsin. Başbaşa kalacağınız şeyler yap. Ayrıca cinsellik sadece birleşmek değil. Başka türlü de tatmin edebilirsin. Anal oral vs
30 Yorumla
+1 yılBenim eski eşim de vajismustu.
Allah yardımcın olsun.
Eşin biliyor mu hastalığını.
Ona vajinismusun ne demek olduğunu anlattın mı?02 Yorumla
Soran+1 yılAnlattım ama anlayamadı benim onu istemediğimi isteseydim olacağını düşünüyor
- +1 yıl
Doktorla görüştürseydin
O hastalığın şakası yok biliyorsun dimi
Zorlarsan öyle bir hale gelirsin ki bir daha ömrün boyunca ilişkiye giremezsin.
Erkeğin gururu kırılır istenmediğini düşünür.
Doktorunla görüştürseydin keşke
+1 yılanladığım kadarıyla problem sende korktuğun sey nedir
01 Yorumla
Soran+1 yılTam birlesmeden korkuyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
11Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. WhatsApp denen teknolojiyi kullan açık saçık videolar çek masturbasyon yap video çek, onu istediğini söyle daha edepsiz bir hatun ol.
00 Yorumla- 00 Yorumla
+1 yılOnu şaşırtan doyuran başkaları vardır boşuna uğraşma derim.
10 Yorumlamesajların ve videoların tamamen cinsel içeriklimi olacak, yoksa hem duygusal hem de cinsellik mi?
00 Yorumla
+1 yılpozlarını kendın yaratacaksın aynada bak en guzellerını ver
00 Yorumlaiç giyim ama ne açık ne kapalı bir kaç resim ve duşta bir video olabilir ama hiç bir zaman tam cıplaklık sunma
00 Yorumla
+1 yılFantezini ona canlı yapsan iyi olur tabiki. Ama başka şeyler de olabilir ama yazarım şimdi Ban yerim buradan
00 Yorumla
+1 yılGul. dok yerlere los isik mumlar davetkar tavirlar gecelik saraplar uzun bir masa klasik muzik
01 Yorumla
Soran+1 yılŞuanda bazı nedenlerden baska sehirde bunları yapamam ki
+1 yılDoktora gidin burada sizin tedavi ihtiyacınız var bunu bir psikolog sürecinde evlilik terapisine dönebilir halletmeniz gerekiyor ikimiz beraber
10 Yorumla
+1 yılstriptiz dan ederek soyunabilirsin mesela
10 Yorumlayardım edebilirim istersen
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yardım edebilirsin
Budurumu yukseltmek ikinizin elinde
00 YorumlaBaşkaları ile ol
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi