Eşimi şaşırtmak istiyorum nasıl yapabilirim?

Nasıl sorcam bilmiyorum. Ama fikirlerinize ihtiyacım var eşimle aramıza mesafeler girdi. Biz hiç tam birliktelik yasayamadık cünkü sanırım vajinusmusum ben.. şimdi bazı sebeplerden dolayı bir süre uzaktayız o uzak kalmadan önce benim onu istemediğimi düşünmeye baslamıstı.. Ama çok istiyorum sadece yapamıyorum bunu ona göstermek istiyorum. Ben aramızda bu mesafelerde olsa ona özel süprizler yapmak istiyorum cinsel manada.. Güzel mesajlar yazmak videolar.. Ve kendi adıma cinselliğe bir adım daha yaklasmak istiyorum bu korkuyu üzerimden atmak istiyorum.. Ama bilmiyorum ne yapacağımı.. Bizim aramızda bir ön sevişme oluyordu ama hiç birlesemiyorduk benim yüzümden. Şimdi onu ve kendimi bulustuğumuz zamana kadar motive edecek seyler yapmak istiyorum bana fikir verir misiniz? Nasıl mesajlar yazmalıyım nasıl resim video atabilirim? Çok seviyorum oda beni çok seviyor onu istediğimi ona göstermek istiyorum Neler yazabilirim ona nasıl videolar resimler hazırlayabilirim? Onu çok şaşırtmak istiyorum
Eşimi şaşırtmak istiyorum nasıl yapabilirim?