#madsoldier

Sanal seks yapılabilecek bir şey ve bu cinsel hayatın ölü olduğunun göstergesi değil. Zevkine yapılıyor o. Zevk almak amaç basit yani. Şahsen bana saçma gelse de cinsel hayatın ölü olduğunun göstergesi değildir benim için.
Güzel açıklama oldu 😊
Teşekkürler fenomen😄
Rica ederim efenim 😊
Sürekli yapıyorsan tabi reelde yaşayacak bir şeyi yoktur. Arada bir yapıyorsa eğlencedir.
Güzeldi
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim :)
Ölmüş de olabilir ölmemiş de olabilir. Kuş ötüyor da olabilir ötmüyor da olabilir :D d
=) görsel efso =) hahahahaha sanal tadı ayrı elbet :)
Nasıl biliyor köftehor 😂
=) =) haha
Sen buralarda baya baya hıı nomıssız seni 😂😂
vallahe :) abye günahimi alıyrosen ha :D
"hahahahaha sanal tadı ayrı elbet"
Aha günah senin günahındır şaşkaloz zılfo ağa 😂
=) =) saygılar reis :D
Kaçma kaçma gel buraya 😂
Yakaladım bir kurbanlık 😂
ya benim sucum yok ama be reis :)
Hep şeytan dürtüyor değil mi 😊
=) o tam bir yavşakus ya :)
Onun mk hocam 😂
:> hahaha
reis çok tskler :D
Çok rica ederim :) :)
Cevap
14Cevap
Genelde reel hayatta tatmin olamayan insanlardır: Ama fantezi amaçlı sanal seks yapılabilir. Mesela partnerim uzaktayken veya o işteyken gündüz ateşi çakıp akşama kadar yangın çıkarabilirim.
Sanal seksin hazzı başka. Sanal seks sonrası o yangınla akşam sağlam bir seks yapılabilir. Yani bence sanal seks, reel sekse hazırlar.
Güzel bir bakış açısı 😊
Gündüz azdır akşam kazdır 😊
İyi uyduramadım sanki
Surekli sanal seks yapiyorsa cinsel yasami ölü değildir ama bitkisel hayattadir. 😅
Yarı ölüdür yani 😂
Bu sanal seks kadar saçma bişey görmedim hayatımda ıslandım tatlım kemik gibi oldu vs.. vs napıyor karşı taraflar teli biri vajinasınamı sokuyor ya da erkek şarj yeri ya da kulaklık yerinemi sokuyor bence insan yapamadıklarını hayal gücünü sanalda yaşamaya çalışır eziklik bana göre.
Tanımadığım biriyle sanal seks yapamam , mutlaka tanıyor , seviyor olmam lazım. Zevkine yaptıklarını düşünüyorum🤷♂️
Tanıyor olmamak daha zevkli değil mi
Daya gitsin yav 😂😂
Sana bu işi öğretmemiz lazım 😂
Farklı bir tat 😊
Senden geçeli çok olmuş 😊
Görsele koptum :))) bence reelde istediğini bulamamıştır.. tatmin olamıyordur falan filan 😂
Çok acımasızsın 😂
Olan var olmayan var
Hayat vurmuş bide ben vurayım çok mu 😂😂
Tamam ama az vur soft olsun 😂
Renkli cinsel yaşamları olan kişiler kaliteli sanal seks yasar.
Bakın bakın adam işi biliyor çözmüş 😂
😂😂
Sexin sanali olmaz arkadaşlar yapmayın mastürbasyon un değişik versiyonu
Öyle zaten
Sanal seks tatmin olmaktan çok tahrik edecegi için reeli daha canlılaştırır.. Atıştırma ile doyum saglamayanlar için geçerli tabi 😀
Aşırı yoklukta keyif amaçlı gideri var. Alman bir atasözü; Tek başına mast. yapmaktaksa, çift olarak sanal seks yapmayı tercih ederim. 🤪
Ne kadar sanal yapsamda reeli etkilemez ne kadar reel yapsamda sanalı etkilemez her an yine zevkten ve libidodan çıldırıyorum
Sanalda ki de ayri bir zevkli her kadini o kivama getirmek ciddi bir ustalik istiyor.
Ustalığın var mı 😊
Bakirim abi daha hic sevismedin
Sanalda mı yapmadın
Yapmadim usta
Helal sana be aslansın valla
Evlenince insallah hayirli iftarlar
Hayırlı iftarlar
Allah hayırlı izdivaç nasip etsin
Ten tene değecek sanal bir yere kadar yanında olucak ki sabahlara kadar bam bam
Zevkine fantezi amaçlı yapılıyorsa ölü olduğunu anlamına gelmez ama seks tarifi sadece sanaldan ibaretse büyük bir sorun var demektir
reel haricindede lazım hele hiç tanımadığın biri yüzünü görmediğin bir olacak...
Yalnız olay süpermiş :D
Ben zevkine yapıyorum zevkli oluyor ya
Zevkine yapar bence ya
Gerçekte seks hayatı ölüdür
O kadar net yani
Buradan tanıştığım kişiler hep öyle
Burası komple ölü maalesef 😊
Sorma :)
O kadar bilim adamı da işini gücünü bırakmış milletin performansını arttırmaya uğraşıyor 😂 yine de buraya işlememiş
Kim vurdu ya gitmişler la
O ne ya 😁😁😁
Hangisi
Berkay ve nedimm önce isim ve foto isteyin 😂😂😂
Sana bir foto atayım ben 😂
Zevkine yapar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar