Mesela bunlar benim ilgimi çekmiyor, zaten kaslı çekici erkek sevmiyoeum ama sevgilimi görünce yaptıklarımızı hatırlayıp hemen yine yapmak istiyorum. Libido olayı şöyle. Bazen sütlaç yediğimde, cezerye yediğimde, bici bici 'yediğimde en çirkin bulduğum erkek bile çekici gelmeye başlıyor ve bir şeyler yapma ihtiyacı hisse'diyorum. Dışardaysam karşıdaki çocuğu kesip beni öpse diye sıcak hayaller kuruyorum. Bu tip şeyler yani. Boşalma ihtiyacından çok bir şeyler yapma isteği ama libidom her yükseldiğinde bir şey yapacağım 'diye bir şey yok.
Ben de her çirkin erkeği sevmem. Zaten bir sürü var. Mesela sevgilim kaliteli komik bir erkek. Yani aynı senin Gibi ama yakışıklı bulunan çoğu erkeğide beğenmiyrum. Bu resimdekiler gibi. Çirkin bulunan erkekleri beğenmiş oluyrum.
libido cinsel istek seviyesi demek. Ben bu erkeklere bakınca o kadar da etkilenmedim ya tamam yakışıklılar da öyle her yakışıklı görünce libidomuz yükselseydi işimiz işti yani dkjkfj bence karşı tarafı çekici bulmakla ilgili bu ya da karşındakiyle aranda bir çekim varsa o da etkileyebilir bir bakış bile yeter bazen bence. Bazen de seni bir yönüyle çeker bir davranışı bir hareketiyle falan ona göre de etkilenilebilir
Mesela diyelim ki bir erkek var ama yakışıklı değil hatta normal bir tipte değil normalin altında bir tip ama karakteri çok çok iyi mesela çok merhametli , çok güler yüzlü , çok sğırbaşlı ve efendi vede kibar böyle birisi libidonu artırır mı mesela 🤔
ya aslında öyle birisi vardı biliyo musun aynen böyle dediğin gibi hani onu çok beğeniyodum ki hala beğenirim :D onu hala isterim ya mesela dudakları da baya iyi dudak olayı da beni aşırı çeker. Tabi bu çocuğun sevgilisi olması beni üzüyoru o ayrı jfdkfjkdf
Libido seviyesi sanirim tenel olarak cinselliği tetikleyen hormonlarimizin ne kadar salgilandigini tanimlamak icin kullanilan bir durum Aski baslatan temel yapi taslarindan birisi Kisisel olarak fikir belirtmem gerekirse libido artisi için yakisikli bir erkek gormek yeterli olmaz Bazi hareketler belki guzel dudaklardan dokulen birkac tatli kelime, davetkar cekici bir bakis yardimci olabilir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
ilkel istek seviyesi fotolarda ilk iki abimiz özellikle ikincisi yatarak çekildiklerinden bir de atlet ve kas olduğu için bir de gözlerini kısarak bakmışlar bir de en önemlisi eli yüzü düzgün insanlar gel yanıma ateş edelim diye bağrıyor elini öperim ben o abinin
Öyle yakışıklı erkeklerle libidom yükselmiyor ya. Olmaz zaten diyorum kafa öyle programladığı için. Erkek arkadaşımı düşünüyorum offfff kaldı şurda 5 dakika iftara. Dayanmam lazım.
Erkek arkadaş diyorum. Tipin ne önemi var. Yatağı bırak her zaman yanımda gurur duyarım kendisiyle. Yatakta da önemli olan yanında kendimi rahat hissedebilmem.
Yaşının olgunluğu dikkatimi çekti genelde buyaslar gen bey ister fotolaeda hep genç ilgimi çekmemesi ilgic buda seni diğer yaşıtlarından farklı kiliyor
Ya kafayı bozmamdan değil demek istediğim şey sen abaza değiliz fslsn diyince yani hiç mi mast yapmıyorsun? Ve bunu yaparken hiç mi aklından birşey geçmiyor?
En İyi Cevaplar