Ağzıyla prezervatif takan kadın mı daha tehlikelidir, yoksa sütyen kopçasını tek hamlede açan erkek mi?

#beyazorkidem😘

Agiźla takilabiliyor mu o ya😃😄
Tek hamlede kopcayi acan erkek diyorum ben ,, bu gercekten tecrübe istiyor:))
Agızla prezervatif takmayı deneyeceğim. Farklı bir fanteziymis 😂
Ben sahibemin straponuna takmıştım tam kadın gibi 🥰👸👸
Kadın tehlike arz ediyor
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim :)
Kadın daha fena bence
Cevap
132Cevap
Ben sütyen kopçasını tek hamleyle açan erkeği istiyorum, gerisi beni ilgilendirmez.
İkiside birbirinden beter gadası
Erkek daha tehlikeli, o kadar hızlı bir erkeğin elinden kaçmaya imkan yok çünkü 🙈
sütyen tek elle şansa açılabilir ama prezervatif ağızla şansa takılamaz deneyim tecrübe ister o yüzden kadın daha tehlikelidir ki zaten yorumlardan anlaşılacağı üzere çoğu pembeli prezervatifin ağızla takılabileceğini bilmiyorlar bilende net tecrübe ve tehlike kokar :D
O neydi gız 😅😅😅
Agzınızla nasil prezervatif takiyonuz yaa siz kadinsaniz ben neyimm?😅😂😅😅😅
Kahveci Hamdi abi 😅😂🤣😅🤣😅
Haha üzülme be hamdi abi😂kahvede işler nasıl
@Dirty_Harry kesat müşteriler karılarına ağzıyla prezervatif taktirmaya gitti😅😅😅😅
Senin müşteri kitlende çok fenaymış 😂yokmu yaşlı başlı müşteriler
Ben de kölesi olduğum sahibeme ağzımla straponuna taktım efendim ardından sakso eşliğinde geliyor zaten efendim
@SlaveCaner suss lan köle
İster inanın ister inanmayın inanmayın efendim nasıl yaptığımı da size gösterebilirim
Bu her erkeğin ideası..
Bence ikisi de itici..
Düşünsene binlerce sutyen görüp işinin ehli olmuş ya da aynı şekilde defalarca prezervatif takmış birilerine..
Immm düşününce kadın daha berbat geldi bana. Ama erkeğin de hakkını yemek istemem.. :D
Ağzıyla prezervatif takan kadınlar var.. Bunu bende yasadım elimden prezervatifi aldı paketinden çıkartıp ağzına yerlestirdi ve penisime yumuldu yavaş yavaş saksoyla her hamlede biraz daha geciriyo :) Ama güzel bir sahneydi çok hoşuma gitti haaa :) :)
Ağızla mı ohaa okadarini yapan var mıdır 🙄🙄
Aa olmaz olur mu? 😏
Burada söyleyemem kızz terbiyem müsaade etmez 😂😂
😂😂😂
Kalbi kırık kadın daha teklikeli
Agzıyla prezervatifi takan kadınla hiç işim olmaz 🤨 Netim ben arkadas Hiç hoşlanmam öyle hareketlerden !
Benim için kalbimi bıçakla delmeyi paramparça etmeyi başarabilen kadın daha tehlikelidir.
Nokta !
Tek elle sütyen kopçası açacak erkek göremiyorum bir kere onu bir kenara bırak ancak ağzı ile prezervatif takan kadından korkarım doğrusu offf adamı parçalar yer bitirir.
Ağzıyla prezervatif takan kadından korkmak lazım. :D
Ulan ben Elimle zor takıyorum o ağzıyla nasıl beceriyor bakışı attığım tek eylemdir 👏
İkisi de işinin ehlidir. Ama aceleci davranışlardır. Sütyeni açmak için 3/5 dakika oyalanmak lazım ki zevk alınsın..
Kesinlikle ve prezervatif takan kadın. İstediğini almadan kurtulamayacaksın demenin en acımasız hali :)))))
Kadın tehlikeli tabi erkekler ne yaparsa yapsın kadın yüz vermedikten sonra erkek hiç bir şey yapamaz.
valla görüştüğüm kadınların %90'ı "sen çok tehlikeli bir adamsın" diyor, demek ki foyamız ortaya çıktı :)
Ağzıyla takan mı seviyesizliğin daniskasi..
Ilki daha boş geldi nedense.. erkek olan tehlikelidir.
buradaki hatunlara sorsan kendini teçrübeli ve doyumsuz olarak anlatır ama ağzıyla prezervatif takmayı bile duymamışlar 😂😂 o yüzden ağzıyla o işi yapan hatun daha tehlikelidir
ağzıyla prezervatif takan kadın daha tehlikelidir bence :)
Hadi adam sütey satıcısı olabilir tek elle açabilir ama ağzıyla kondomu penise giydiren kadın çok deneyimli demektir
Tehlike demek yanlış sanırım ) usta bağımlılar diyebiliriz
Ağzını kullanan kadın elini kullanan erkekten dahakıymetli daha tehlikelidir
soru başlığında Sütyen kelimesi geçti diye geldim ben o kısım diyorum :)
Askısından sökmek daha cazip geliyor 😅
Bence tehlikeli olan izin veren
Her ikisini yapan nasıl beyler? Ve hiç yorulmak bilmeyen doyumsuz?
Ayak parmakları ile takanı görmüşken ikiside tehlikeli gelmedi doğrusu.
Salonda misafir varken mutfakta oral seks yapan kadın tehlikedir
Takılı prezervatifle gelen erkek daha tehlikelidir.
Ağzıyla prezervatif takan kadın için 1 dakikalık saygı duruşu. Dikkat!😂
Okan bayülgen çok güzel göstermişti seneler önce tek elle çıkarma olayını. bence en tehlikelisi penisini iki eliyle çıkaran erkek😂😂😂
Ağızla nasıl oluyo ya ilk defa duydum dehşetteyim 🤣🤣
Kıyaslanamaz iki harika yetenek bence, iki tarafta şikayet etmemeli 😊
Oralda kondom olmasin lütfen agzimla kilot bile siyiririm şu an
Açık ara kadın. Ama çok acele etmemekte fayda var. Yavaş başlayıp sert bitirmekte fayda görüyorum
Ağzıyla ney ney neeeyyyy yuhhhhh
prezervatifi ağzına alıyorsun sonra saksoya başlıyorsun o kendi kendine takılıyor :D
Oha kaç kere yaptıysan 😂
ille laf sokacan dimi :D
Ağzıyla prezervatif takan kadın candır... Peki gercekten boyle becerikli kadin varmıdır? 😉🌸
Sütyen kopçası açmakta bir şey yok be, asıl mevzu ağzıyla prezervatif takan kadın. 😂
Ağzıyla prezervatif takan kadın tehlikeli değil de nesli tükenmekte olan hayvan gibi değerlidir
O ne lan öyle ağzıyla prezervatif takan ısırttırır felan şimdi
Uuuuuhhhhh yeeeaaaaahhhhh tabiki agzini kullanan kadinn
Tehlikeliyim demek😂. O tecrübedir tehlike değil
Ben de ağızla takıyorum pasif bir köle olarak sahibemin straponuna az takmadım
Kadın derim tabikide düşünssene eliyle takamayan varken ağzıyla düşünmek bile şevhet uyandırıyot
Ağzıyla zenciye prezervatif takan kadın diyorum 😂😂
ikside efsanedir :D :D
Ağzıyla kuşa kılıf takabilen kadın daha tehlikelidir. Jsjj :D
Kadının tehlikeli olması için onu yapabilmesi gerekmez ki her türlü kadınlar daha tehlikeli.
Ağzıyla prezervatif takıyorsa o kadını prezervatifle mikmek o kadına hakaret olur
sütyeni tek hamlede açıyorum ama ağzıyla prezervatif takan kadına denk gelmedim
Ağzıyla şaapan 💥 vıışş
Kadın.
ağzıyla prezervatif takan kadın çok tehlikelidir
Ağzıyla prezervatif takan kadın demek nasıl kafa ya biri banada anlatsın şoklardayım şu an 😂
Kadin daha tehlikelidir baksana neler var neler 😆
inanmayacaksın ama ağzıyla takan kadınların sayısı hiç az değil ama daha KS bunu öğrenmemiş onada hayret ediyorum :D
@zibidygonzales bunu nasıl başardıklarını merak ettim dogrusu partneri baştan çıkarıyor ise denemek isterim öğrenirsem
tabiki agzi ile takan kadın yani bir erkek olarak bana yaomasini çok seviyorum
Ağzıyla prezervatif takan tabii ki.
Tek hamleyle açarım o kopçayı 😊 ağzıyla taksın uçurayım zevkten onu
Sütyen kopçasını tek eliyle açan erkekler yani biz 😉
valla bilmiyorum yorum yapmak isterdim ama ayip seyler olur orasi kesin
Ağzıyla prezervatif mi 😂😂😂 takan var 🙈🙈
ben de tek elle açıyorum ama hiç tehlikeli biri değilim yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar