Cinsel dürtülerimi nasıl bastırabilirim başıma bela oluyor?

Eskidende böyleydi daha sonra erkek arkadaş edinince bir cinsel hayatımız olduğu için bir şekilde normale döndü en azından tatmin oldum. Fakat bu azgınlığım yüzünden ilişkimizde aşk adına dair hiçbir şey kalmadı ilişkimizin en sağlam dayanağı cinsellikti bu yüzden birbirimize bağlıydık. Bana aşık olan erkek arkadaşımın benim bu halim yüzünden aşkı bitti ve zamanla bana cinsel obje olarak bakmaya başladı. O erkek arkadaşımdan anlaşamadığımız için ayrıldık ayrıldığım için memnundum fakat taa ki yine eskisi gibi libidom artıncaya denk yine bu hale düştüğüm için tekrardan ona geri döndüm. Kötü olan şey ise bu zayıf duygularım yüzünden aşk yaşayamıyorum. Ya da bu halim yüzünden kolayca yatağa atılacak bir kız görünümündeyim ve beni kullanmak istiyorlar. Çok kolay bir şekilde tahrik edilip hemen kullanılacak bir kız gibi görünüyorum belki de öyleyim. Bu durumdan aşırı rahatsızım benim psikolojimi bozuyor ve kendimi kötü erkeklere karşı tehlike altında gibi hissediyorum. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim 😑
Cinsel dürtülerimi nasıl bastırabilirim başıma bela oluyor?