Ben sorudan ziyade başka bir şey düşünüyorum. Şimdi burada ilk buluşmada böyle bir şey yapan kız ucuzdur diyen tipler, ikinci üçüncü buluşmada yapınca ya da onuncu buluşmada yapınca siz pahalı mı olmuş oluyorsunuz? Bir de ilk buluşmada yapmayıp sonraki buluşmalarda bu işi yapmanızın mantığı ne tam olarak? En nihayetinde bu haltı yemeyecek misiniz? Karşındaki adamı zorlamanın mantığı ne? Zekasız o kadar çok insan var ki memlekette , bazen imkansız olarak gördüğüm şeylerle karşılaştığım zaman artık pek garipsemiyorum..
İlk buluşmada cinsellik yaşayan insan bana göre asla normal değildir. Kesinlikle ya kafasında bir sorun vardır ya da cinsellik için ilişki yaşıyordur ortada duygusal bir durum yoktur. Normal ilişki standartlarından bahsediyorsak zaten yaşanmaması gereken bir durum bence. Hayır yani sen daha kim olduğunu bile bilmediğin biriyle en son yaşanması gereken olayı en başta yaşıyorsan zaten onun adı ilişki olamaz. Keyifli geceler.
Asla yaşamayacağım durumlar vardır ve bu durumda kesinlikle bu gruba dahil. Herkesin kendi tercihi ben tercih etmiyorum ve bu benim görüşüm kimseyi ilgilendiren bir durum yok. Keyifli geceler.
Zihinsel olarak hayatı sallamışlık (çünkü tanımadığın biriyle sevişicek kadar umursamama psikolojisi gerekir) fiziksel çekim, hijyen (buda benim açımdan partner temiz olmalı)
Frekansın uyuşması gerekiyor yani elektrik alman gerekir. Zaten ilk başta bazı şeyler hissediliyor. İlla cinsellik yaşayacağım dersen zaten hiç bir durum gerçekleşmez. Tamamen o an ki uyum ve iki kişi arasında ki tavır ve davranışlarla alakalı bir durum. Güzel konu, teşekkürler.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Biz 2 ay kadar konuştuk sonra buluşmaya karar verdik. Aramızda cinsellik yoktu fakat birbirimizi sevmiştik. İlk buluşmada epey bir yakınlaştık. İradeli olmamıza rağmen kendimizi kaybettik. Ama güvendiğimiz ve doğru insanlar olduğumuzu anladığımız için sorun olmadı. 2 yıllık ilişkimiz var ve nadiren cinsellik olur. Çok da şey yapmayın yani. Niyet önemli
İlk başta bulaşacağın partnerininde cinselliğe pozitif bakması gerekir tatlı bir dil saygı güven abazalıktan uzak etkileşimde olursa karşılıklı mutlu son 😊
Önceden anlaşmış mütabık olmak gerekir iki tarafta ne amaçlı buluştuğunu önceden konuşup anlaşmışsa olur diğer türlü kendiliğinden gelişmesi zor iki tarafta istese bile acaba ters teper mi ister mi istemez mi düşüncesi engel olur
En İyi Cevaplar