Bir çok kez yorumlarda ve sorularda erkeğin el ve ayak uzunluğu ile penis boyunun uzunluğu anlaşılır denilmekte olduğunu okudum. Bir erkeğin eli ve ayağı büyükse penisi de büyük, el ve ayak küçükse penis de küçüktür yaklaşımı hakim. Sizce de erkeğin penis boyunun o kişinin fiziksel boyuyla orantısı var mıdır?
Evet, el ve ayak uzunsa penis de uzundur
Hayır, alakası yok
Ne sorun yaptınız şu penis boyunu, önemli olan işlevi
Hayır hiç bir alakası yok 2 metre boyu olup 44 no ayağı olup kick boks dövüşçülüğünden emekli olup antrenörlük yapan ama penisi bamya olan da var. 170-180 boyu olup 60kg olup 42 no ayağı olup 22cm y.. ı olanda var. kilo yağ tabakası küçültür zayıflık daha çok uzun olmasını sağlar.
bence onla alakalı değil iç çamaşırı alışkanlığıyla alakalı. serbest çamaşır giyenlerinki daha büyük olurken slip ve sıkı çamaşır giyenlerin daha küçük oluyor...
Arkadaşlar penis uzatma tekniği buldum. Ben spor salonuna yazıldım ve acayip uzamaya başladı ve obezite oranım %63 idi ve penisim 7 cm iken %56 obezite oranına düştüm ve penis şu an rahat 10 cm üstüne çıktı. Kilo almayın fazla arkadaşlar yağlarınızı yakın göbek yağlarını eritin body yapın ki penis sert ve büyük olsun
Kilolu insanların vücut yapısı penisi 2-3 cm yutar. Bundan dolayı penis boyları genellikle küçüktür. Fiziksel aktvite ve diyet ile idel boylara ulaştırılabilir. Bence etkisi kesinlikle vardır
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Anketler > Penis boyunun el ve ayak uzunluğuyla orantılı olduğu söylenir. Kadınlar erkeğin boyundan penisin boyunu tahmin edebilir mi?
En İyi Cevaplar