Daha evliligimiz 1 yıl bile olmadı. Temmuzda 1 yil olacak. Esim bana artık cekici gelmiyorsun dedi. Zaten uzun zamandır beraber olalim dedigimde benimle olmuyor. Cinsellikte keyifli anlarimiz oluyordu. Sorunun cinsellik oldugunu düşünmüyorum. Ben yeterince tatmin olmasamda kendinin zevkten 4 köşe olduğunu görebiliyordum. Yatakta fikirlere açık biriyim. Mumkun oldugunca isteklerine kulak verip yaptım. Ama nasıl oluyorsa demekki sıkılmış beyefendi. Daha 1 yil bile olmadan böyle benden uzaklaşması ve kendinden de uzaklaştırmak için seni artik cekici, heyecanlı bulmuyorum demesine cok kırıldım. Baska biri mi var demekten kendimi alamıyorum. Kendim pek tatmin olmama ragmen kendisine bir sey demedim. Bu yaptığı cok bencilce. Sinirli ve kırgınım. Ne yapmalı? Artik cocuk falan yokken bitirmeyi bile düşünüyorum.
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır canım ne bitirmesi daha yeni evlisiniz bir çok evliliklerde böyle problemler var sizinki erken olmuş sadece sabret zamanla düzelir ilk evliliklerde bekarligiyla evliliği pekiştiriyor kendini özgür bulamadığı için zorunlu hapishibi görüyor zamanla alisicaktir ama. sana bu şekil. soylemeai çok kırıcı belki dış etkenler den kaynakli sorunlar evlilik sorumluluğu ağır basmıştır onun cinsellikte ne istediğini iyi bilmem gerekir ne istedigini ona sormadan bilip ona hazır laman ve fantazi her sevişmeyi aynı başlayıp anı bitirmeyi onu heycanlandir sevişmeyi uzun tut farklı mekanlar farlı yerlerde herşey yatak odasında olcak diye bişey yok elbiseler parfüm makyaj onu geç gelmesi için elinden geleni yap oldu bittiyse getittirme heyecan olsun
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ayıp bir şey yaptığı seni çok arayacak ilerde. Kafasına vuracak zamanla. Birisi var hayatında muhtemelen. Yaptığı kötü bir hareket ama mutlaka nedenini öğrenin niye böyle yaptığının?
06 Yorumla
Soran+1 yılGidip direk konusmaı miyim? Hayatinda benden baska biri varsa bile hangi erkek bunu itiraf eder ki
Soran+1 yılBirbirimizin özel alanına her zaman saygımız var. Ne o benim telefonuma, maillerime, bilgisayarima bakar ne de ben. Nasıl konusturmam, iz sürmem gerektigi hakkinda fikrim yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet siz üremeden bitsin bu is sonra olan cocuklara oluyo
00 Yorumla
+1 yılEsin baya hödükmus , çekici gelmiyorsan boşan.
215 Yorumla- +1 yıl
hemen boşatma sende önlem alsın biraz
- +1 yıl
Evlilik bitmiş farkında değilsin sanırım. Eskisi gibi çekici gelmiyorsun da nedemek?
- +1 yıl
bunun için önlem alınabilir belkide bayan eskisi gibi kendine bakmıyordur bırakmıştır kendini felan olamazmı?
Soran+1 yıl@yüreklimbenimyeni olamaz. 9 aylik evliligimde ne kadar değişmiş olabilirim? Tam tersine bir seyler yasamak icin tum nefsimle evliligi bekledim. Bu beklentimi bosa cikaran ve yetmiyormus gibi artik beni begenmeyen biri var. Bir suclu aranıyorsa ben degilim. O hödüktür. Ben degismedim ama o cok değişti
- +1 yıl
ben sadece fikrimi söyledim belkide sonuna kadar haklısınız olayın diğer tarafına bakacak olursanız belki kendisi sizin temizliğinizin düşündüğünüzün yarısını bile yapmıyor sizi suçlu görüyor eminim sizde ondan memnun değilsinizdir ama siz saygınızı koruyup söylemiyorsunuzdur eminim.
- +1 yıl
Ya ne kadar saçma. Bir kadın kendine bakmıyor diye böyle dermi insan? Sürekli bayanlar mi ilk adımı atmalı suçu kendinden bulmalı birazda erkek kendine baksın bir zahmet
- +1 yıl
tabiki kendisine her iki tarafta bakmalı bir taraflı değil suç emin ol. ama sanırım eşine fazla yüz vermiş ve kendini fazla beğenmiş eşi ki böyle düşünüyor ben sadece evliliği kurtarmak için çözüm olarak onusup değişebileceğini söyledim. bayan olsun erkek olsun kendine bakmalı ve böyle hadsizlik yapmamalı kuzum
- +1 yıl
Evlilik kurtarılması çünkü kadın o cümleyi hiç bir zaman unutmaz. Düşünsene esin sana bana çekici gelmiyorsun diyorsun. Bence erkekler artık benliği bırakıp realist düşünmesi lazim
- +1 yıl
bunu yaşayan bilir biz sadece görüşlerimizi yansıtıyoruz doğru değil tabiki öyle söylemesi düşünmesi ama kuzum böyle bir kere söyledi diye hemen boşanma ya da aileyi yıkma sebebi olmaz büyük konuşmamak lazım kimler ne hatalar yapıyor yuva yıkılmasın diye devam ediyor ama
Soran+1 yıl@yüreklimbenimyeni emin ol kendimi begenmis biri değilim. Siz erkekleri anlamak cok zor. Esimin suana kadar istediklerine cevap verdim yaptım. Yapmasam bu sefer esini ihmal etmişsin, isteklerine cevap vermemişsin ondan böyle olmuş diyorsunuz. Ortada hicbir sebep yok. Daha evliligimiz yeni. Cocuk falanda dogurmadim ki vücudum bozuldu kendimi saldım diyeyim. Evlilikte de oh be ben bu adami kafaladim artik. Yiyip içip yatayim, kendime bakmayım diye bir sey soz konusu değil. Bir anda benden uzaklaştı. Gel beraber olalım diyorum yok. Öyle tekdüze sadece yatakta yapalım, yatak odasindan baska yerde olmaz diyen biri de degilim. Bence biraz o kendine bakmalı. Evlilik, iliski tek tarafli olmuyor. Bu sözüde yine kendisine yaklasmaya, bir seyler yapalim mi dedigim sirada söyledi
- +1 yıl
Gerek yok.
- +1 yıl
Soran+1 yılTesekkur ederim canım yorumların, desteğin icin😊
- +1 yıl
demekki sizden kaçtığına göre baska biri vardır ya da soğumuştur siz sonuna kadar haklısınız sizi suçlamıyorum yanlış anlamayın malesef böyle insanlar var dediklerinizde sonuna kadar katılıyorum insanlar neden böyle değişiyor anlamış değilim ayrıca çocuk oldu diye de vucudun sarksada ya da evlendikten sonra kilo alsan felan bile olmuş olsanız böyle söylememesi lazım böyle davranmasına sebep değil emin ol. sadece karsınızdaki kişi biraz saygısız ve sanırım değer vermiyor size bahsettiğiniz gibi arada bir sebep te yokken böyle davranması ilginç en ilgincide sizden kaçması peki hayatında başka biri olabilirmi sizce?
- +1 yıl
@ℬOℛdoxℛujjuℳ bende aksini söylemiyorum kuzum tanıyorsun beni sonuçta ve bende destek çıkmak istedim sadece bu kadar kolay yuva yıkılmamalı bu kadar kolay değişmemeli insanlar kız olsun erkek olsun anlamıyorum gerçekten
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
37Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bu adam seni doyuramıyor. Bu kusurunun farkında değil. Üstüne üstlük sen herşeyi yapmana rağmen seni çekici bulmadığını açıkça söylemesi bence bardağı taşıran son damla. Yerinde olsaydım kesin aldatırdım. Gereğini vakit kaybetmeden yapmalısın. Yaşlarınız kaç. Meslekleriniz nedir
110 Yorumla
Soran+1 yılEvet aynen öyle. Dogru bir yorum. Kendinin mukemmel olduğunu sanıyor ama değil. Ve beni suçluyor. Aldatmak bana gore değil. Ayrılıp ikimizde ne yapacaksak yapalim. Ben 24 o 26. Ikimizde universitede hocayiz. Öğretim gorevlisiyiz.
Soran+1 yılKorunmalı bir durum yom. Yaklaşmıyor bana. Beraber olmuyoruz
Soran+1 yılYok**
Soran+1 yıl18 temmuz
Soran+1 yılInsallah. Hep ilk ve tek evlilihim olsun istedim. Ama olmuyor demekki. Bu devirde evlenmek adam gibi birini bulmakta zor. Bakalım
Soran+1 yılSağolun
+1 yılSeninde demen gerekiyordu aslında.. o dediği için o suçlu oldu.. aslında ortada bir suç yok.. olmuyorsa olmuyor yalan mı söylesin adam.. veya sen neden susuyorsun.. haricinde böyle de devam edebilir ayrıladabilirsin bu senin kararın.. kocasını / karısını çekici bulmayan ne ilk sizsiniz nede son olacaksınız.
00 YorumlaArkadş kocan seni çekici görmüyorsa bakımını eksik etme
İkincisi onu giydiğin kıyafetlerle kışkırt sürekli
Üçüncüsü. Enerji içecekler içir
Dördüncüsü. Cinsellik yaşamak birazda senin elinde olduğu için sürekli izin verme ki onun her zaman cinselliğe aç biri haline gelsin.
Aç olan yemek ister.
Sen sürekli onu doyurursan elbette oda çekici bulmaz.
Umarım bu söylediklerimi uygular sonuç alırsın.10 Yorumlasen ne dusunuyorsun pekı aklına ılk gelen sey en yanı soguk davranmasının bır cok nedenı olabılır hersey cınsellık degıl , iletişiminiznasıl hitap şeklin surat yaparmısın soguk cevap verırmısın ya da aılenle alakalı sıkıntısı var mı ya da sen fızıksel oalrak ekndıne bakıyormusun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılsende kendisine belirt yeternce sen tarmin edebildiğini mi düşünüyorsun bu nasıl bir düşünce açık görüşlüsün bu daha da cinselliğin zirvesini arttırması gerekirken böyle olması aptallıktan başka birşey değil başka biri olabilir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. dediğin gibi büyük bir bencillik yaptığı. kendine bakmadan seni yargılaması. kırıcı konuşması. ama seninde sucun onu bu tavizleri vermiş olmak. yani sen ona fazla iyi olmuşsun ki bu böyle olmuş. akıllı bir kadınsan değiştirirsin kendini.
00 YorumlaBitir tabi sana böyle diyen biriyle ömür geçermi sana değer veren birini bul mesela ben ☺ seni el üstünde tutsun şımartsın mutlu etsin kadınlığını yaşatsın. Çekici bulmuyorum ne demek insan karısına bunu sölermi
10 YorumlaGiyin kuşan, dekolteli falan. Bakımlarını yap, süslen püslen. Evde de makyajlı ve süslü gez. Sabah çıkıp akşam gel, bütün gün takıl. O zaman gör bak.
07 Yorumla
Soran+1 yılDetayı okudunuz mu? Bunlarin hepsini yapiyorum zaten
Soran+1 yılYok detayı okunuz mu diye ayri bir soru sormuştum. Okumadınız gibi geldi ondan😊 sosyal dediginiz kismi biraz acar misiniz
Soran+1 yılOnun üzerine düşmektense ilgiyi uzerinden azalt bakalim ne yapıyor mu diyorsunuz. Mantıklı. Kendi başıma takilmak, gidip arkadaslarla falan buluşmak bu ortamlarda kendisinin olmaması. Hesap sordugunda ise bir sey dememek gibi mi
Soran+1 yılDeneyelim bakalım. Teşekkürler😊
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHer istediğini yaptım demişsin eeee caziben haliyle yok olmuş. Başka biri olsa bu kadar net çekici gelmiyorsun demezdi.
21 YorumlaÇocuk yapma iyice düşün konuş olmayacaksa bitir ayının birine denk gelmişsin anlaşılan çocuk yapma yazık olur sonra
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKusura bakma da öküza adam hevesini aldı arzusunu giderdi şimdi de nankörlük yapıyor köpek
112 Yorumla
Soran+1 yılCok dogru bir yorum. Galiba öyle malesef
Cevap sahibi+1 yılİşte bazıları böyle nişanlı iken kırk takla atar evlenir ilk heyecanını giderir sonra çekici gelmiyorsun ayağına yatarak farkındalik ariyolar Böyle şeyler duyunca evlilikten nefret ediyirum
Soran+1 yılErkekler cok bencil ve küstah (bazıları) elindekinin degerini bilip neden baska seyler istersin ki. Madem bir sure sonra sıkılıyorsun hic evlenme. Git diger kizlarla ne yapiyorsan yap.
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle maymun iştahlı oluyorlar inşallah hatasını anlayıp düzelir kocan konuşmayı düşündün mü neden bana bu kadar soguksun diye
Soran+1 yılBana bu lafı ettikten sonra tavrimi, kırıldığımı belli etmek icin konusmuyorum onunla.
Cevap sahibi+1 yılAnladım ama sende her lafına susma kendini ifade et
Cevap sahibi+1 yıl@yıl-maz her insan karısını sever mi Allah aşkına buna inanıyor musun
Cevap sahibi+1 yıl@yıl-maz o yüzden mi millet evliyim ama mutlu değilim karımı sevmiyorum veya aldatıyorum diye söyleniyo bence çoğu insan sevdiği için evli değil ki mecburiyetten
- +1 yıl
Canım sen burdan söylentilere bakma burda ahlaksızlar çok sen onlara ne bakıyorsun
Herkes senin söylediğin gibi olsa ülkede kan gövdeyi götürür çünkü herkesin ailesi bacısı var kimse kabul etmez öyle evlendim şimdide sevmiyorum boşanacam diye kimse öyle hareket edemez basit değil. Kaldıki her insan yuvasını buzmaz buzamaz
Bu zamanda yuva kurmak kolay değil.
Tabi her insan severek evlenmiyor
Evlilik bu hayatta mecbur yapacağımız bir nevi görevdir ihtiyaçtır vs.
Hayat evlenerek yuvaya sahip çımmakla devam eder.
Yuva olmadan hayat çok uzun sürmez o yüzden herkes yuvasına sahip çıkıyor çıkmalıdır
Tahamülkar olmalı sabırlı olmalı kısaca bşr kaç cömleyele anlatılmaz bu konular uzun detaylıdır.
Sakin ol zamana bırak düşünceleri değişmezse düşündüğünü uygulamaya koyabilirsin
00 Yorumla
+1 yılayrılmayı düşünmek saçma peki ilk günlerden beri mi böyle sonradan mı oldu böyle
04 Yorumla
Soran+1 yılSonradan
- +1 yıl
kendisiyle hiç konustunuzmu bu konuyu peki
Soran+1 yılHayır. Boyle deyince kafam asagi kaynar sular döküldü. Konusmuyorum Şu an onunla
- +1 yıl
peki ne yapmayı düşünüyorsun belkide bir boş bulundu söyledi felan yıkmak çok kolay ama önemli olan yapıcı olmak gerek önlem almak gerek pes etme hemen neden böyle deme ihtiyacı duymuş olabilirki istersen mesaj atıp konusabiliriz
+1 yılO şekilde alsa mutlu olamaz sin ve muhtemelen hayatında. Başka biri var demektir
00 Yorumla
+1 yılİşin aslını bir tam öğren. bakalim hal ve hareketleri aynimi sana ne lgisiz mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşan gitsin ya şerronun dediğine bak güzel insan bak kız yoluna
10 YorumlaSen ona zorla ver tahrik et hatta ters ilişkiye gir onla
00 Yorumla
+1 yılfantaziye acikmiisn sekste istedigi fantazieldi yapiyomusn
00 Yorumlasakin ol sağlıklı düşünmen için sabırlı ol otur konuş kendisiyle baktın yok olacağı anlamıyor o vakit ayrılıktan bahset
00 Yorumla
+1 yılnet bişey sölyeliym.. çocuk yokken hemen ayrılın.. yoksa ilerde çocuk olunca bin kere pişman olursunuz ayrılmadığınız için..
00 YorumlaYol yakınken boşan.. seni şimdiden aldatmaya başlamış
00 YorumlaZenginmi kocan 1 yılda insan bıkarmı ya ne demek bu seni istemiyor bu adam bir ilişkisi var kesin
00 Yorumlaen dogrusu abla hemen bitir
31 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlerde büyük sıkıntı olucak, aldatma kesinlikle olucaktır zaten karar senin
00 Yorumla
+1 yılMonoton gelmeye başlamıştir. az heyecan katın
00 YorumlaMadem istemiyor. Bitirme zamanı gelmiş gibi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Dostum aldatılıyorsun haberin olsun :)
00 Yorumla
+1 yılBoşan severek evlenmediniz mi siz
11 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun😑
00 Yorumla
+1 yılyuh artık ya daha bı yıl olmadan
00 Yorumla
+1 yılHayatinda baskasi mi var
04 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum.
- +1 yıl
Peki cezbetmeyi denedn mi kiyafet falan
Soran+1 yılOnlari evliligimizin ilk gununden beri yapıyorum. Kendininde kiyafetlerden falan hoslandigini biliyorum. Gidadan sonra kendisinin yuzunden en cok alış-veriş yaptigim 2. Kisim kiyafet, ic çamaşırı zaten
- +1 yıl
Eklermisiniz beni
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman seni aldatir😉
03 Yorumla
Soran+1 yıl1 dakikanızı ayırıp detai okur musunuz
Soran+1 yılDetayi*
- +1 yıl
Pardon özele gelseniz bir kaç tüyo verim istersen😉
Gizli Üye(30-35)+1 yılGözü dışarı mı kaydıki
00 Yorumla
+1 yılİnsan düşmanına bunu söylemez
00 Yorumla
+1 yılBeni cekici bulan a veririm de bak o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSakın hamile kalma kocanın niyeti ayrılmak gibi
00 Yorumlaçok kötü olmuş üzücü
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Nasıl görünüyorsun peki? Kilo aldın mı
00 YorumlaBosan o zman
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkaç güne bir yapıyordunuz
00 Yorumla
+1 yılBitir.
00 YorumlaAyrıl gitsin
00 YorumlaBoşa gitsin
00 YorumlaFantezi yapiyonmi
00 YorumlaKilo mu aldın
00 Yorumla
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında