+1 yılne kadar sapik var yav kizlar seks konularina cevap yazinca sazan gibi erkekler atlayip sorduklari sorulara bak "hangi pozisyon" "nerede" "hostesmisin" "benimle denermisin" "havuzda veya denizde bende severim" bence site uyelik sistemini gelistirmeli bu sayede surekli hesap acilmaz ve sapiklar belli olur
13 Yorumla- +1 yıl
Söylediklerine katılıyorum ama son cümlen dışında. Bunun çözümü hesapları kapatmakla olmaz. Toplumda abazalığın düşmesi için erkek ve kadının ayrılmaması, tam tersi daha da yakınlaşması lazım. Abazalığın bir çok nedenleri var. Mesela spor salonlarında erkek ve kadının ayrılması, şehirlerarası otobüslerde ayrılması, sosyal yaşamda ayrılmaları vs bunların hepsinin birkiminde oluşuyor bu abazalıklar. Abazalığın en düşük olduğu ülke Rusya mesela. Ve çok şaşırtıcıdır ki erkek ve kadın hiçbir yerde ayrılmaz, yurtlarda bile ayrı odalar yoktur. Erkek ve kadını en çok ayıran ülkelerde ise abazalık maksimum seviyededir. Abazalığın çözümü erkek ve kadını ayırmaktan değil, yaklaştırmaktan ve kaynaşmaktan geçiyor. Bu direk cinsellik olarak da algılanmamalı.
- +1 yıl
@Ateist_Türk ama turk toplumu dini bir goruse sahip oldugu icin bir arada bulunmalari sorun teskil ediyor insanlara guven de buna etken emin ol kisilik olarakda sapiklik var bir arada olsalar kim kiminle birlikte nerden biliceksin gerci bunun recetesini tutulacak degil ama demek istedigim namus kavrami da pek onemsenmez o taktirde ki sende bilirsin ki daha ergenlikten cikmadan birliktelik yasiyorlar bu sadece dini gorus ile olusan bir sey degil genel anlamda da uygun gorulmuyor dunya tollulugu boyle yani yoksa bos yere 18 demiyorlar daha bir cok etken var ama izah etmeye gerek yok saten onlarla olan farkimiz mutlak belli ha bu arasa rusyada olmamasi gayet normal adamlarin hayatinda cinsellik fazla olamiyor ki saten hayatlari icki icmekle geciyor cinsel yonden saten sikinti oluyor yakinlassa bile bir sey ifade etmez
+1 yılKütüphanede isterim aslında :) Ama sırf o fotoğraf için uçakta şıkkını işaretledim. O hostes kadının bacakları ve fiziği ne kadar seksi öyle 😍😘
01 Yorumla
Uçak
72 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Çok var. Fantezisi bol bir insanım :) ama heralde ilk üç 1-direksiyonda, 2-uçakta, 3-ormanda bol bağırmalı :D
00 Yorumla
+1 yılAsansör çok güzel olabilir deniz de ve uçak çok güzel :D
00 Yorumlakutuphane ve ucak kaldi burdaki seceneklerden digerleri ozenle tatbik edildi-tavsiye verilir ahhahha
00 Yorumla
+1 yılÇoğu yerde yaptım
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevişecek insan buldukta mekan kaldı mk :/
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBar wcsi.
30 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. İbadethane, kocasının, sevgilisinin yanı.. vs
04 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKampta güzel olur sanırım denemeliyiz
43 Yorumla- +1 yıl
Deneyecek biri var mı?
Cevap sahibi+1 yılYoksa ne kendini mi sunacan?
- +1 yıl
Olabilir
hiçbir yerde sevişmek istemedim
10 Yorumla
+1 yılYıkık bir inşaata girmiştik çok da zevkliydi :)
44 Yorumla- +1 yıl
Sevgilimle tabiki
- +1 yıl
Evet
+1 yılKlinikte
16 Yorumla- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Eşim hemşire
- +1 yıl
Yok. maalesef
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunlar çok da absürt değil.
01 Yorumlaotobüs
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsoyunma kabini
33 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@ilalilali hayır
- +1 yıl
@ilalilali ya amkmun abazanları pusuda mı bekliyorsunuz ne yapıyorsunuz. soruya yorum yapmazsınız ankete oy kullanmazsınız ancak milletin sorularında gezer kadınlarım cevaplarına yorum yapıp kadın düşürmeye calısırsınız ne kadar canım mahlukatlarsınız lan siz :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılPencere kenarı
52 Yorumlaasansor de olabilir
01 YorumlaYengemin yatağı
00 YorumlaKamp ve kütüphane
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Otomobil otobüs uçak
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKabin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKerhaane benim
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSanane olum? Sana mı soracağım yani bu durumu şu an? Eline ayna alıp arkadan k ıçına bakıp boşalan erkeklerden değilim anladın mı şimdi? Hımm tamam yani
Cevap sahibi+1 yılEvet öyle sağol. Ben böyleyim bence beğenmiyorsan sen bilirsin bye
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer