Cinsel Yaşam Sevişirken kadınların söylememesi gereken sözler nelerdir? Odin_thor Takip Et Yoda Yaş: 47 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Çoğu erkek bu sözlerden birine ya da birkaçına maruz kalmıştır ve can sıkıcı durumdur Sevişirken kadınların söylememesi gereken sözler nelerdir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (36-45) +1 yıl haklısın , en az 3 tanesini her defasinda söylerim 2 10 Yorumla Odin_thor +1 yıl Hangileridir onlar söylermisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yavaş, ne çabuk, saçım. standarttır Yorumla Odin_thor +1 yıl Saçım peki tamam eh yavaş da haklısın da be çabuk 😂😂adamı rencide etmez mi ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl o konuda daha da ağır şeyler söylüyorum. çünkü sinir bozucu bişey Yorumla Odin_thor +1 yıl Aslında evet kadın için sinir bozucu bir durum dur erkeğin erken boşalması haklı olarak tepki gösterebilir kadın ama erkeği de kırmamak gerek diye düşünüyorum ki sen daha ağır konuşuyormuşsun 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ters psikoloji yapmaya çalışıyorum, rencide olsun bir dahaki sefer işe yarara diye 😊 Yorumla Odin_thor +1 yıl 😂😂umarım işe yarıyordur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl malesef. erken olayı kişiye göre galiba Yorumla Odin_thor +1 yıl Çok klişe şeyler sevişmeyi uzun tutmak düzen li ilişki falan bunlarla umarım daha başarılı bir cinsel hayatınız olur Yorumla Odin_thor +1 yıl Erken boşalması partnerinin seni de olumsuz yönde etkiliyor değilmi Yorumla
ArmuttaSapÜzümdeÇöp Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 71% +1 yıl Aşkım girdi mi sjsjs koptum djjd 2 3 Yorumla Odin_thor +1 yıl Düşünsene hatun bu lafı söylediğinde adamın surat ifadesini 😂😂 Yorumla ArmuttaSapÜzümdeÇöp +1 yıl Ben olsam keserim 😂😂 Yorumla Odin_thor +1 yıl Cidden ha sanırım bende devam edemezdim moral bozucu 😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aşkım saçım'ı duydum. Ama içime boşalma yerine içime boşal diyor benim sevgilim. 1 0 Yorumla
MOTBoard Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Kart ödemesi geldi ondan kuruyum ne demek?😃 1 1 Yorumla Odin_thor +1 yıl Sanırım burda hatun mesaj veriyor 😂 Yorumla
En İyi Cevaplar