Peki sizce de öyle midir, duş altında seks cinsel ilişkinin süresini kısaltabilir mi?

Erkeğin 40 saniyede boşalması en normal olan durum'dur aslında.
Zira hayvanlar da öyle oluyor ilişki süresi.
Erken boşalma diye birşey yok, ben boşalmam diyen erkeğe öyle bir kadın gelir ki 5 saniyede boşaltır tamamen kadının performansıyla alakalı.
Erkek hızlı boşalmaya adapte olmuş bir varlıktır cinsel anlamda.
Yüzlerce kızla yatıp ben 1 saatte boşalıyorum demek hava atmak saçma.
Kasıyorsun kendini sadece.
bir kere her erkek ilk cinsel ilişkisinde erken boşalıyor zaten, hani banyoda seksin süresi kısalmak falan sorusu olunca zaten olması gereken o, banyoda zevk artar bu yüzden daha çabuk olur normal.
Suyla temas var en iyi seks su içinde oluyor çünkü penis kasılıyor boşalırken biraz daha zevk alıyor
Şunu da söyleyim eğer bir erkek, kadını mutlu olması için değil de, kadın isterse uzatabilir süreyi kendini kasarak geri çekilerek falan, fakat onun dışında seks yaptığı halde 40 45 dakika'da boşalıyorsa o erkeğin erkekliğinden şüphe etmeniz lazım hormonları düzgün çalışmıyordur sağlıklı düzgün bir erkek 1-2 dakika'da boşalır.
Acele etmeyi gerektirecek bir durım yoksa çok fark edeceğini sanmıyorum.
Ancak ayakta erkek kasları daha çok gerildiği için erken boşalmaya da sebep olabilir. Yatakta veya yumuşak yüzeylerde erkek kendini daha çok kontrol edebilir.
Alışmak ve tadını çıkarmaya çalışmakla eğey bir alakı bu süre konusu.
Çok zor ve kısıtlı oluyor kuzum dar alanda mecburen tadımlık kısa kalıyor.
Yorumlarinizi takip. ediyorum gercejten akli badinda ve tam. nokta atisi yapiyosunuz
Şak şak şak sesinin vermiş olduğu etkiyle daha kısa sürüyor sanırım. 😏
Cevap
81Cevap
Bence daha kısa sürer gadası yatağın verdiği keyifi vermez
Kim kısaltır demiş hani nerde😂
Kış mevsimindeyse zevkle süreye cok bakılmaz belki ama, hava şartlarının daha uygun olduğu zamanlar da Nirvana Nirvana bebek😂😂
yer kısıtlı dikkat etmek gerek düşmemek için, bir an önce bitirip yatmak lazım :D ama yatakta öyle değil, evir, çevir, yere yatır, kucağa al devam :)
Uzun bir ön sevişme icin iyi ama birleşme için rahat değil bence
Denwdinmi
Tabiki etki eder erkeğin ilişki esnasında ayaklarının yere basıyor olması boşalmayı geciktirir. Ayrıca duşta erkek ve kadın suyun etkisinden hep diri kalır 🍌
insanlar çok heves etsede sağlıklı bir sevişme değil bence ayaktasın olaya hakim değilsin kontrol edebileceğin alan sınırlı ve ortam sıcak ne kadar kaliteli olabilirki ergen fantezileri bence bunlar
Islak olsun istiyorsan duşta başlarsın küçük dokunuşlar sonra yatak odasına taşırsın😄
hayır kısaltmaz, ayrıca daha çok keyifle, anın tadını çıkarabileceğin bir durum olur, normal bir sürede seksin 30 dakikalık yatakta biten kısmı,
banyoda 1 saatlik zamana çıkabilir.
Vajina ıslaklığını kaybediyor güzel değil aslında🤔
Ayakta olduğu için bitse de gitsek diye düşünülebilir 🤔😅😂
Tutkunu ve temponu doğru ayarlarsan süreye de takılmazsın. Aldığın zevke ve partnerine odaklan. Boşalmaya değil
Suyun kaldırma kuvveti Arşimet reyiz sen çok yaşa :D
Zjwkkwkskjjwskkskw
Ağzının tadını bilen keyif alır uzatmak kişinin elindedir yok ağzinın tadını bilmiyorsa ne yaparsan yap kisa surer bilinirki eşek hoşaftan anlamaz
denemek gerek bir ara.. güzel insan bilinmez belkide en uzun süreni o olur..
Kısaltır evet çünkü banyo çok afrodizyak bir ortamdır.
Hersey beyinde baslar beyinde biter dusun altinda seks fantazidir ve renk. katar
Bende süreyi uzatıyor. Fakat yorumlara bakıyorum herkeste farklı bir etkisi var.
banyoda küvet varsa sorun değil ama ayakta tabiki süresi kısa olur.
Surede dusme oldugunu sanmiyorum ama o suyun sesi ve vucut birlesirken cikan sapirtilar daha istekli yapiyor insani
Bilemem ama çok keyifli olduğu şüphesiz. Tepeden su akarken göğüs uçlarını emmek, bu esnada bir elin kalçada olması harika bir hissiyat
Su faturasi koymaz diyenler 1 saat banyoda kalsinlar yok ben israf sevmem diyenler 10 dk da işini bitirsinler 😂😂😂
Hiç alakası yok 😀Bence etmez istersem eder istemezsem etmez orası da var 😀
banyodan sonra devam edilmesi düşünülüyorsa uzayacaktır o gece
Süreyi kısalmaz okta uzun sürmesini herkes istemez diye düşünüyorum suyun vurması git gel sesleri komşunun duyma endişesi biraz tadını kaçırır ama kısa olması daha hoştur ilişki sonrası banyo keyfi olarak. BAŞKADIR.
Banyonun konumu büyüklüğü rahatlığı atmosferi ve kişilerin isteğine göre süre değişebilir
Uzamasi ya da kisalmasi. Nerde yaptigina bagli degildir bence. Nasil ysptigina ne hissetigine baglidir
Banyoda yaşanılan ilişkinin zamana bazı etkileri olsada fazla etkilemeyeceği kanaatindeyim
Kısaltmaz aksine bende ters etki yapar gerçi sadece ön sevişme güzel oluyor
En guzel seks soguk havada los isiklar altinda şömine yaninda :)
Benim ki banyoda daha uzuyor çünkü araya su girince etin ete değme olayı azalıyır, sesi çok çıktığı için istediğim kadar sert yapamıuorum bütün hepsi süreyi etkiliyor
sonuçta alan dar ve kaygan zemin uzun süre devam etmek zor
küvette olmuyor vajina hissi alınmıyor su akarken duşun altında sevişmek çok güzel
Yaşamadığım için bilmiyorum fakat yaşasam güzel olurmuş
Banyoda harika oluyor. Süreyi kısaltmıyor. Bende öyle en azından. Güçlü bacaklarınız varsa yarımm saat ayakta pompalayabilşyorsun
Evet cunku vucut dusta daha rahatlamis ve hassaslasmistir
Sanmiyorum neden sure bitsinki daha guzel ya fantasi iste oda
rahat geniş alanda daha zevkli ayağın kayar düşersin aman dikkat :)
Alakası yok bence daha uzun sürüyor su sesiyle tam odaklanamıyorsun dikkatin dagılıyor
Yaşamadım bilemiyoring
Arada soğuk su açılırsa gayet uzun sürer...😀
Ön sevişme duş altında cok zevkli oluyor.
Him. deneyim kinusuyor desenize
Etkisi olacağını sanmam
süresini kısaltmaz dahada uzatır ve daha zevkli ve ateşli olur
Ne olur islak islak bakma öyle 😂😂
her türlü kısa benim zaten :P
Kisa surmez ben devamini yatakda yapanlardanim..
Kısıtlı bşr alan ee halıyle 😊
Tecrübeyle sabit tam tersine daha da uzuyor...
Hayır kısa sürmüyor, öyle bir etki yok.
Çok hızlı boşalır erkek
İlişkiyi uzatır tabi benimki kısa sürmüştü 🤭🤭
Zevki artırıyor ama süreye pek etkisi olmuyor 😊
Vücut rahat olmadığı için uzun sürüyor
Ama o sıcak suyun altında insan zaten rahatlıyor bide bosalinca offf
Muhteşem bir duygu ;)
@bigecekal?
süreyi kısalttığını düşünmüyorum
Banyo da ne yapabilirsin ki? En fazla dog style
Su dikkati dağıtırsa evet
Banyoda seks bir başkadır