Ana Calatayud Perez-Manglano dört aydır tıraş olmuyor. Gerekçesini ise tembel olmasına bağlıyor. Bu görüntüsüyle sosyal medyada gündem olan Manglano, ''belki tekrar epilasyona başlarım ancak, bu süre zarfında binlerce acımasız yorum aldım'' diyor. 'Tıraş olmaktan ve toplumun beklentilerinden yoruldum, insanların ne dedikleri umurumda değil' diyen genç kıza erkek takipçilerinden gelen bazı yorumlar şöyle: ''Seks yapmak istemiyorsan söylemenin başka yolları da var. Bunu bize niye yapıyorsun? Böyle bir kızla sevgili olduğumu düşünemiyorum.''
Cinsellik yoksa kılları almaya gerek yok
Cinsellik olsa da olmasa da alınmalı
Kıllara özgürlük
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
4 yıldır bacak kıllarını almayan kadına tepki! Kadınlar cinsel ilişki yaşamasa ve erkekler bacaklarını görmese tıraş etmezler mi?
Abartılacak bir durum yok bence. Hangi kız kışın pantolonun altına tayt giydiren soğuklarda bacak tüylerini alıyor ki? İlla ki alan vardırda cidden düşük bir oranda olduğunu düşünüyorum. Ha bide şöyle bir durum var, bazı kızların bacak tüyleri erkeklerin vücut tüyleri gibi kalın ve koyu renkli oluyor. Bakınca bu ne ya sakal gibi dedirtiyor falan. Eğer öyleyse her zaman alıyordur muhtemelen, ki bence de almalı. Ama mesela benim tüylerim çok seyrek 3 ay almasam bile en fazla kolumdaki tüyler gibi gözüküyor. O yüzden hayatımda cinsellik olmasa veya etek/elbise giyiyor olmasam bende 4 yıl almazdım.
@Potentiation Bencede zaten aktif cinsel yaşamı olan kişinin böyle tüy uzatması yanlış. Farkettiysen yorumumda "cinsellik yoksa ve etek giymiyorsam" demişim. Ama bunu kadınların göreviymiş gibi yansıtmanız ne kadar saçma. Cinsel ilişki için kadın her nasıl temiz olmalı deniyorsa aynısı erkek içinde geçerli. Yorumlara bakıyorum "ıyy böyle kadın mı olur, bu nasıl kadınlık, kadın dediğin temiz olur". İnsan dediğin temiz olmalı.
kadının cinsel hayatı olmasa bile hep temiz olmalı bence... farzı mahal bacım geçen bir kız buldum dünyalar güzeli eve götürdüm şey etmek için bu kız bu gün olmaz bu gün olmaz diye tutturmuş... meğer bakımını aksatmış...
@Potentiation Anlamıyorsun galiba beni "kadının cinsel hayatı olmasa bile hep temiz olmalı bence" ->> tüm insanlar temiz olmalı sadece kadınlar değil. Hiç bir kadın poposu vs kıllı erkek sevmez. Kol altı tüyleride dahil. Hatta erkekte tek sevilen kıl sakal. Sende bakımlı olmalısın yani. Ama tüye pislik olarak bakmanız komik yani saçın pis mi, sakalın pis iğrenç bir şey mi hayır. Eğer kadının bacağındaki tüyler çok kalın kötü görünümlü değilse ve bahsettiğim gibi benim 3 aylık alınmamış hali kol tüyleri gibi sadece dibine girince görülecek gibiyse niye alsın. Ben sırf epilasyon aletiyle alırken bacağımdaki ölü derininde biraz gittiğini düşündüğüm için alıyorum mesela. Almasam kimse anlamıyor e niye alayım o minicik görünmeyen tüyler pislik mi. bu fotodaki bacağın durumu farklı bu insanı terletir bu sebeple hijyenik değildir. Başka da pis olacağı bir durum yoktur.
alınmalıdır bencde ya bilmiyorum ama herkes özgür kedndisi bilir ve şu kelimeyi yazanı skim amnakoduklarım salak arkadaşım ama çok şey yazmış gğzel yazmış yani kelimeleri gğzel kullanmış 'Seks yapmak istemiyorsan söylemenin başka yolları da var. Bunu bize niye yapıyorsun? Böyle bir kızla sevgili olduğumu düşünemiyorum.''
Cinsellik ya da özgürlük adına yapılan bir tepki değil bu öyleyse de yanlış bir protesto şekli 😨 Beden temizliği kişinin kendine olan saygısını gösterir. güzel, temiz ve bakımlı olmak her iki cins içinde gerekli bir durum
Bence kişisel hijyenle alakalı bir durum. Kimsenin beni görüp görmemesi değil benim kendimi temiz hissetmem önemli olan. Yoksa zaten birileri için bakım ve temizlik yapılıyorsa o hijyen değil gösteriştir. Keyifli geceler.
Kadınlar erkekler için kişisel bakım ve temizlik yapmamalılar sadece kendileri için bakımlı ve temiz olmalılar. Kendilerine saygıları olsun, değer versinler.
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Anketler > 4 yıldır bacak kıllarını almayan kadına tepki! Kadınlar cinsel ilişki yaşamasa ve erkekler bacaklarını görmese tıraş etmezler mi?
En İyi Cevaplar