Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
133
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Her erkeğin fantezisi olabilir fakat her erkeğin yapmak isteyeceği birşey değil. Boş beleş konuşmak, asarım keserim atlarım zıplarım demekle o işler olmuyor beyler üzgünüz. :) Hayaller ve hayatlar...
Üniversitede bazı sebeplerden dolayı maddi sıkıntılar çektiğimiz dönemde ev arkadaşımla birlikte okuduğumuz muhit ve okul yönetimi için özel erotik pozlar çekiyorduk. kimliğimizi ifşa etmeden tabi. Bu fotoğraf ve videoların taliplerinin çoğu 50 yaş üstü hocalar ve esnaflardan oluşuyordu. Bizden en çok istedikleri pozlar da ensest ve bu grup olayı denen fantezi türü. Pozlarda gerçek anlamda herhangi bir cinsel durum sözkonusu değil tabi. sadece yapıyormuşuz gibi montajlayıp satıyorduk. arkadaşım ve yine aynı kampüsten tanıştığımız bir çocukla ortak pozlar vermeye başladık. bizim tekli çiftli veya biseks pozlarımızdan ziyade grup kurgusu çok beğeniliyordu. Herkes olmak istediği yaşamak istediği şeyi istiyordu. Hani erotik bir figürden çok süperkahraman tasviri gibi olmuştuk. açıkçası bizim için karlı eğlenceli bir işti ama memleketin hali gerçekten içler acısı. hani ülkece bu konuda çok iyi çok muazzam bir yeteneğe sahibiz de sıra gruba gelmiş gibi ciddi ciddi heves ediliyor ya. :) trajikomik bir durumdayız. O dar hayal dünyanızda bizleri aşağılamayı çok seviyorsunuz ama düştüğünüz şu duruma biz gerçekten çok gülüyoruz.
Popüler kültür ve p*rno sektörünün dayatması. Erdemleri yok edip salt dünyevi zevkleri olabildiğince rezilce yaşamayı özendirme. Bunu yaparken de hicap duymak bir yana çok olağan bir durum gibi gösterme ve kabul ettirme çabası.
Ya bu sorunu cevabı benim için biraz uzun geçmişte bu isteğim vardı kadının zevk aldığını görmek bana büyük keyif verdiğinden bu şekilde daha çok zevk alır diye düşünüyordum ancak ben nasıl kadını sahiplenip bana ait diyorsam karşımdaki kadın da aynısını benim için söylediğinden bu düşünceyi kenara bıraktım o konuda kendimden eminim.
yok öyle bir fantezim çünkü sevgilimle birlikte olurken başkasının eşlik etmesi fikri rahatsız ediyor ikisinide tanımıyor olduğum ihtimalse daha çirkin geliyor dolayısıyla öyle bir arzum yok uç fanteziler bana göre değil ben sabah uyanınca sevişelim gibi basit şeyler seviyorum tek kadınla olma konusunda ve duygusal birşey hissetme konusunda takıntılıyım
Fantazi kurulur. Fantazi kurmak parayla değil ama, iki kadini tatmin edecek babayiğit var mi ortada? Burada herkes aslan kaplan panter, duvardan duvara vuruyorlar anlatirlarken. Kadin yorumlarina bakinca, bıkmış hepsi. 😊
Aslında olay benim için kadınların sayısı değil, kimlikleridir... Zevk alabileceğim 2 kadın , bir tanesinden çok daha fazla keyif verir. Ama dediğim gibi, kadınların kim oldukları önemli.
Benzer bir durumu kadınlarda isteyebilir. Fakat istemekle hayal etmek icra etmedikten sonra bir toz zerreciği kadar anlamsız dolaysıyla tepkiler çığ gibi büyümemeli. Farazi konuşuyoruz
Evet hemde hiç değişmeyen fantazisidir hele 3-4 olur ise daha da geniş fantazi olur.. Kendini haremde ki padişah sanır.. Erkek için bir sofrada değişik yemekleri yemek gibidir..
kadından anlamayn ilişki ve sonuç odaklı erkekler haklısın. bir kadını da mutlu edemez. elini dilini her şeini kullanan sevişme odaklı zamana yayan erkek 2 de idare eder 3 de
Kimse kimseyi kandırmasın bu fantazi her iki cinstede var yanı erkekler yok bir olsun benim olsun yok kadınlar ay iğrenç vs vs dürüst olmak bir erdemliktir
Oral ilişki konusunda merak ediyorum bunu sadece. Biri penisi diğer testisleri yalarken o an ki zevk kat sayım ne olur diye onun dışında tek kadın yeterli bana
Hem iki kadınlı, hem de iki erkekli yaptım. İki erkekli olan da kadınların ne kadar fahişece duygularının olduğunu bizzat gördüm. Tek eşlilik felsefesiyle doğru kişi bana yeter de artar.
İki erkek, 1 kadın seksinde kadın "hayat kadını" oluyorda en özel anlarını paylaştığı kadını paylaşan hatta işbirliği yapan güzel kardeşim erkek ne oluyor?
Insanlar arasinda fantaziler tahmin bile edemeyecegimiz kadar cok ve bunlari gizlemeyi cok iyi basariyoruz, iki bayanla olmak her erkegin hayali, kadinlar icinde iki erkekle olmak ve birininde esinin olmasi cinsellikte zirvedir.
Kesinlikle gerçekleştirince tadından yenmeyen ama çok yorucu bir aktivite geç boşalma yaşadığım dönemler çok sık yapmıştık yakın bir arkadaşımızla herkes tecrübeliyse güzel oluyor
En İyi Cevaplar