Arkadaşlar eşimle çocuk yapmaya karar verdik şimdiye kadar hep kendini geri çekiyordu korunmak için ama şimdi içime boşalsa çocuk istiyoruz zaten diye sürekli boşalması doğrumu yani hamile kaldığımda da bu durum devam etse bosalmaya devam etse icime bir zarari olur mu yoksa cocuk icin bir sefer deneyip dikkat mi etmemiz lazim
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılben tevratı okumuştumda orda yazıyor du dışarıya boşalmayın ALLAH izin vermiyor diyordu oyüzden şimdiki Ortodoks Yahudiler 10 kardeş.. islamdada dışarı boşalmak caizsede pek uygun görülmemiş.. şimdiyse içeri boşalsa sorun olurmu diye sorular dolaşıyor etrafda..
istersen doktora sor genede bişey olmaz diyecektir..17 Yorumla
Soran+1 yılDışarı boşalmasın diyorsunda içime bosalirsada hamile kalicaktim şimdiye kadar onu istemiyorduk mecburrn yani hap vs kullanmakta istemedim
Cevap sahibi+1 yılbundan sonra boşalsın içine hep hamile kalana kadar boşalsın hamileykende sorun olmaz doğumdan sonra boşalmasın çocuk istemiyorsanız.
Cevap sahibi+1 yılyüz kere içine boşalır bir kerede hamile kalırsın ondan sonra yumurtaların döllenince sperm ile birleşince bidaha boşalsada bişey farketmez çünkü yumurtalar zaten döllenmiş.. bidaha bidaha boşalsa hayatı boyunca hep boşalsa gene zararı olmaz.. benim şahsen maddi sıkıntım olmasa ben her sekste içine boşalırım isyterse 20 tane doğursun..
gerçi peygamber efendimiz diyor dışarı boşalabilirsin ama rızkında çocuk doğurması varsa gene hamile kalacaktır.. doğu anadoluda 7 kardeş 8 kardeş bunlar hep dışarı boşalmamakdan kaynaklı dışarı boşalmak sperm israfı bence.. yavrularımız ölüyor şaka bir yana :D :D :D
Soran+1 yılÖyle tabi ama belli bir süre kendini hazır hissetmekte önemli maddi durumumuz çok çok parlak diyemem bir sekilde geçiriyoruz allah bir evlat verirse rizkiyla gelir zaten allah nasip etsin yeter ki
Cevap sahibi+1 yılmadem rıskıyla geliyor neden millet maddi sıkıntıdan karı koca kavga ediyor boşanıyor ben bunu anlamıyorum çocuk rızkıyla gelir diyorlarda ne oluyor çocuk doğunca yastıgın altından paramı çıkıyor ALLAH gökden paramı indiriyor.. ALLAHA inancım var ama sebebler alemindeyiz bence kendine güvenemeyen evlenip çocuk yapmamalı
Soran+1 yılYani o şekilde düşünmekte haklisin bazen bende bu kelimeyi sorguluyorum ama bisiye de cesaret edemezsen omur böyle gecmezki 2 yıl oldu evleneli 25 yaşına girdim allah izin verirse tabi artık olsun istiyorum
Cevap sahibi+1 yılALLAH gönlüne göre versin inşallah sağ salim bir evlad verir rabim sana
Hayir asil disari boşalması erkek için zararlı meni senin için faydalı c vitamininden çinkoya kadar birçok faydalı içerige sahip çok az bir kısmıda sperm zaten
13 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk düşünmediğimiz için şimdiye kadar hep geri çekildi ama şimdi düşünüyoruz denicez hamile kalsamda devam edebiliriz o zman bir sıkıntı olmaz anlatırım kadariyla
Soran+1 yılTeşekkürler
Gizli Üye(36-45)+1 yılSpermler zaten 3 gün yaşıyor yumurta ise 48 saat çatlak bir şekilde kalıyor ikisinin ayni ana denk gelmesi için gün aşırı ilişki şart... ikinci konu eğer döllenme oluşursa kesesi olacak zaten ona ne zararı olsun
53 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@sefa6899 korunmadiysan her zaman bir ihtimal var ama olmaması için de çok ihtimal var belkide hiç canlı spermin yoktur hızları yavaştır DNA si bozuktur bla bla bla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir yerde okumuştum çocuk isteyenler için bir kaç kere olması gerekiyo yazıyodu 1 kere olunca olma şansı azmış
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
32Cevap
+1 yıl1 defa gebe olursan o spermler artk içine girmez dikkat ediyosan vajinadan geri akıyo
14 Yorumla
Soran+1 yılAaa oylemi bilmiyordum genelde geri cekiliyor esim hemen emin olamadigimiz zamandada hemen yikiyordum
- +1 yıl
O kadar kolay gebe kalinmaz ve olduktan sonra iliski yasaklanmistir ve cok zararlidir dikkat edin
Soran+1 yılHamile olduğumu öğrendikten sonra hiç ilişkiye girmemek mi gerekir
- +1 yıl
Tabiki girmemek gerekir haram olmasi senin dini inancin olsun ama bebege zarar gelebilir düşebilir
bişey olma zaten vücut gerektiğini alır gerisini atar
10 Yorumla
+1 yılArkadaşım merhaba,
yumurta döllense de döllenmese de içine boşalmasının bir zararı yok...10 Yorumlahiç birşsey olmaz üst üste ve tekrarlı günlerde olması cok iyi... hem sen zevk almıyormusun o esnada?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOvulasyon dönemimde gün aşırı boşalsın hamile kalma ihtimali daha yüksek olur. İkincisi ise hamile kalsanda bisey olmaz zaten yumurta dollenmistir bir zararı olmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvalla biz çocuk yapmaya karar verdikten sonra hamilelik süreci dahil hep ı içine boşaldım. hiçbir zararı yok çünkü vajinanız içine erkek boşalsın diye yaratılmış :)
00 Yorumla
+1 yılHamile kalmış olsan dahi, iceriye bosalmasinin herhangi bir zararı olmaz,,
00 Yorumla
+1 yılsorun olmaz diye biliyorum ama yine de doktora danıs
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçocuk olma olasılığo var onun dışında bir etkisi yok
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılZararlı değil de hamile kalman için her gün içine boşaltman dezavantaj oluır.
02 Yorumla
Soran+1 yılHamile kaldıktan sonrada boşalması doğrumu
- +1 yıl
sorun yok hamile kaldıktan sonra içine boşalabilir. Hamileyken sadece sevişme tarzını değişmen gerekli
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir şey olmaz boşalsın ama hep aynı bitiş sizi sıkmaz mı değişik yerleri nede boşalsın mesela
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılmesela bir gün ağzına boşasın bir gün yüzüne bir gün göğüslerine bir gün göbeğine bir gün kalçana size ayrı bir zevk yaşatır bu durum
Gizli Üye(36-45)+1 yılMaya tuttuktan sonra isterse her gün 10 posta içine boşalsın sorun olmaz
00 YorumlaSize kalmış bişey ne gibi zarar olucak boşalsın dursun
00 Yorumla
+1 yılZararki değil ama ice bosalmak cok zevkliii uzun zamandir bosakmiyorum ice bee
00 YorumlaHiç bir zarar olmaz devam
10 Yorumla
+1 yılzararı yok devam hamıle kalana kadar hepsını içine boşaltsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşim olsada içime boşalsa
62 Yorumla
+1 yılbirşey olmaz aynen devam
10 Yorumla
+1 yılbir bardaga bırıktır iç istersen:)9
20 Yorumla
+1 yılÇok zararlı mazallah öldürür bile ne diyosun.
10 Yorumla
+1 yılÇocuk tutana kadar devam
10 YorumlaHerhangi bir zararı olmaz. Çalışmaya devam
00 YorumlaOnu bir doktora sormaniz lazim
00 Yorumlaanlatırım ama burda değil:)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir şey olmaz. Devam edebilirsiniz.
00 Yorumla Hiçbir zararı olmaz
10 Yorumla
+1 yılNe zarari olacak ya o şifadır şifa 😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Hiç zararı olmaz
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO günler bir gelseydi artık
00 Yorumla
+1 yılHepsi kalmaz bir kısmı akar zaten
00 Yorumla
+1 yılSanmam olmaz surekli bosalsa da sknti cikmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılBilemedim ki simdi
10 Yorumla Yaşınız kaçtı her iliskide ıcinemi bosaliyo
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. olmaz olurmu hiç
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHiç bir zararı olmaz devamlı boşalsın
00 YorumlaAynen olmaz
10 Yorumla
+1 yılDevam et
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİçine boşalsın ne olacak
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında