Yapmışsan yapmışsındır bununla yaşamayı ögren ya yüzleş cocukla olani anlat ya da göm maziye kendine bile anlatma hayat yanlislar ve dogrular üzerine kurulu evet kafana takmanı anlıyorum ama seçenekler belli zaman geri gitmiyor yaşananlar tekrara dönmüyor bir senmisin sanki isteyerek birseyler yapan zevk icin bekaretini verip yok evlenecektik yok beni kandirdi vs vs diyenler yok mu onlarda ayni nefsine arzularina yenilip zevk icin yaptiklarina kulp aramaktan baska birsey degildir bu o kiza tokat atmani engelleyen seyde senin merak etmis olman merak ve heyecanin sana zevk vermis olmasi kalbinin o çarpisi geriye bakma ileriye bak yaşadiklarin sadece isik olsun yapacagin islere atacagin adimlara bana sorarsan sevgili vs onu bile birak okumana bak gunu gelince herseyi esinle yasa ama gençlerin ortak bir sorunu var tecrübeye saygi göstermemek ve kendi bildigini okumak bu arada o kizada tekrar etmemesini söyle sapikca iliski kiz kiza erkek erkege hayvanlarda hic duydunmu böyle erkek erkege disi disiye hayvanlar dahi digadaki yerini görevini bilirken bu sapkınlar bilmiyorlar
08 Yorumla
Soran+1 yılhayvanlarda bile böyle durumle
Soran+1 yılyorumunuz için teşekkür ederim ama buradaki biseksüellik olayı kimseyi ilgilendirmez
- +1 yıl
bir seksüellik ilgilendirir demedim sapkınlık dedim hormonsal bozukluk birde psikolojik olarak görülür sağlıklı insanlarda görülmez tedavi edilebilir ve ben seni yargılamadım dısardan nasıl baktığımı söyledim sen sadece o kısmına takıldıysan o kadar görüşümün yapacak birşey yok zaten bir kulaktan öbürüne tünel var demektir bu arabayı çakıyla çalıştırmak gibi birsey araba çakıyla çalısır ama çakı o amaçla icat edilmemiştir anahtar daha düzgün çalıştırır onu 😉 hayatta ve secimlerinde mutluluklar
Soran+1 yılbu beyinle başarılar sana o zaman. cahillikte zirve yapmışsın çünkü allahın homofobiği
- +1 yıl
Neden öyle oldugumu hakaretle anlatmandan senin beyin yapınında ne oldugu belli 😁😆😂 yaniliyorsam cahil olmayan insan gibi sebebini ve yanildigim yeri anlatirsin hakaret cahilin silahidir simdi senmi cahilsin benmi bansebebini anlattim sen ise hakaretle saldirdin buda neyi gösteriyor biliyormusun senin ruhen fa.. hişe olduğunu burada kendine kapak aradığını gösterir haklı olsan ben sundan dolayi hakliyim sen sundan dolayi haksizsin diye aciklardin degilmi sonuç sapkın ruhen fa.. hişe ve caahil kişilik sanada mutluluklar😉
Soran+1 yılburada kendimş kimseye özellikle senin gibi bana fahişe diyip hakeret eden akıl yoksunu bir mahluka laf yetiştiremem tez zamanda layığını bulursun umarım
+1 yılİyi bari utanıyorsun. En azından kötü birşey yaptığının farkındasın bir daha nefsine uymazsın olur biter
07 Yorumla
Soran+1 yıltabiki farkındayım. sevdiğim insana ve beni seven insana böyle bir şeyi yapmak canımı yakıyor
- +1 yıl
Çok güzel birşey bu bence. Pişmanlığın doğruya götürecektir seni. Olan şeyide çok kafana takma ben şu halinle seni affederdim
Soran+1 yılpeki sence şimdi ne yapmalıyım? söylemeli miyim söylerken nasıl davranmalıyım
- +1 yıl
Bu kız aynı sınıftaysa ve sevgilini tanıyorsa eğer. Her ihtimali düşünüp önce senden duymasını sağla. Ciddi bir tavırla pişman olduğunu onada hissettirerek söylemeni tavsiye ediyorum. Eminim boş bulunduğunu bilinçli bir şekilde senin başlatmadığını anlayınca seni affedecektir. Hatta bunu ona itiraf etmen onun güvenini bile sarsmaz zannımca. Nasıl bir arkadaş sevgilin bilmiyorum da bence öyle yani
Soran+1 yılsevgilimi tanımıyor zaten yakın falan değildik. ama böyle şey nasıl söylenir bilmiyorum ki çok garip
- +1 yıl
Anladığım kadarıyla sende boşta bulunmuşsun beklemediğin bir anda olmuş yani. Karşı cins olsa yani erkek biriyle öpüşsen anlatma derdim. Bu ne değiştiriyor dersen. Belki çok şey değiştirmiyor ama kabullenmesini kolaylaştırır. Bu arada sen boş bulundunda bu oldu değilmi?
Soran+1 yılboş bulundum tabi ben ne olduğunu bile anlamadım ama hoşuma gitti o anda
Niye karşılık veriyosun hadi sınıftakilere bunu açarsa? Biraz mantıklı düşünmelisin dalgın mıydın ki de böyle bir şey yapmışsın acabaa neyse yapacak bir şey yok olmamış gibi düşün
01 Yorumla
Soran+1 yılaçamaz açarsa neler olacağını biliyor. dalgındım mantıkşı düşünseydim iterdim zaten
bu kadar kafana takma ya dünyanın sonumu farklı bir heyecan olmuş işte tadını çıkar ve hayata devam
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Ona anlat sakin bir anında ve özür dile ondan. Cidden kötü bir niyetim yoktu de o an oldu falan... Yani sonuç olarak ona demessen ömür boyu aklından çıkmaz ama dersen hem iyi olur hemde böyle manyak bir anın olut
00 YorumlaVicdan azabı ile gezme sevgiline durumu açıkla ne halde oldugunu acıkla ortak bir karar alın böyle olmaz.
04 Yorumla
Soran+1 yılçok vicdan azabı çekiyorum yani ben öpmedim ama karşılık verdim sonuçta. nasıl söylerim nasıl açıklarım bilmiyorum ki bu durumu sence ne demeliyim
Soran+1 yılhaklısın. kaybetmekten çok korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok
+1 yılBirşey olmaz ya.. bende kız olsam bende lezbiyen olurdum. Erkek milleti ne ya kıllı kıllı iyyy
05 Yorumla- +1 yıl
Şaka yaptım ya.. aldatma sayılmaz bu ya ;) kız yani ne olmuş sanki:)
Soran+1 yılkızın niyeti iyi değildi ama
- +1 yıl
Olsun ya ne olcak sanki Allah aşkına :) kız sonuçta ya :)
Soran+1 yılortada biseksüellik lezbiyenlik diye bir şey var yani artık kız boşver diye geçemiyorsun
- +1 yıl
Ya Allah aşkına ne var bunda. Altı üstü kız ile yiyismissin. :) Birinin bardağından çay içmek gibi düşün yani :) hem kız arkadaşın böyle bir anın olmuş ileride güler geçersin :) kızlar hanım efendi nazik yaratıklardır. Ben kız kıza böyle şeyin kafaya takılması konusunda şey değilim :)
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. ellenince hoşuna gitmesi normal bir şey. Bundan sonra ne yapacaksın onu düşün bence sen
04 Yorumla
Soran+1 yılo kızdan uzak duruyorum yaklaşmam bir daha. sevgilime söylemeyi düşünmüyorum değil
Soran+1 yılbu vicdan azabı nasıl geçicek peki
Gizli Üye(30-35)+1 yılkıız 100 kere sordun bu nasıl fantazı ya yalancıııııııı
21 Yorumla
Soran+1 yıl2. soruşum çünkü kaldırıldı cinsellik etiketi olmadığı için. Nasıl bir kafanız var sizin anlamıyorum ki
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılaldatma olarak düşünme hemcinsinle altı üstü öpüşmüşsün kime ne..
00 Yorumla
+1 yılBişi olmaz... hepinizde biraz merak, biraz eğilim var ☺️
00 Yorumla
+1 yılbısex olmussun hayırlı olsun sana zararı olmz yasa askını kendını kasma oluruna bırak herseyı ayrıca sevgınınde hosuan gıdıcek bu durum
00 Yorumla
+1 yılkendini oldugun gibi kabul et, olan olmus
seninde hosuna gitmiş ne var bundan08 Yorumla- +1 yıl
sevgiline sakın anlatma. bilmediği şey onu üzmez
sonra bir de hadi bir kadın alalım araya der daha cok üzülürsün
Soran+1 yılyok artık. vicdanım el vermiyor benim. böyle bir şey derse ayrılırım hayatta denmez böyle bir şey
- +1 yıl
erkeklerin böyle fantezileri vardır bak ben yapma derim. ama seçim senin
Soran+1 yılherkes aynı değil genelleme yapmayın
- +1 yıl
oran yükse, bir cok erkek lezbiyen p*rnosu izliyor. şansın %25 , denemekten özgürsün ama tavsiye etmem. +
Soran+1 yılkadınlar bile izliyor
- +1 yıl
kadınlar izlesin canım :) deneyebilrisin ama denemek istemeenin sebebi kendi vicdanını rahatlatmak istemen.
ama istersen bana yaz , sana bir anımı anlatayım. ne gibi riskleri olacagını anla lütfen
Soran+1 yılyazıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBişey olmaaazz kızdan kıskanmayız sizi zaten :P ama sevgiline söyleme genede 3lü iste sonra :D
00 Yorumlasevgilini aldattınmı bu tartışılır aldatmamış sayılıyorsun aslında
00 Yorumla
+1 yılAhahah neyin kafası ya :))
00 YorumlaHemcins aldatma sayılmaz bence :D
00 Yorumla
+1 yılYalannnnnnn söylüyorsun ulennnn
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılgit anlat ve ayrıl adamdan ne yapacaksın
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmak istemiyorum seviyorum değer veriyorum. Değer verdiğim için anlatıcam ama ona bunu yapamam
- +1 yıl
sen bilirsin.
- Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılHâlâ aklindaysa demek ki sende istiyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılistemiyorum. erkek kız fark etmiyor aldatma için
+1 yıliçinden geldiği gibi hareket et
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKız kızanın aldatma olduğunu düşünmüyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSende biseksüellik var
02 Yorumla
Soran+1 yılya biseksüellik değil ki olay ortada aldatma var
Cevap sahibi+1 yılsevgilin sorun etmez hatta grup yapalım bile diyebilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgiline grup borçlusun
00 Yorumla
+1 yılhayır anlatma gerçekten sevıyorsan
00 Yorumla
+1 yılSeni resmen kullanmış
00 YorumlaVicdan yapmayı bırak kendini tanı
06 Yorumla
Soran+1 yılBu olayın kendimi tanımamla ne alakası var. Ortada aldatma ve benim vicdan azabı çekmem konu
Soran+1 yılBen ne olduğumu biliyorum. Dediğim gibi konu tamamen aldatma olayı
Soran+1 yılYa kardeşim deli misin biseksüelsem biseksüelim biliyorum ne olduğumu. Ortada aldatma var ve ben bunu düzeltmeye çalışıyprum niye boş boş yorum yapıyorsun
Bir daha yaşamak kurcalıyor mu aklını?
00 Yorumlabiseks olmusun sen
06 Yorumla
Soran+1 yılbundan bahsederken herkesin biseks olmuşsun sen yazması kadar saçma bir durum yok. fikir istiyordum sadece
Soran+1 yıltanıyordum ama yakın ilişki içinde değildim
Soran+1 yılEmpati yapamıyorum şu an. Şoka uğrardım
Sevgilinle aşakası yok sevıs sen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBurcun ne senın sadık bırımısın genelde?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatmanın cinsiyeti ve şekli olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye karşılık verdin ki
00 Yorumla
+1 yılAnlat
00 YorumlaUltra lezos
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoylede davet etsın ucuncu olarak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi yapmışsın nolcak
00 Yorumla