Aşık olunca bir başka tabiki ama hoşlanmadan bile seksten zevk duyuyorum ve bu çoğu kız için geçerli değil.. Sizce normal olan nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Evet. Aşk bir duygudur ama tutku da bir duygudur. Ten uyumu ise ikisinden de yoğun bir çekimdir ve bazen aşık olduğun kişi için bile hissedemezsin. Burada şu olmalı ya da normali bu diye bir kural yok kişiye göre değişir. Ben aşk olmadan da muhteşem bir seks yaşayabilirim ama başkası sevmeden olsun istemez. Saygı göstermek gerekir.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılelbette seks için ille aşka gerek yok. ama arzulamaya gerek var bence. arzu ve tutku olmadan olmaz. ve tabiki iletişim. tek gecelik bile seks yaptığım bir kişiyle aramda duygu oluşur. bu duygu aşk değil ama. güven olabilir.
00 Yorumla
+1 yılBirini arzulamak, onunla beraber olmak istemek ve sevişmek için illa aşk duygusuna gerek yok.. Ten uyumu, cinsel çekim, tutku varsa yapılır.. Bunlar da cinselliği anlatan duygular..Her ne kadar bir çoğumuz bunu kabul etmesek de, aslında dilimiz farklı, hormonlarımız farklı şeyler söyler..
20 Yorumla
Aşık da olsam seks yapmak istemiyorum. Seks algısının aşkı yok ettiğini düşünen biriyim. Aşk çok saf ve duyguların ön planda rol aldığı bir oluşum. Seks daha çok bedensel. İkisini bir arada götüren kişi pek azdır benim tahminimce ve gördüğüm kadarıyla.
14 Yorumla- +1 yıl
Evet seks bedensel ama işin içine duygular karışınca çok daha farklı oluyor o yüzden bence aşk ve seks aslında birbirini tamamlıyor belkide bu yüzden çoğu insan özellikle kadınlar aşık olmadan bir erkekle sevişmiyor
- +1 yıl
Saygı duyuyorum 😊 ben eksilemedim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
32Cevap
Aşk'tan ziyade bana heyecan vermeyen hiç bir kadından zevk alamam..
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçoğu kız için geçerli değili kabul etmiyorum. cıgu için gecerli ancak öğrenilmiş bir dünya var. şartlanmışlar. diger türlü kendini kullandırtmış gibi hissediyorlar. Aşk olmadan olur zevklidirde ancak begenmeden olmaz. bir çekim hissetmen gerekiyor mutlaka.
10 YorumlaBende aşık olmadan yaptığım seksten zevk alıyorum tabii kişiden kişiye göre değişebilir
60 YorumlaSeks için karşı taraftan da sevildigimi hissetmem gerekiyor
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen sekste sertlikten zevk alan biriyim. Ama söz konusu aşık olduğum kadınla seks yapmak olunca kıyamıyorum. Olmuyor. Haliyle zevk almıyorum.
Bu yüzden artık sekse aşkı karıştırmıyorum. Böyle daha iyi. Aşk yok zevk var.10 Yorumlaİkisini de yaşamadım ama şahsen aşık olmadan yani karşımdakiyle duygusal bağım olmadan seksten zevk alabileceğimi sanmıyorum.
00 YorumlaHadi baalımm olan olmayana verecek 😂eteğinizdeki taşları dökün baalımm
10 YorumlaHayır çok monoton ve hissiz oluyor aşka olan sexle karşılaştırısak yüzde 10
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılDaha ne aşık oldum ne de seks yaptım bilemem. Ama aşık olmadığım insanla yapsaydım bana uyan biriyle tabi ki zevk alırdım diye düşünüyorum.
00 Yorumla Seks biyolojik bir olay ve bunun için aşk gibi duygusal bir olaya ihtiyaç yok.
10 YorumlaBir erkeğin sevişmesi için aşka gerek yok tensel çekim yeterli.
00 Yorumlatamam ev adresimi veriyorum ve bekliyorum kapıda hazır olda
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılerkekler için sorun değil ama kızlar için ya sonrası geliyo akla
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 546 cevap paylaştı. Kaçamak seksten hoşlanıyorsun kimse itiraf edemese de çoğu kadın hoşlanır
00 YorumlaGüzel bir Muamele olsun bak hemde nasıl zevk alıyorum
10 YorumlaAşk la olursa ruhunla aşksız olursa bedeninle yaparsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapmadım bilmiyorum Ama yaparsam karşımda kişi zevk alır dşye düşünüyorum
00 YorumlaAşık olmaya gerek yok ben de alıyorum
60 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Aşk konuşun da kadınlar daha hassas ama aynı durum erkek için çok geçerli değil
00 Yorumla
+1 yılBir duygu olması gerekiyor
30 YorumlaEvet benim için duygu şart değil
20 Yorumla
+1 yılİşi bitirip kalkmak istiyo insan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ihtiyac oldugu icindjr
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Hayatımda hiç aşk da yaşamadım cinsellik de
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Aşk varsa daha bir zevk aliyorsun nirvana
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılBir kisiylemi oluyorsun
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Aşık olmadan asla yapamam
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormali yok galiba 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılHiç öyle seks yapmadım bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılAşk=Seks zaten.😂
21 Yorumla- +1 yıl
Resimde pek hoşmuş kaptan fantezisi demek hıı😊
Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Arada tutku varsa zevk alirm
00 YorumlaGüzel. bir kadınsa alırım
10 Yorumla
+1 yılMalesef olmuyor
00 YorumlaZor ya
00 Yorumla🤔Sanane !
00 Yorumla