Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer ortada kesin birşey olmasa imam nikahı felan sana zaman geçirmelik bakıyor derdim ama sizin herşeyiniz hazır ki sekside zaten düğünden sonraya bırakmışsınız bir sorun yok tam tersi şimdiden alışırsanız az çok ilk gece acı değil zevk alırsın
18 Yorumla
Soran+1 yılıstedı babamdan evlenme teklıfı yuzuk taktık ımam nıkahımız kıyıldı dugun salonu tutuldu ve zaten sekse kalkısmadı bıle tejklıf bıle etmedı herks basladı onu kaybettın bıttı sogudu sankı naptım dugunede saklasaydın dıyolar ben ılk defa onunla bırlıkte olcam buda dugunden sonrası ıcın heycan deılmı
Soran+1 yılbekaretemı o alcak bu hıc onemlı deılmı dıyorum degerın dustu dıyolar bu benım sevgılım deılkı dınen kocam hatta ya
Cevap sahibi+1 yılAynen canım kocan sadece resmiyet yok oda olucak kaldı ki adam sekse kalkışmamış bile sana değer verdiği belli boş konuşanlara kulak asma sizin için bir ilk heyecanı atma gibi birşey olmış kötü birşey yok
Soran+1 yılvalla kendımı kotu hıssettım agladım hassasım ınsanlar neler dedı ya erkekler hemen sogar dedı o benı tek onun ıcın sevıyosa sevmesın zaten
Cevap sahibi+1 yılCanım onun için tek sevse seks isterdi ilerlemişken tam olsun derdi ki şu an yaşadığınız içinde imam nikahın beklemezdi üzme kendini
Soran+1 yılhaklısın hıc teklıf dahı etmedı sevısırken bıle o raddeye gelmedi cunkı kıyamaz okadarda deıl dugun gecesı olcak ozel oda bılıyo
Cevap sahibi+1 yılDemek ki sorun yok adam seni seviyor burdaki boş yapanlara bakma kendileri hergün farklı partner aradıklarından
Soran+1 yılhaklısın canım umarım sende mutlu olursun tesekkur ederım yorumların ıcın :)
En İyi Cevaplar
+1 yılEğer sevıyosa Bıkmaz daha çok bağlanır ama özel ve özlıcegı şeyler bırak yanı bırakmazsan nolur bılemezsın yarını
04 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yanı seks yapmıyorum ıste daha napım bakıreyım evlenınce ılk onun olucam bu ozel deilmi sence
- +1 yıl
Hayır özel tabiki çok özelde işte onlar kalsın diyorum hanı zevke gelırsınız dayanamazsınız falan yapmayın diye dedım
Soran+1 yılyok tabıkı okonuda netiz
- +1 yıl
Valla bilmem orasını o iş biraz heyecanlı sonuçta bir kaymasına bakar içine
İmam nikahı ile böyle şeyler yaşamakta haram
09 Yorumla
Soran+1 yılhelal :) asıl nıkah o resmı nıkah sadece haklar ıcın kanun ıcın onuda kıycaz zaten ımam nıkahı denek allah katında evlısın demek bu helaldır sen allah deılsın haram dıyınce haram olmuyo
Soran+1 yılaile rızası var tabıkı onlarda vardı nıkahta arastırdım aynı evde kalmasan oluyo ama aynı odada tek bırakılmıs olman lazım o bıze hep ıluyo
Soran+1 yılgırdık ıste napalım en azından gunah olmuyo
Soran+1 yıloffffffff neyse saol yorum ıcın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
+1 yılDinen kocan istediğini yapabilirsin. Seks ona seni seni ona bağlayacaktır. Profesyonelce kendinizi soğutacak hareketler yapmadan devam edin
118 Yorumla
Soran+1 yılmıllet degerın duser dıyo
- +1 yıl
Ne alaka ya napcan milleti adam sana dini nikah kıymış resmî de olacak boşver elalem ne der ne demez
- +1 yıl
Bırakın şu el alem kafasını adam kocan
Soran+1 yılhaklısın bırı sevgılımle yaptım yazsa normal cevap verıyolar bıde tesekkur ederimm :)
- +1 yıl
Kafanı yorma öyle boş insanlara.
Soran+1 yılcok teskkkur ederımm cok haklısın kımse ımam nıkahunu bıseye saymıyo herkes dınden cıkmıs
- +1 yıl
Zina yapmıyorsun sonuçta. Resmî nikah olmasa bile dini nikah var o senin dinen helalin
Soran+1 yılhelalım ve ona ragmen dozunda yapıyorum daha napım
- +1 yıl
Doz olayı yok istediğini yapabilir sin arkadaşım
Soran+1 yılonu bılıyorum ama gelınlıkle babam kurdeleyı bagladıktan sonra manevı olarak ıstıyorum :)
- +1 yıl
İnşallah rabbin onuda nasip eder
Soran+1 yılaminnnnnnnn
- +1 yıl
Sormak istediğin şeyler var ise sorabilirsin.
Soran+1 yılevlılıkte kadın nerelere dıkkat etmelı bakımlı olmalı ask ölmemesi için
- +1 yıl
Mesaja gel
- +1 yıl
Temizliğine hijyenine dikkat etmeli. Hrrşryiyle kocasına yalnızca kusursuz olmalı.
Soran+1 yıltemızlık en onemlısı zatenher bulusmadan onceb duş :)
- +1 yıl
Takip et
Nikah yapmışsın Hala benden bıkar mı diye soruyorsun. Eğer bu saatten sonra senden bıkacaksa , afedersin ama s. ktir olup gitsin bir zahmet.
112 Yorumla
Soran+1 yıldımı dını nıkah var dıyorum degerın duser bıkar yorumları gelıyo sekste yapmıyroumkı onunka hala evlendıkten sonrası ıcın bıseyler var yanı ılk defa hayatımda esımle bırlıkte olcam buda heycan deılmı
Soran+1 yılkımsenın dıne ınancı kalmamıs
Soran+1 yılhaftada bır veya ıkı haftada bır cokmu
Soran+1 yıl6 ay var
Soran+1 yılyok kımseye demedıgım ıcın sızlerden akıl alıyorum
Soran+1 yılpekı napım sımdı ben
Soran+1 yılkapı acık deıl ve versemde o yaomaz asla yapmaz hıc teklıf bıle etmedı kalkısmadı
birde içten seviş bunu dene belki daha çok baglanır
122 Yorumla
Soran+1 yılıcten derken kalptenmı
Soran+1 yılben kalptenı denım
Soran+1 yıltesekkurler :)
Soran+1 yılyanı bısey gırmeden yıyısme
Soran+1 yıltabıkı daha ılerısını oda ıstemıyokı ben ıstesem o yapmaz
Soran+1 yılhayır o ılk bakıreyım tek o
Soran+1 yıl21 nedenkı
Soran+1 yıl6 7 ay var yok ıleerı gıtmıyo net bu konuda
Soran+1 yılYok bende netım :) az kaldı inşallahhhh ::)
Soran+1 yılhaftada bır ıkı haftada bır ıdeal dımı
Gizli Üye(30-35)+1 yılBıkar
Sen artık ulaşılmış bir kız olursun onun gözünde ve değerin düşer.
Evliliğe bir şeyler bırakılmalı, saklanmalı ve bu yüzden çiftler biran önce evlenmek için sabırsızlanmalı.
İşte nişanlıyken son anda nişanı atıp vaz geçenler aynen bu şekilde oluyor.
Evliliğe sabırsızlanacağı bir şey kalmıyor erkeğin.
"Ya bumuydu" diyor bilinç altı420 Yorumla
Soran+1 yıliyde ben daha once kımseyle yatmadımkı ik o benle olcak bu bıle bır heycan deilmi
Soran+1 yılpardonda nıye degerim dussun ben yoldan gecen oros... deılımkı dınen karısıyım sevgılımle yaptıgım bısey deılkı bu
Soran+1 yılnişanb atılma sebebıde bu olmaz cunkı olması ıcın bır kızı cınsellık ıcın sadece sevmen lazım ve sadece cınsellık ıcın sevılınmez huy karaketer aılene saygı ona karsı davranısım aılesıne saygım
Cevap sahibi+1 yılErkek psikoloji böyledir kardeşim
"Ulaşılmış kız" olursun onun bilinç altında
Bunu sakın yapma
Cevap sahibi+1 yılİyi o zaman sen sevişmeye devam et de gör bak neler oluyor !
Erkek olan, erkek psikolojisini bilen aynı zamanda psikoloji bölümü mezunu olan benim. Sen değilsin kardeşim
Soran+1 yılona karsı tutumun anlayısım ay ulastım bıtsın ne zaten ulasmadıkı seks yapmadımkı dugune nıye heycanlamasın benı ılk o bozucak bundan daha guzel heycan var mı offff ya
Soran+1 yılhayır degerın duser lafına kızdım sadece ben
Cevap sahibi+1 yılSana tutupta "senle seviştim sana ulaştım, değerin düştü gözümde, o yüzden seni bırakıyorum" mu diyecek? Aptal olma
Ben sana o bile farkında olmadan bilinç altında bu düşünce olacak diyorum.
Alt bilinçten bahsediyorum, bilinç üstünden değil.
Bilinç altında bu düşünce oluşur ama bilinç üstünde sana çok daha farklı bahaneler ileri sürer ayrılmak için
Soran+1 yılmorelım cok bozuldu sımdı annesı aradı acamadım bıle pısman oldum sımdı sız bole dıyınce
Soran+1 yılpekı erkege ılgılımı olunmalı mesafelımı mesaj atılmalımı mesela
Soran+1 yılpsıkolojı okudugun ıcın soruyorum
Cevap sahibi+1 yılMoralin bozulmasın kardeşim, sadece bir daha yapma yeterli
Bir sonrakine ona "İnsan evliliğe bir şeyler saklamalı, bu işin heyecanı, sihiri bozulmamalı, lütfen anla beni canım" dersin.
Seni anlayıp hak verecektir seviyorsa
Soran+1 yılanladım
Cevap sahibi+1 yılO atarsa sende mesaj at.
İlgili ol ama fazla da değil
Erkekler asla şımartılmaya gelmez, hemen nasılda bu kız artık avucumda diye yanlış bir rahatlık gelir
Soran+1 yılılgılenıyo onda sorun yok sadece anlamaya calısıyorum yaptıgım dogrumuydu dıye
Cevap sahibi+1 yılHayır yaptığın yanlıştı ve bir daha yapma
Evliliğe bir şeyler kalsın, mrek etsin, bir gizem olsun
Tüm merağını giderip o sihir kaçmasın, gizem gitmesin
Soran+1 yılyapmıcam umrumda deıl artık hıcbısye hayatı akısına bırakıyorum artık
Cevap sahibi+1 yılZaten hayatın akışına göre evlendikten sonra olmalı bu olay
Soran+1 yıltesekkurler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim kardeşim
+1 yılNeden uzaklaşsin o zaman evlendiğinizde ne olcak bıkıp ayrılacak mi
03 Yorumla
Soran+1 yılyok canım demek ıstedıgım aslında baglanmasına etkenmı
- +1 yıl
Tabi ki
Soran+1 yıltesekkur ederım :)
Cinsel Yaşam konusunda 565 cevap paylaştı. Bıkacak olan evlendikten sonra da bıkar. Bu kadar ince hesap yapmayın
05 Yorumla
Soran+1 yıldımı sonucta sekste yapmıyoruz yanı hala ulasamadıgı seyler var daha da cekermı bır erkegı booyle ılıskı
- +1 yıl
Bu kişiye göre değişir. Ben cinselliğe önem veren biriyim , ama çok sevdiğim , büyük duygularla bağlığı olduğum bir insana karşı duygu durumumu cinsellik belirlemez. Sadece o duyguların altını besler. Seni daha ilerisine gitmemek için zorlamıyor ve genel olarak sana karşı ilgili , özenli davranıyorsa bu konuyla kafanı yorma derim.
Soran+1 yılyok zorlamıyo sevısırken bıle bı of desem bıseymı oldu dıye hemen yanlıs bıseymı yaptım dıyo o benden daha cok benı dusunuyo o konuda seks falan ıstemedı hıc
Soran+1 yılevet ben ıstesem o yapmaz ılerısını o derece ben bıkere surtunmesıne ızın verdım yapmadı bısey olur dıye dusun
+1 yılGayet normal birbirinize alışırsınız ama evlenmeden ilişkiye girmeyin
01 Yorumla
Soran+1 yılasla o zaten asla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha çok bağlanmaz. Sende göreceğini gördüğü için sıkılabilir de. Kendini sonraya sakla. Bundan sonra izin verme.
012 Yorumla
Soran+1 yılsadece ustun körü sevısıyoduk sokma falan yok
Soran+1 yıldugune 6 ay kaldı
Cevap sahibi+1 yılAnladım da görmesi gerekeni görüp dokunuyor sonuçta. Ille işlemi tamamlaması gerekmiyor. Belli bir olgunluğa ulaşmış bir erkek gözüyle bakıyorum ve diyorum ki: senden soğuyabilir, asla daha çok bağlanmaz..
6 ay uzun bir süre değil. Ondan sonra hep birlikte olacaksınız.
Soran+1 yıloffffff yaaaa morelım bozuldu sımdı
Cevap sahibi+1 yılKusura bakma. Hoşuna gitmese de durum bu
Soran+1 yılama hıc sogumus gıbı deıl aynı
Soran+1 yılozaman evlenıncede sogar hersey omu
Cevap sahibi+1 yılEvlilik ayrı bir olgu. Birlikte olacaksınız her halinizle. Şu dönemde yapman gereken kendini sunmak değil. Inan faydasını göreceksin.
Soran+1 yılyaaa pekı ısterse ne dıycem
Cevap sahibi+1 yılBu durumdan rahatsız olduğunu, evlenince çok daha fazlasını yaşayacağını, böyle yarım kaldığını, bunun ikiniz içinde daha iyi olacağını düşündüğünü falan söyle. Kararına saygı duymasını beklediğini, bir ömür yasayacak çok şeyiniz olduğunu ifade et.
Soran+1 yılkız olamak ne zor ya ben ondan hıv sıkılmıyorum hatta delı gıbı ozluyorum
Cevap sahibi+1 yılMaalesef öyle.
Yok sevisme sevgiyi pekistirir
16 Yorumla
Soran+1 yılherkes farklı dusunuyo kafam karıstı :)
Soran+1 yıldımı sevıstın dahamı bagladı
Soran+1 yılcok tesekkur ederımmm :)
+1 yılNikah gunu filan belliyse rahat ol. Ama hamilede kalma hmn korunsun.
02 Yorumla
Soran+1 yıldugun salonu bıle tutuldu ben yanlısmı yaptım aglıyorum yorumlar yuzunden
Soran+1 yılyanlısmıydı sımdı herkes ustume geldı
+1 yılbıkmaz neden bıksın bıkarsa evlenmez ki :D
110 Yorumla
Soran+1 yılherkes bıkar bıkar dedı degerın dustu dedı ımam nıkahımı kıymıs babamdan ıstemıs yuzugumu takmıs dugun salonu evımız tutulmus seks yapmadım hıc kımseyle dugunden sonra ılk onla yapcam herkes bıkar dıyo aglıyorum morelım bozulfu
- +1 yıl
bıkan bir yapı olsa evlenmez neden evlensin 5 gün takılır gider zaten ki
Soran+1 yılsonucta seks yapmıyorum :(
- +1 yıl
öyle de ama bekle bence sonuçta kesin zaten seni özlesin :D
Soran+1 yıltamam yapmıcam
- +1 yıl
yani göster ama elletme derler ya ondan hani daha çok meraklansın sana özlesin senin zaten dersin D
Soran+1 yılyoksa ozlemezmı hıc benı
- +1 yıl
özler özler çok dert etme
Soran+1 yıldogru :)
- +1 yıl
evet aynen :D
İmam nikahını nasıl kıydınız
01 Yorumla
Soran+1 yılhoca kıydı aılelerımız sahıtler
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılbunu onun karakteri gösterecek.
08 Yorumla
Soran+1 yılsen de nolurdu
- +1 yıl
ben cinsellik yaşamadım hiç şu an sevgilim de yok. ama bunu evleneceğim kişiyle yaşamak isterdim ve o kişiyle de evlenirdim. ben daha çok bağlanırdım.
bir kadın erkeğine sevgi ve sadakatini verdiği sürece o erkeği kendine bağlar onda bir yanlış olmadığı sürece...
Soran+1 yılben ona sadıgım hayatımdakı tek erkek o benım ımam nıkahımızda var oyle zaten oda zorlamıyo benı ama sevısmek ıstıyo yuzeysel buda hergun deıl tabıkı haftada bır ıkı haftada bır dugun salonu bıle tutulmus sonucta dugunden sonrada heycan var ben kımseyle daha once ılıskıye gırmedım ılk onun olcam buda bır heycan bekleyıs deılmı
- +1 yıl
anladım imam nikahına çok güvenme aslolan resmi nikah.
evlnecekseniz sabredin biraz daha
Soran+1 yılımam nıkahından kastım nıkah olmasa onu yapmazdım sonucta zina değil dinen
- +1 yıl
neyse sen bilirsin tabi :)
Soran+1 yılyanlıs yaptım tamam
- +1 yıl
bişey demedim
Gizli Üye(30-35)+1 yılyeni nesil türbanlı ablanızın sorusu
01 Yorumla
Soran+1 yıltürbanlı deilim ama muslumanım sukur ve uslubuna dıkkat et herkesın yetıstırılme tarzı farklı
Bağlanır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılseni yer ve hep ister ona dikkat et
013 Yorumla
Soran+1 yılozluyo ıstıyo arzuluyo delı gıbı ve tamamen ulasamıyokı seks yapmıyoruz sonucta
- +1 yıl
olsun zaten o onu baglıyor yapsan belki uzak kalır azcık
Soran+1 yılsımdı ben dogrumu yaptım yanlısmı
- +1 yıl
bence yenlış yaptın.. çıplak yaptın degilmi. mesaj atsana
Soran+1 yılcıplak deıl ıc camasır vardı
- +1 yıl
o zaman bişey olmaz. ama dikkat et ilerde o kalanlarodı çıkartır bir bakım der
Soran+1 yılofffff offff
- +1 yıl
o zaman ne yapıcan.. düğün ne zaman.
Soran+1 yıl3 ekım
- +1 yıl
daha çook varmış.. o zaman şöyle yap sen.. ona her zaman o imkanı verme. hastayım muhabbeti yap. yoksa gidişat hızlı o senin güzellikleri eline alır sonunda
Soran+1 yıltamam yapmıcam
- +1 yıl
benden sana tavsiye erkek olarak.. düğün yakın olsa neyse belli olmaz bu işler
Soran+1 yıltamam hata yapsın bıraksın beni bıktıysa napım sankı aldattımmı nebıcım erkekler
+1 yılÇok verme iyi böyle elde etmiş psikolojisi olmasın
01 Yorumla
Soran+1 yılvermıyorum saden sevısme sadece
Bişey olmaz
10 Yorumla
+1 yılUtangaç
019 Yorumla
Soran+1 yılNASIL
- +1 yıl
Nişanlın aşırı derecede utangaç
Soran+1 yılnıye
- +1 yıl