Dünyada popüler tanınan hangi ünlü veya ünlülerin seks kasetleri ortaya çıkmıştır?

siz hangisini videosunu izlediniz?
ben hepsini izledim :)
Madonna, Jessica Simpson, Kim Kardashian, her ne kadar Modona Kim Kardashian her nekadar dünyaca tanınmayan isimler olsa bile bunlarda bizim ünlüler (Gülben Ergen, Tamer Karadağlı, Ali Kırca) Ama ne kadar sarsıcı olursa olsun, unutuldu gitti işte.. ben bir Kim Kardashian hayranı olduğum için Kim Kardashian seks kasedi hakkında Kimin görüşleri açıklamalarına bakalım istedim
Dünyada popüler tanınan hangi ünlü veya ünlülerin seks kasetleri ortaya çıkmıştır?
38 yaşındaki Kardashian, bir dönem büyük skandal yaratan Ray J ile birlikte çekilen seks kasedi hakkında konuştu.
Kardashian, o gece uyuşturucu etkisinde olduğunu itiraf etti.
ama gayet aklı şuurun yerinde Kim Hanım Sonrası kim yer bu uyuşturucu etkisindeydim seni kurtarmaz :) ve keyfinde yerinde sürekli ooo Baby diyorsun seni seni :)

Eeee ablasının izinde senin varda benim olmaz mı sırada ki isim çoğunuzun bilhassa benim hayranı olduğum Kylie jenner
ortaya çıkan seks kasedi ile ilgili bakalım Kylie jenner ne demiş kesin oda uyuşturucun etkisindedir tabi yersen :)
Keeping up with Kardashians programıyla ünlenen Kylie Jenner‘ın rap şarkıcısı Tyga ile çekilmiş seks kaseti yayınlandı. İddialara göre 26 yaşındaki rapçinin kişisel websitesinde yaklaşık 30 dakika boyunca yayınlanan görüntüler yüzünden Jenner çılgına döndü.
Kylie Jenner’ın ablası Kim Kardashian’ın da 2003 yılında eski sevgilisi şarkıcı Ray J ile çekilmiş seks kaseti internete sızdırılmış, hatta geçtiğimiz günlerde bu sızdırma olayını Kim’in kendisinin yaptığı iddia edilmişti. Hepside zenci sever ne buluyorsunuz bizde anlamış değilim :)