Mesela ben sinemadaydım en arkadaydık zaten. Ve sevgilimle beraberdik eğildi pantolonu açtı penisimi emmeye başladı
Ve orda sinemanın içine boşaldım. temizlemedim filmi izlemeden de çıkıp gittik. öyle bırakmıştı k😁
Deniz kenari dubleksin terasinda yildizlar altinda. Yatakli trende. Ormanda. Arabada.. boyle gider. Bu arada, sinema da en arka sira ve bir kac sira filmi oynatan projeksiyon sayesinde kavak gibi gosterir herseyi, filmi oynatana 😂😂😂 gordugum icin biliyorum. Bilgine
Deniz kenarı gündüz mü gecemiydi terasta da kimse görmedimi
Sinemada oral seks mi yaptınız yoksa sadece sevişmek mi
Arabada, Bir tarlada, Yayla evinde
Tarlada nasıl yaptınız kimse görmedim sevişmemi yoksa cidden seks mi
Günlerce Çıplak olma, Sevişme, seks, nehirde banyo herşeyi yaptık. Tarla bana ait. Geçen sene temmuz gibi gittik tarlaya. Issız bir yer olduğu için sorun olmadı.
Tarlada çalışan mı bu kız
Siktiğin. Kişi evli mi bekar mı
Eşimle seks yaptım. Evliyim
Tarlada sizde n başka kimseler yok uydu bee
Helal yengemizde azgınmışş yanii
Tarlada çalışan yok. Zeytinlik bir bahçe olduğundan arada ailemle gelip gidiyoruz. Biz o gün için özel gittik kimseye haber vermeden
Olsun biri görse izlese sizi burası bunun yeri değil bende istiyomm derse ne yapcan
Sırf oraya seks yapmak için i gittiniz ölemi o zeyntinliğin içinde çırılçıplak soyundunuz mu ikinizde
Evet dostum
Off off fantaziyi bakk yaa
Çardağın yanında ufak bir dere kenarı var. Orda yıkandık.
Kaç yaşındasınız
Ben 26 eşim 24
Dereye kadar çıplak mı gittiniz yani
Dere zaten birkaç adımlık. Evet çıplak gittik. Yaz sıcağında güzel oldu
Helal olsun büyük cesaret yani. Birileri görse ya da birkaç erkek görseydi sıkıntı çıkabilirdi ya da sizi kameraya alıp santaj yapabilirlerdi
Ya bizde seks yapacaz ya da . Görüntüleri dağıtırız diye tehdit edeblrlerdi
Off odf helal olsun valla özelden mesaj atsana konuşalım benimde diceklerim var. böyle
Tabi atıyorum istek
Tamam gel
Yaşa takılma profilimdeki
Tamam mesaj at sen
Otelde , denizde, misafirlikte, gibi gibi :)
Denizin içinde mi seks yaptınız
Misafirlikte genelde kadınlar. İstemez 😉 iyi yapmışsınız bende sevgilimin ablasının evinde tanışmaya gittiğimiz gün yaptık sevgilim benim için bizim için biraz uyuyalım demiş ablasıda Baska bişy yapmayın gözüm. Üstünüzde demiş kadın meğer. Bizi hakaten anahtar deliğinden izlemiş seks yaptıgı mızı ama müdahale. Etmedi ama tam ikinci postayı yapıyorduk ki kapıyı çaldı uyandıysanız gelin bişyler için. Yiyin. Diye çağırdı
Cevap
5Cevap
Tuvalette ilişkiye girdim, giyinme kabininde oral yaptırdım, arabada olanları saymiyorum o artık sıradan oldu
kime oral yaptırdın giyinme kabininde?
Orman , fındık altında, ev arkasında
Fındık ağacı altında oldumu cidden ev arkası falan
Evett
@sssertac derken?
Ordulumusun
Evin arkasında sadece sevişmemi oldu yoksa vaijnadan ya da anal dan seks mi yaptınız
Anal
Ordudamı
@sssertac ne ordusu be bün turkiye de bile yasamıyorum
Anlardan sikti seni ama kimse görmedi öyle mi
Yaw size ne iyiki bir yorum yaptık
Terasta, araçta ve soyunma odasında
Soyunma odasında nasıl yaptınız
Havuzda gec saatti. Kadın soyunma odasına grctim kimse yokken. Oradaki kabinde yaptık
Hımm iyi cesaretmişş sevglinmiydi yoksa orada tanıstıgım bir bayanmıydı
Yok ya sevgilimdi
İlişkiye girdin mi anal dan vajina dan yoksa tensel mi
Normal seks işte
Anladım helal olsun valla
👍👍
Benim kide en tuhafı sinemada boşaltıp öylece bıraktık iyi bizi ihbar etmediler ya da kurumustur farkettmemişlerdir belkide
Hahshshhs 😂👍
bir kerede karsı komşusunun kızı ile babasının arabasında seks yapmıştık orda da döşemeler falan hep döl olmuştu kız Şu an evli 4 yıldır ara sıra evime gelir seks yaparız 😉😃
Evet.
Nerede olmustu
Araba, orman, deniz, havuz
Hızlısın maşallah
Ormanda süperdi
Oo aynen ama kimse görmemesi içinde dikkat etmek lazım
Gizli kuytu yer çok =)
Komple soyundunuz mu yoksa sadece pantolumu çıkardınız
Fındık deyince
En İyi Cevaplar