Bir erkeğin cinsellik için konuştuğunu nasıl anlarız erkenden anlayabilecegim bisey var mı ben biriyle konuşuyorum ama ciddi düşünüyorum onun ne düşündüğünü nasıl anlarım
Cevabın nedir?
Zaman alır 4-5ayda sürer 6-8 ayda öylesi fırıldaklar var konuyu cinselliğe getirir ciddi düşünen ciddi düşünüyorum desede inanma hemen, aileni ziyaret etse bile evlenmeden olmaz diyeceksin. Öyle yaramazlar var evliliği bile oyuncak ediyorlar maddi durumu iyiyse. Sen onu anlayacaksın maddi durumuna bakacan kendi psikolojine soracaksın. Evet direk şöyle şartlarım şu kurallarım bu diye işine gelmezsse ayrılır.
017 Yorumla
Soran+1 yılboku yedim o zaman
Soran+1 yılaylarca ben bu adamımı anlamaya caliscam
Soran+1 yılmaddi durumu iyi ya işi gücü var tipide çok tatlı biz bayadır biribirimizi tanıyoruz gerçi ayrıldık bir ara 3 sene falan konuşmadık şimdi bida konuşuyoz
Soran+1 yılkaç senedir birbirimizi biliyoruz eskiden çok capkindi kiz cevresi falan baya vardı kavga edip ayriliyoduk ama herzaman geri dönerdi bana hiç bir zaman bir dikiş tutturamadik şimdi yine yazdı bende dedim ciddi biriyim sen daha laylom takilion falan ben büyüdüm artik eskisi gibi degilim bulusalim konusalim falan dedi
Soran+1 yıl25 yaşında sevdiğini söylemedi evlilik konusuda yok zaten odun biraz veya bana karşı öyle hissetmedihi biseyi söylemez ben öyle biliyorum yani birbirimizi yıllardır tanıyoruz ben biseye sinir olur ayrılırım nedense herzaman döner bana bir kaç ay sonra falan garip yani baya
- +1 yıl
Vaay o zaman dikkat et yani umurunda değil nedemek zırt pırt geri dönüyor kalbini açmadan olmaz kesinlikle seni deli gibi sevmesi lazım kesinlikle cinsellik yaşama bence böyle tiple eve meve çağırırsa gitme çünkü bir şey değiştirmez büyü daha çok bozulur bak sevginin yarısı cinsellik yarısı bağlılık sadakattir.
Soran+1 yılama benden bir menfaati yokki geri dönmesi için evinde de buluşmuştuk elimi tutup uyuyodu yanimda bisi yapmiodu e ama 3 sene geçmiş amacı farklımo diye korkuyorum
- +1 yıl
Ne ağzıyla seni sevdiğini söylemeyen adamla uğraşıyon sen düşün bir oros*puya gidiyor rahatlıyor geliyor sana hava yapıyor normalmi sence ayıp ben ayrıldığım eşime söylerdim bana masaya oturur oturmaz ben ciddiyim evlenmek istiyorum yaşımda 37 demişti ee sende az değilsin sonuçta ciddisin açık açık şöyle yoksa görüşme ona enerji veriyorsun bak böyle
Soran+1 yılsöyledim zaten ciddiysen konusalim dedim napayım daha
- +1 yıl
İyi yapmışsın aferin görüşme ayağına düşür ama adam değilse düşse ne olur oda var yazık ya insan sevgilim dediği kişiye seni seviyorum aşkım felan der iltifat eder arada bir der haftada bir 15 güne bir normali budur adam karı kız peşine gitmekten sana sıra gelmiyorki. sor kendi psikolojine bu adam değişir mi öyle bir tip var mı yok diyorsa bırak gitsin karaktersizi ki ama anlattığın kadarıyla karaktersiz bence böyle ilişki olmaz.
- +1 yıl
Peki önemli olan senin mutluluğun mutkukuk bir bütündür evlenince insan daha iyi anlıyor. maddi durumu iyi diye hayatını mahvetme sakın bir çok insan değişmez helede parası varsa ömrünün sonuna kadar böyle karı kız peşine koşanlarda var dikkat et kendini ezdirme aşağılatma hiç bir zaman yoksa değerin olmaz bu insanla bu şekilde devam etmen kendini ezdirmen demektir bir kıymetinde olmaz. iyi geceler.
Konusunca anlarsin! Yasiniz kac sizin ya, amacinin senle sadece cinsel birliktelik amacli oldugunu nasil anlarim diyemi soruyorsun?
01 Yorumla
Soran+1 yılniye soramazmiyim
Gizli Üye(25-29)+1 yılKonu bir şekilde oraya gelirse veya fotoğraf atsana falan şeklinde mesajlar atarsa bence hafiften kayıyor olabilir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
19Cevap
+1 yıltuzak sorular sorarsın
eğer baktın cevap veriyor ciddi ciddi anlarsın öylece.
ama yok cevap vermiyor ya da konuyu değiştiriyorsa sorun yok.00 YorumlaKendisine bunu sorarak ya da söyleyerek ben asla evlilk dısı cinsellik yasamam dersin ciddi degilse voltasini alir 😉
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bana yazdıklarını yaz hemen söyleyeyim 😄😄 çünkü tüm yollları denediğim için
00 Yorumla
+1 yılHal ve hareketlerinden belli eder sana yaklaşımlarından herşeyiyle
00 Yorumla
+1 yılDirek söyle. Benim şartlarım ve kurallarım bu diye. 😏
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCiddi düşünen erkekte cinsellik ister sonuçta ewlense senle aynı yatakta yatacak
10 Yorumla
+1 yılHer erkek bir yerde cinsellik için konuşur
10 YorumlaÜstünde ne var diye sorarsa
00 YorumlaKonuşmalardan bahset biraz yardım edebilirim belki
00 YorumlaDirek dalar işte erkek bu :|
00 YorumlaA-m-k hep ciddi düşünüyorsunuz zaten
10 YorumlaO konulara girerse anlarsın zaten
00 Yorumla
+1 yılher sözü cinsellikj ise odur
00 Yorumla
+1 yılYanındayken sertleşiyorsa ya da gerginse olur
00 Yorumla