bugüne kadar etkilendiğiniz size çok seksi gelen kadın parfümleri hangisiydi önerilerinizi bekliyorum?
Cevabın nedir?
+1 yılLancome Poem,
Weekend Burberry sanırım böyleydi.
Tommy Hilfiger flower
YSL Young Sexy,
Rose the One diye bir şey vardı, çok güzeldi.
Yani ten rengini bilmiyorum ama bunlar genelde açık ten renkli yani beyaz ten dediğimiz ya da azıcık daha kumral için. Ben daha çok sevdiğim için dikkat ediyorum.
Esmer kadınlarda ise daha böyle fresh kokular etkiliyor, marka tam hatırlamıyorum ama bu şekilde yani onlarda da baksam bulurum sanırım onlarda da16 Yorumla
Soran+1 yılBende beyaz tenliym peki sadece 1 tane en etkileyicisi desemm? ☺☺☺
- +1 yıl
Ayrım yapamam derim 🙈 5 dakikadır düşünüyorum inan bana hiç bir şekilde ayrım yapamam. Birini seçersem diğerlerine ihanet ediyor gibi hissederim çünkü. Beyaz tenli isen daha çok meyve, oryantal kokular, hafif baharatlı olanlar harika duruyor gerçekten ☺️
Soran+1 yılHimm peki :))
- +1 yıl
Zor şey parfümleri çok sevmek o yüzden ayrım yapamıyorum
Soran+1 yılBen asiri düşkünüm kokulara 😊😊yeni kokular kesfetmek keyf veriyor bana bazi kokular ise cok huzur verici
- +1 yıl
Evet ya. Koku ve tat duyum baya bir gelişmiş benimde. Bu yüzden farklı oluyor her şey. Yeni bilmediğin kokular ve onları hiç duymadığım an duyduğunda çok garip oluyor insan ☺️ Anlayabiliyorum seni fazlasıyla
+1 yılParfümün salt kokusu ile ten üzerindeki kokusu birbirini tutmaz. Sana yakışan parfümü ancak kullanarak anlayabilirsin. Başka birinde çok güzel kokan parfüm senin ten kokunla birleşince felakete dönüşebilir. Bunun tam tersi de söz konusu.
11 Yorumla
Soran+1 yılHakliisnzz kesinlikle
kokular etkileyicidir
13 Yorumla
Soran+1 yılMerak uyandıran etkileyici kadin kokusuu desem oneri?
Soran+1 yıl😍😍😍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
14Cevap
Parfümü etkilemez. Sadece ister iatemez piyasadaki bütün parfümleri bildiğim için seçimleri hakkında fikir sahibi yapar beni, ekonomi, marka, kültürel seviye vb. Ama kendi teninin kokusu güzelse vurulurum kadına.
10 Yorumla
+1 yılLancome Poem
Burberry weekend
bunları önerebilirim115 Yorumla
Soran+1 yılLancome poem de ne var boyle yahuu erkekleri cok etkileyen hep yorumlarda dek geliyormm 35 45 yas arasi erkekler hep wekend ve poem bide amor amor diyor :))
- +1 yıl
sen tecrübeye güven :)
Soran+1 yılAhh yerim o tecrübeyi ben 😍😍
Parfumden anlatan erkeklere bayiliyorm 🤗- +1 yıl
bizzat kendim alır sıkarım parfümü tenine sen gel ye :)
Soran+1 yılPeki son bisi sorabilrmiymm? ☺☺
- +1 yıl
her zaman :) bu arada unutmusum , eskiden bunuda cok severdim hala var mı bilmiyorum
Britney Spears Curious/ Curious Heart
kutusuda böyle
Soran+1 yılBu kokuyu cok merak ediyorm amaa magaza da falan hic görmedim yurt dışında hala satisi devam ediyor mu bilmiyorm belki acik markalarda vardir amaa orjinali hc gormedimm. Amaa britney spears kokulari genelde sekerli kokulardir..:)
- +1 yıl
evet son birsey soracaktın :)
Soran+1 yılAyy ben onu unuttm yaa 😄😄🙈🙈
- +1 yıl
parfümü görünce :) unuttun hemen :)
Soran+1 yılEwet parfüm dynce bende akan sular duruyor :)) aklimi basimdan aliyor parfüm tutkunu olmak böyle bisi olsa gerek😁😁😁
- +1 yıl
aklına gelince sorarsın artık :) gel ben alır alır sıkarım sana parfüm o kadar seviyorsan :)
ama parfümü ben seçeceğim :D
Soran+1 yılSizin secimlerinize zaten hayran kaldim☺☺
Cok zevkli bir bey oldugunuz belli
Parfum alacak olsam sizin secmenizi isterdmm zaten
Onerilerinizi en kisa zamanda değerlendirmek istermm
:)
Soran+1 yılAklima geldiiiii :)
Ben beyaz tenli bir kadinim kumral falan değil bildiğiniz bem beyaz biriym benim tenimde bu önerdiğiniz parfümler den hangisi daha güzel durur. Bazi kokular çünkü esmer kadinlar da daha hos duruyor?- +1 yıl
weekend'i özellikle tavsiye ederim. hem daha hafiftir. yas olarak sana daha iyi gider
Çoğu etkilerde biliç altında kokunun yeri büyüktür biriyle güzel seks yaşayan birisi partnerindeki parfumu zihnine kazir o kokuyu hissedincede sehvet duyar 😉 o yuzden takilma markalara
00 Yorumlaasla tahrik olmadım parfümlerden boğulduğum bazende hoşuma giden kokular oluyorda öyle tahrik derecesinde asla olmadı
00 YorumlaNedense ben etkilenmiyorum. Hanima diyorum sıkmana gerek yok diye😁😂😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılbazen çok etkili ve tahrik edci oluyor güzel kokular fena
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn tahrik edici parfüm kadının ten kokusudur
10 Yorumla
+1 yılHer parfüm Kokan kadin tahrikcidir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakımlı kadının vajina kokusu bitiriyo beni
00 YorumlaHayir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılGucci rush?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdını bilmiyorum ama çok güzel kokanlari gördüm
00 YorumlaEder tabiki
00 YorumlaEvet çok olur ya
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Parfüm tahrik eder mi? Kadının parfümü sizi etkiler mi bugüne kadar çok seksi bulduğunuz tahrik olduğunuz kadın parfümü hangisi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat