Bakire dediğimiz kızın sevgilisi falan olmamış ama baya güzel bir kız

Bazı kadınlar yaşadığının sorumluluğunu alamaz bunun arkasına saklanıp diğerlerini kötüler.
Bunun kıskanılacak bir tarafı veya övünülecek bir tarafı yok.
Bir kadın övünmek istiyor ise bekaret ile değil mesleği, onuru, ahlakı dünyaya yaptığı faaliyetler ile övünür. Bekaretle övünenleri veya yerenleri salakça buluyorum.
Aynen bencede o kadar haklısın ki ❤️
Aile ve ilişki terapist leri bile diyor nerde düzgün bir kız var hep kötü erkekdenk geliyor onlara ama nerde erkekdeğerini bilmeyen namusdiye ölen var onlarda tersi mutsuz
Anlamadım 🙈🙈❤️
Oyle boyle kiskanmiyorlar hemde. Hemen bakire olmamanin iyi yanlarini sözde!! iyi yanlarini saymaya calisiyorlar ve bakire kizin aklini celmeye calisiyorlar
Aslinda onlarda cok pisman bekaretlerini kaybettikleri icin ama caktirmiyorlar
Bana kötü davranıyorlar evet sanırım dediğin gibi
Sakın inanma, onlar içten içten seni kiskaniyorlar
Senin yerinde olmak icin can atiyorlardir eminim
Bence benim beklemem doğru evlenmeden yanlış değilmi zaten?
Tabikide , sen en dogrusunu yapiyorsun
Bosver onlarin ne dedigine kulak asma
Pazara gidince taze el değmemiş meyvemi alırsın ya da herkesin eliyle sıktığı ezilmiş ısırılmış meyveyimi alırsın
Nasıl yani
O yüzden kıskanırlarmı diyorsun hiç böyle şeyler yaşamamşı kızları diğer kızlar?
Cevap
21Cevap
Neden kiskansinki bir zamanlar kendiside bakire idi.
Öyleymiş bilmiyorum bende size sordum🙈😊
Kendini bakire olmayan kızlarla kıyaslıyorsun anladık.
Ahha hayır neden bu soruyu sorduğumu aşağıda yazdım😊
Kıskançlık yapacak bir şey yok zamanında oda bakireydi
Etmedikleri laf kalmıyor ama içten içe kıskanıyorlar
Peki eminmiyiz yani mesrla bir kız vardı ben baya güzel bir kızım şimdi olayı açıklayayım diye söylüyorum bunu bana senin gibi kezbanlardan sıkılır erkkeler ya dedi. Hayatı yaşamıyormuşum yaptığım salakçaymış beklemem vs bu konuda ne düşünüyorsunuz? 🙈
O yüzdenmi kötülüyorlar böyle? Böyle olamadıkları içinmi?
Ancak zar kafalı ahmaklar böyle duygulara kapılırlar.
Eğer yaşadığı için pişman olduysa belki kıskananlar olabilir ama çoğunluk kıskanmaz.
Öyleyse kıskananlar çatlasın
Yaşadıkları cinsel deneyimi hata olarak görenler kıskanabilir belki
bakireler kiskanir bence.. malgibi hic bisey yapmaz
Yo ben halimden aşırı memnunum😂 geçici ilişkilerle kendimden iğrenemem kusura bakma bazıları iğrenir bazıları için güzel birşeydir buna birşey diyemem saygı duyuyorum😊
Anlamadım 🙈
Ya ben istemiyorum zamanı gelince olacak herşey😁 bunun kötü birşey olduğunu düşünmüyorum yoksa senin deyişinle her etkilendiğim insanla birşeyler mi yaşamalıyım?
... iyi akşamlar diliyorum
Kıskanır tabi keike patlatmasalardı der ama coktan patlamıstır
Niye kıskansın, istese zaten yapmaz...
İleride çoğu ayrılıyormuş ya hata olarak kalıyormuş ve o yüzden kıskanıyorlarmış sanırım aşağıda öyle yazmış herkes🙈🙈😊
Hikaye o ya, bekaretin önemi yok, önemli olan ahlak idi, ancak ınsnalar ahlakı bozuldukça, bekaret önem verdiler, bekaretini bozmadan ahlaksızlık yapan değerli olmuş gününüzde... Yani herkes yapıyor bari bekaretini vermesin demişler, böyle bakıyorlar olaya, oysa en güzeli ahlaklı olan Allah tan korkan, bekaret dediğin önemli değil, önemli olan ahlak
Aslında bekaret bu dönemde önemini yitirdi 😁 🙈 haklısın galiba bilmiyorum🙈
Ama sen kadınların kendini koruması gerektiğini düşünmüyormusun yani bekareti geçtim de şey sevdiğin insanın başka erkeklerle birşey yaşamış olması ağır gelmezmi?
Mantıklı düşünürsek kıskanmaması lazım
Nasıl yani
Kıskançlık bana hiç doğru gelmiyor ikisi sıradan insan bir birini neden kıskanmaya çalışsın ki her iki tarafında iyi bir özelliği vardır illaki. Kıskançlık gereksiz bir şey. Mantıklı insan kıskanmaz böyle bir konu hakkında hiç kıskanmaz
Yooo neden kiskanayim ki
Bakire değilsin ozaman
Sanmam niye kıskansınlar
Neden kıskansın lar ki?
Kıskanacak zamanları yokki :D :D
Kıskanmaz daha rahatlardır
kıskanmaz
Ben kıskanıyorlar diye duymuştum🙈 ama bilmiyorum
ne saçma soru bakireler kıskanır aslında.
Neden ki😂
nedeni çok bakire olmayan biri bakireyi neden kıskansın ki bakirelik önemli birşey mi?
sen kıskanıyormusun
Hayır tabiki ve kızlar yaptıklarından ya pişman olmamalı ya da pişman olacağı şeyler yapmamalı bence 😊 bugün birisi bakire bir kıza kezban dedi kız baya güzeldi hayatı yaşamıyorsun vs diye baya hakaret etti sonra gittiler arkalarından da kıskanıyormu neden böyle yapıyor vs gibi gibi konuşmalar geçti o hakaret eden kız hakkında o yüzden sordum🙈soruyu
zaten bakirelik kavramı çok saçma kadında zar aramak bekaret konusu açmak kezban kaşar vs demek ilkelliktir.
din baskısı ile insanlar cinsel tabularında cehalet erkeğe özgürlük kadına zincir vurmuş durumda bu ülkede
Zina oluyor bence doğru değil 😁 ama ben saygı duyuyorum herkese yapabileceğim birşey yok
zina neye göre zina... erkek yapınca zina olmuyor mu zina ne demek seks yapınca mı zina olur?
Her ikiside 🙈 evlenemeden önce ilişkiye girmek zina oluyor ama kişinin seçimi tabi bana göre yanlış olduğu için yapmayacağım isteyen yapar isteyen yapmaz birley diyemem
nerden vardın bu kanıya neden zina neye göre? örf adetine göre mi?
Herhalde hem dine göre hemde kişiye göre bence açıkçası ben etkilendiğim insanla olsa bile birden fazla kişinin bana dokunmasına veya öpmesine izin vermem çünkü bu beni kötü hissettirir. O yüzden evleneceğim insanla olacak yani kendi isteğim doğrultusunda herhangi dinen bir baskı veya aşırı dine bağlılıktan değil benim için doğru olan bu ben kendimi kirli hissederdim başkaları için sorun olmuyor olay bu😊 yani ama kimseye birşey diyemem dediğim gibi herkes istediğini yaşamakta özgür
şahsen diyebilirsin ama kaynakça göstermeden başka birşeyi kanıt gösteremezsin
Hiçbirşey için kanıt yok ama dinen zina bunuda bilmiyorsan artık ne diyebilirim...
dinen ne zina işte onu söyle bana dinen çok eşlilik seks yasak ama bekaret kavramı yok.
sebebi cinsel hastalıkların yayılmaması şehvet baskısı cinayetlere yol açmaması ve toplum düzeni demek.
kızlık zarı dinle alakalı değil, mikrop kapmasın diye erğenlik dönemine kadar vajinayı koruyan duvar sadece
Evlenemden ilişki zina ya allahım sende nereye çekiyorsunuz pes yani tabi siz erkeklere göre herşey uygundur o yüzden şaşıramıyorum iyi akşamalar size
banane ben umursamıyorum dindar da değilim deistim ben batıl şeylerle işim olmaz.
Görüyoruz evet 🙄 cinsel özgürlük yokmuş sen ne kadar genişsin ya batıya özenmiyormuş
batınında canı cehenneme ne dediğimi anladın mı ben onu merak ediyorum.
Anladım sen sorun etme ben anlarım her şeyi🙄 saçma düşüncelerine hiç saygı duyamıyorum kusura bakma iyi geceler tekrar. Mantıklı sandığın şeyleri gözden geçirmelisn
hiç birşey anlamadan konuşuyorsun... hiç araştırdın mı birşeyi hiç kaynakçan var mı acaba ailenden milletten kötü diye adlandırırılmış şeyleri zihnine kazımışsın bilmediğin dinin bilmediği savunucusu olmuşsun ben islamı senden daha çok araştırdım emin ol. her dini mitolojiyi araştırdım halada devam ediyorum. siz cahiller ise arapça gördüğünüz şeylere el açıp dua edin devam :D
Ya bir git ya sen çok biliyorsun beni sanki ilk olarak saygılı olmayı öğren gelmişsin 25 yaşına az saygılı ol terbiyeli ol araştırmak güzeldir evet ama kusura bakma bu konularda saçma düşünüyorsun ben araştırmadım bilmiyorummu sanıyorsun siz tutturdunuz cinsel özgürlük erkeklerin tek istediği o zaten sen zaten düzgün birisi olsaydın bunun yanlış birşey olduğunu bilirdin sevgililik bile gelmiş 14 yaşına sen hiçmi ahlak bilmiyorsun? Saçma saçma düşüncelerinle gidp bide akıllıyım diye dolanıyorsun rezil olma bari. Var işte herkesin bir alıcısı sende yuvarlanıp kapağını bulursun elbet ...
Ne kadar saçma niye kıskansınlar ki
Sanmam
Hayır
Kıskanır Tabiki
Neden?🙈
Ne açısından neden ki
Erkeklerin çoğu diğer kızlarla takılmıyormu zaten? Nesi avantaj bunun
Anladım 🙈
Sanmiyorum
kıskanız tabi
evet
Evet