Flörtümü elimle boşalttım ve sonrasında soğumuş gibiydi neden?

Arkadaslar dün flörtümün evinde parti vardı ve gittim odaya girdik opustuk opusurken de orasıyla oynuyordum tabi kıyafet var iste hoslandı oda devam ettik en sonunda orası damar gibi pıt pıt atmaya basladı galiba bosaldı sonra zaten banyoya girdi iceriye girdigimizde tükenmiş gibiydi böyle suskundu baskalarıda farketti dedi zaten tükenmissin sessizlesmissin filan dediler sonra benim isim cıktı partiden ayrılmak zorunda kaldım bikac saat sonra ve beni durağa kadar bile bırakmadı mazeret uydurdu. Ve dün bana hiç yazmadı. Ayrıca ben beni önceden aldattığını düşünüyodum olabilir yuksek ihtimal cunku ortam meraklısı bir cocuk. şimdi eğer bugün mesaj atarsa konusmak istemediğimi söylesem mi yoksa hiçbir şey yokmuş gibi mi davransam
Ayrıca 2-3 haftalık bir flört dönemimiz devam ediyo sizce de kullanıyormuş gibi değil mi bu zamana kadar teklif etmesi gerekmiyor muydu. Ben fedakarlık yaptım flörtüm olmasına rağmen evine gittim felan kendimi basit birisi gibi hissedlyorum Şu an. Yardım edin lütfen her görüşünüz benim için cok önemli
Flörtümü elimle boşalttım ve sonrasında soğumuş gibiydi neden?