Aşık olduğunuz kız düzgün birisi sevgilisi olmamış öyle aklınıza gelebilecek hiçbirşey yaşamamış ne sanal ne tanışma arkadaşlık istememiş hiç en sonunda size güvenmiş ve sizinle evlenmek istiyor sizde hoşlanıyorsunuz ama evlenmeden olmaz diyenlerden? Ne yaparsınız? Kız çirkin demeyin hem güzel hem karakterli bir kız gayette fit zayıf sadece bu konularda doğru olanı yapıyor erkek konusunda?
Erkekler seks yaptığınız kızı mı seversiniz yoksa aşık olduğunuz kızı mı?
Soruyu düzelt bence. Aşk zaten cinselliği barındırır. Sevgi ile değiştir. Aşk zaten cinsel duyguların kelime anlamı esasında. Belli bir doygunluğa erdikten sonra cinselliğin bir anlamı yok esasında. Salla gitsin.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Nasıl yani mesela bir erkek var diyelim birsürü cinsellik yaşıyor sonra karşısına bu konularda hiçbirşey yaşanamış bir kız geliyor ondan hoşlanıyor baya güzel ve akıllı bir kız birisiyle el ele bile tutuşmamış ona aşık oluyor adam ama kız evlenene kadar cinsellik yaşamayacak birisi doğru bulmuyor belli bir süre sonra öpücül öpüşme olabilir ama sen cinselliğimi tercih ederdin kızı mı yani?
Ne güzel pes etme sen eşsizsin erkeklerin genelde hiçbiri beklemiyor hatta çoğu bu yüzden terk ediyor sen hep böyle ol umudunu kaybetme belliki yanlış kişiydi ama bunun için doğru kızı kaçırma 😊😊
Bence soru yanılış. Erkek neden seks yapar çünki kadında olan o gram dedikleri şeyi sever. Sevdiği kişiye gelince ondada o gram denen mahluk var. Bu durumda sevdiğinede aşık olur seks yaptınıda sever. Çünkü sonuç o gram var. Ama gönül farklı bişey gönül ne gram ister ne başka bişi. Göz görmek ister. gönül konmak ister yüreğe. Yusufun zileyhaya verdiği cevap gibi. Aşk acısı can yakıcı beden eriticidir. Kısaca aşık gönül sarayına kötü şeyleri sokmaZ.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aşık işte kıza diyelim 🙈 ve öyle ileriye gitmeyecek evlenene kadar erkek başkasına yönelmezmi diyorsunuz?
senin sorun erkekler cinsellik yaşadığı kızı mı sever yoksa aşık olduğun kızı mı değil mi? adı üstünde aşk senin sorun sevdiği kız onla cinsellik yaşamazsa başkasına gider mi aldatır mı ise bu kişinin karakterine kişiliğine göre değişir
Evlenmeden olmaz demenin nesi doğru? Hergün birinin ağlamaklı isyanına raslıyorum burada. Oysa evlilik kararı almadan her konuda uyumu yakalamalı, görmeli ve anlamalı değilmi?
2
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Amca bunları kızınada söylüyorsundur umarım aöyleyebiliyorsan canın sağolsun...
Senin amca diyen dilini eşek arısı soksun. Alabildiğine para, pul, mal mülk, gez, toz, eğlen iyi iken aşıkmolduğun ile samimi olmak, sarılmak, öpüşmek, sevişmek mi yanlış oluyor? İnsan sevip aşık olmadığına ne umut verir ne de kendine dokundurur. Sen aşkı ne sanıyorsun? Nerede kardeş kardeş aşk yanıyor, h akıl yok u sende. Madem güvenmiyor, istemiyor, arzulamıyordun da bu ne aşkı bir anlat ta bilelim.
Amca öncelikle amcasın nasıl sana amca demiyim bana sana amca dedim diye amca gibi beddua etme. 🙄 ve şöyle ki doğru olan bu bir kız neden kendini kirletsin onca erkek eli deysin heryerine o zaman herkes birbiriyle sevişsin doğru olanı en sonunda bulur? İğrenç ya heryerini başkaları öpmüş sayısını bilmiyorsun adamın veya kadının tabi bu senin için normal anladığım kadarıyla? Batıda böyle tabi ileride devrin bin beter daha olacağını senin şu yorumundan anlamak o kadar kolayki allah sonumuzu hayırlı etsin. Allah inancına bağlamayacağım inanırsın inanmazsın o kadar umrumda değil ki... ve şöyle diyeyim sana amca aşık olduğun kişiyi zaten delicesine arzularsın dokunmak istersin evet zaten o yüzden onun yanındasın ona aşıksın o yüzden etkileyici geliyor sana aşıksın o kişiye tabi öpmek isteyeceksin öpmek bir süre sonra belki olabilir ama bence ciddi olmadığın evlenmeyi bile düşünmediğin bir insanla öpüşmek te yalnız ki evlenmeden dokunmak aşırı ileriye gitmek yani çok yanlış ama tabi sen ne dersem anlayamayacağın için sen kızlarına bunu öğret diğer tarafta hesabını öyle bir vereceksin ki 48 yaşına gelmişsin daha 1 yaşındaki çocuk gibi bile davranamıyorsun yazık...
Allah senin gibilerden muhafaza eylesin biz erkekleri. Aşkın ne olduğunu bilmeyenden kadınlık dersi alan ya katil olur yada!!! Sana kim önüne gelenle öpüş, seviş diyor. Sen önüne gelene aşık mı okuyorsun da herkesin elkediği, yokladığı deyip lafı dolandırıyorsun. Paradan başka kriteri olmayan kadın bacak arasından başka ne gösteriyor ne sunuyır da neyi tartışıyoruz. Ben aşktan, getçek aşktan bahsediyorum. Tam güvenip, bir gelecek hayali kurduğun, herşeyi göze alıp mücadele ettiğin, emek verip kendisine sahip çıkıp, sahip ve ait olduğundan bahsediyorum. Yoksa para ve zenginliğine kapılıp anı yaşamak için seçtiğin itten kopuktan bahsetmiyorum.
Amaca babanın erkek kardeşi ya da ağabeyine denir. Ne babanı tanırım ne de bir hısım, akrabalığım vardır. Ama sana ne söylesem boş. Edepsiz ve terbiyesiz olunca sen yaştaki çoğunuz, sadece alay edip aşağılamak, dıilamak için amaca, dayı, moruk, dede der konuşursunuz, yüzsüz yüzsüz. Oysa bir soru sordun ve bir hikaye anlattın. Doğru defiğin yanlışları anlattım, bu zulümdür dedim.
Ama sen kolayca terbiyesiz diyip hakaret edebiliyorsun? Bence kendinden şüphe et benimde demek istediğim tam olarak oydu zaten aşık olman yetmiyor ne yazıkki karşı taraf ta seni sevmeli bir yol kat etmelisin evlenmelisin? Bence kendini yargıla amca sadece akrabaya denmiyor seni tanımam etmem amca diyorum bende hadi yolunuza gidin gece gece kimseyi sinir etmeyin efendim
Bu kafayla ne sev ne de aşığım de. Aşkı bilmeyen aşkı yaşayamaz da yaşatamazda. Evlenen çoğu kadın evlendiğinin ertesi günü asıl niyetini de oyununun iç yüzünü de ortaya koyuyor. Niyeti aşk, evlilik değil, mala, mülke konmak, enayi avlamak, enayi tavlamak. Gerçek aşk ve güven olmadığı için evlenmeden olmazlarla gününü gün eden evlenince de her türlü bahane ile uzaklaştırır kocasını yatak odasından. Sen evlenen herkesi mutlu mu sanıyorsun? Daha çoookkk küçüksün. Erhan bey, beyfendi, sayın, bayım gibi ifadeler kullanımdan mı kalktı da adamı diri diri toprağa gömercesine amca, dayı, morum, dede gibi ifadelerle alaya alıyorsunuz?
Bu sorunun hangi yönü gizli olmana neden oldu? Ahlak ve namus bekçiliği yapacağına iki yüzlü ve çıkarcı, yalan dolan sahtekarlık peşinde olup, manyak ve sapıklık yapanlar gibi gizli olmayı bırak...
Herkes haddini bilsin. Paradan başka kriteri olmayan kadın ne aşka ne de sevhiye güvenip inanıyor ve değer veriyor. Evlenmeden olmaz diyenler hiç düşünmüş mü gerçekten kadınmış mılar?
Ben öyleyim ve bu konularda çekindiğim için hiç böyle birley yaşamadığım için ve soracak kimsem olmadığı için buradan sordum ve gizli sordum sana sormadığım için kusura bakma 👋🏻 Git şuradan artık sabrımı zorluyorsunuz
aşık oldugum. kiz oyle birisi olursa onun icin ölurüm
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Aşık olduğum kızla olmak isterim ama tabi ki cinsel uyum da çok önemli. Cinsel uyumumuz olmazsa yapamam.
0
24 Yorumla
Soran
+1 yıl
Uyumunuzun olup olmadığını bilemezsin ki evlenmeden yapmayacak bu kız kimseyle sevgili dahi olmamış hatta sana güvenmiş ama onun için evlenene kadar beklemelisin tabi öpücük falan belli bir süre sonra olabilir ama beklermisin?
Ayıp ya da ayıp değil demedim. Ben kendi durumumu anlatıyorum. Bana masturbasyon ve oral yaparsa evlenene dek beklerim onu. Bir yolda beklerim iki yıl da. Sıkıntı olmaz. Ama beni en azından bu şekilde tatmin etmesi lazım. 🙄😎
Bilemem onu. Ben istekli bir adamım. Ve şu devirde bir erkeğin gözünün dışarı kaymaması çok zor. Ama o iki mutluluğu bana yaşatırsa gözüm de dışarı kaymaz, kızı da beklerim evlenene dek..
İşim zor desene ama her ilkim seninle olacak mesela ilk kez senin elini tutacağım vs vs ilk kez sana yakınlaşacağım ilk kez seni öpeceğim bunlar yetmezmi sana?
Erkeklere sadece öpücüğün ve dediklerimin yetmeyeceği konusunda 🙈 ama ne yazıkki ben öyle şeyler yapamam. Güzel bir kızım ortalamanın baya üstünde hatta kendimi övmek için söylemiyorum tabi ama etkileyebilirim ama istemiyorum çünkü herkes farklı şeyler peşinde neden sadece zaman geçirmek öpmek yetmiyor ki sanki neden hep daha fazlası anlamıyorum tamam baya önemli kabul ama biraz bekledikten sonra fazlasını alacak olduğunu bilmene rağmen neden erkekler böyle yapıyor anlayamıyorum
Sana göre değil kuralkar. Sen evlenince daha fazlasını alır nasıl olsa diyorsun ama ya ömür yetmez ise o güne ulaşmazsa ne olacak ve daha fazlasını isteyen yok ki zaten. Herkes sevgisi, aşkı ve tutkusu oranında yakınlık derecesini ayarlar. Sma bırakında aşk yaşansın, gelişsin ve biz neyiz sorusu cevap bulsun. El ele dahi tutuşmam diyenin samimiyeti ve niyeti ne olabilir dersin?
Tamam da bunu neye göre yapacaksın. O ilk bu ilk. Ya el tutmakta neymiş hiç sevmedim dersen ve el tutmak için ne olmalı? Arkadaş mı, kardeş mi, kanka mı, dost mu? Ya sonra?
@Erhan1717 dayımısın amcamısın her neysen bu benim hayatım ben fikir sormak için yazdım eleştirilmek veya hakaret edilmek için değil o yüzden seni ilgilendirmeyen şeylere burnunu sokma bu benim doğrum benim hayatım işine bak
Hala meseleyi çarpıtıyorsun. O zaman aman ha herkes sana tecavüz edebilir, kirli emellerine alet edip, ona buna satabilir sakın çıkma sokağa. Allah akıl vermiş ve kullanın şunu artık ne kaybedersin arkadaşım?
iyi tamam oyle olsun ama olye bır an gelıyorkı hormonal olarak psıkoljık olarak ve bırde bırıne asık olursan duygusal olarak asla yapmam dedıgın seyleri yapabılıyorsun
@Erhan1717 git kendi aşk dediğin şeyi yaşa allahım ya üzülüyorum size bezerse bezsin bu benim doğrularım benim düşüncem evlenmezsemde evlenmeyeyim ne yapabilirim benim hayatım benim doğrularım sana birşey söylemek düşmez hakaret edeceğine git saygı öğren
Bıla bıla bıla... Yanlışı nerede görür isen uyar ve eleştir ki yanlış devam ettirilmesin. Sen gibiler de var ve çoğu ebliliğin dsha 1 inci 2 inci ayında ya aldatılıyor ya da boşanıyor.
@Erhan1717 işine bak ya sanane bir git şu sorumdan hem terbiyesizsin hem saygısızsın 48 yaşında olacaksın bide ister aldatılırım ister aşırı mutlu olurum bu seni hiç alakadar eden birşey değil edepli ol işine bak dayı saygımı bozdurtma bana
Yapılan araştırmalar göstermiştir ki bir birini evlilik öncesi tanımayıp nikahtan sonraya bıraan 10 çiftten 9 unun sonrasının hüsran olduğunu göstermiştir. Cinselliği yok ve yasak sayan, araştırıp öğrenmeyen kafasında büyütürde büyütür ve o gece geldiğinde hadi göster marifetini deyince de nadıl ki, ben hiç arsştırmadım bilmem hatta gerekte yok deyince mi anlayacak eşiniz? Ya doğuk ve firijit çıkanlar, ya acıycak, ölücem, jiç olurmucular? Eblenene kadar kardeş gibi yaşadığınız sözde aşk dediğinizler nikah ile mi değişecek?5 yıl,10 yıl evlenmeden olmaz deyip el ele bile tutuşmamış insana nikahtan sonra mı el ele tutuşmayı öğreteceksin? Ya sevmez, hoşuna gitmez, bu ne yahu der yine elini tutmaz ise ne olacak? Olmuyor de boşamaya kalk ta al boyunun ölçüsünü. Aşkın ne olduğunu bilmeden hayatlarımıza girip alt üst edeceğinize biraz araştırın öyle konuşun...
@Erhan1717 ya hayır öyle değil sarılma öpüşme el ele tutuşma bir süreden sonra olacak tabi ve ben öyle fikri bile yok kızın demedim filmlerde bile 10 filmden 9 unda cinsel ilişki var zaten görmüştür biliyordur yani ama yapmamıştır
En İyi Cevaplar