Gizli Üye(25-29)+1 yılBir anda 6 yaşındaki çocuğa üniversite diploması verilmediği gibi sizde bir iki sevişmede süperüstü bir performans sergilemeyebilirsiniz. Bu tabi yatak odası dışındaki ilişkinizede bağlı ama kendini çok zorlama çıldırtacağım diye. Bu işler akışa bırakma, doğal davranma işleri. Toplumda rol yap, iş hayatında rol yap ama yatakta rol yapılmaz orası içini hem duygu hem fiziksel olarak boşaltacağın yer. Takıl keyfine bak, içinden öpmek geliyorsa öp, omzunu okşamak geliyorsa okşa.. onu keşfetmek için heryerine dokun, dilini gezdir ve bu sırada surat ifadesine bak, işte o zaman onun çıldırdığı noktaları bulur ve ona göre ilerlersin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKucağına oturup kulağından başlayarak boynunu öperek em
Sesli nefes alıp vermeyi unutma
Yavaşça aşağılara inip penisini dipten uca yalayıp dur iyice kötü olduğunda içine al ve oturup kalkmaya başla06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSertleşememe sorunu olabilir bence sorun sende değil 31 çekerken kalkıyor mu
Soran+1 yılKalkıyormuş
Soran+1 yılbir de benim oral yapmam işe yaramayınca kendi eliyle devam ediyor öyle boşalabiliyor mesela ama ben dokununca gidiyo...
Cevap sahibi+1 yılOral yapılmasını sevmiyor olabilir boy ve kilon güzel suç senin olamaz oralı nasıl yapıyorsun belki dişin değiyordur
Soran+1 yılİlk yaptığımda değiyordu ama uyardıktan sonra dikkat etmeye başladım
Cevap sahibi+1 yılOrtada garip bir sorun var oral yapma sen elinle dene bu sefer
Birde güzel iç çamaşırları giyin
Bunun yanısıra kendini hemen ele verme biraz cilve yap azdır sevgilini
+1 yılseks yaşanılarak öğrenilir bir iki kerede bunu bilemezsin seviştiğin insanın bedenini tanımak nelerden hoşlandığını bilmek zaman alır sonrasında birbirinizi yönlendirerek hazzın doruklarında çıkarsınız
60 Yorumla
eline al sev onu bol bol okşsa sonra yawasça ağzına al ağzının sıcaklığını hissettir sıkı sıkı em vakumla gerisi gelir
211 Yorumla- +1 yıl
Çok qüzel anlatım 👏👏
- +1 yıl
@SİMGE_34 Anlatırsanız sizi daha çok dinlemek isterim. :)
- +1 yıl
@SİMGE_34 Sizde iyisiniz. :)
- +1 yıl
Dimi, dimi dimi
- +1 yıl
Verecen eline sevecek öpecek hasret giderecek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
+1 yıl:) şimdi, standart bir erkeğin bir kadını çıplak gördüğünde duvarı delmesi gerekir.
Bence bu adamda sıkıntı var21 Yorumla
+1 yılTecrubesiz oldugundan dolayi sertlesme sikintisi yasiyor buyuk ihtimalle. Oral uzerinde calismani tavsiye ederim. Yoksa istedigin kadar tahrik et sonuca ulasamazsin
00 Yorumla
+1 yılErkege baskı kurman onun hosuna gitmez.
Ve ani hareket etme. Sakin ol.11 Yorumla
Soran+1 yılBenimki kıro değil, güç değişimi yaparak dengeyi sağlamak hoşuna gidiyor.
+1 yılHaksizsun demedim ama spesifik
Ornekler daha faydali olabilir; mutlaka oral yap vs gibi🤗10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 597 cevap paylaştı.
+1 yılHiç konuşmamak iyidir. Tecrübesiz biriyle tecrübesiz ilişki olur. Bakirelik konusunda bir sorunun yoksa rahat bir ilişki olur.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılOna yüklü kredi kartı ekstresi gösterin. Her türlü çıldırır.
00 Yorumla
+1 yılHeyecanlanmıştır ondan tam sertleşmemiştir ve tam sertleşmediğinden girememiştir
00 YorumlaEvde açık hiyinmen yeterli
Gözleri fıldır fıldır olur 😀00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılrimming yap yani erkek arkadasinin anusunu yala ve cildirt onu.
31 YorumlaSen oral yaparken sertliğini kaybediyorsa sorun var demektir
00 Yorumla
+1 yılIçgüdüsel hareket etmelisin bence.
20 Yorumla
+1 yılAtesli olunmaz atesli dogulur 😃
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılBeceriksizmis partnerin zor isiniz partner degistir
02 Yorumla
Soran+1 yılSenle yapsak daha iyi olur dimi
- +1 yıl
Anlattigina gore ten uyumsuzlugu var bir de
+1 yılKaç yaşındasın, ona göre?
016 Yorumla
Soran+1 yıl21 yaşındayız
- +1 yıl
Kaldırabiliyor musun?
Soran+1 yılHayır, çok zor kalkıyor:(( çok alkol sigara kullandığı için olduğunu söyledi ama bence ben tahrik edemiyorum
- +1 yıl
Alkol sigarayla alakalı değil
Soran+1 yılO zaman beni çekici bulmuyor
Soran+1 yılAma öyle olsa neden devam etsin kş, sevişme konusunda benden daha ısrarcı
- +1 yıl
Vücudun nasıl senin?
Soran+1 yıl5-6 kilo fazlam var ama o da kilolu...
- +1 yıl
Önemli olan senin vücudun ama
Soran+1 yılVücudu çirkin olan erkekler bile manken gibi kız istiyorsa saçma olur, kapısının önünde sıraya girmiyor kimse
- +1 yıl
Niye bu kadar sinirlenşyorsunkş
Soran+1 yılSana kendini kimsenin sevişmek istemeyeceği kadar iğrenç bir insanmışsın gibi hissettirsem sen de sinirlenirsin
- +1 yıl
Niye öyle düşünüyorsun?
- +1 yıl
Biraz kilo ber belini incelt, memelerin büyük mü?
Soran+1 yılBelim vücuduma göre baya ince zsten. Kim saati tipi vücudum var, biraz göbek var sadece. Göğüslerim de büyük ama ayrık olduğu için küçük gibi görünüyor
- +1 yıl
Aslında beğenilmeyecek tarafın yok, yani normalde kalkması lazım bunu gördükten sonra
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılya azıcık işve cilve çözer işi eğer sorun varsa
01 Yorumla- +1 yıl
heyecan yapıyor olabilir.
Cinsel Yaşam konusunda 637 cevap paylaştı. Burada yazarsam ban yerim bide tercübe önemli
00 Yorumla
+1 yılArgo konuş tutkulu ol bağır
00 YorumlaBuradan yazamam ama çok güzel taktikleri var
00 YorumlaHakımıyeti ona bırak
00 Yorumla
+1 yılYala em
00 Yorumlaseviş elleş
00 YorumlaOral yapp ve ziplaa
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği