Zaten gün içinde giymez. Özel anlarda giyecek, üzerinde kaldığı süre içinde de cok rahatsiz olmaz. Sen beğeniyorsan al, seni mutlu ettiği için mutlu olur. Ve de bence sevgilier günü için sadece bunu alma, biraz kendine almış gibi oluyorsun. Ona kişisel olarak kullanacağı bir sey de al ki kendini iyi hissetsin.
Kıyafet mi olmak zorunda? Nelerden hoşlanır onları da düşünsen. Yine istiosan iç çamaşırı al ama yanına başka bişey de al bence. Dijital fotoğraf çerçevesi olabilir. Başkaa, midye içerisinde inciler var sarılıyor öyle kolye olarak. Sana kapalı istiridye şeklinde geliyor canlı olarak. Siz açıp içinden İnciyi çıkarıosunuz. Ben bayılmıştım sevgilim aldığında. Onun dışında çık bir çanta olabilir. Matmazel markasına bakabilirsin bunun için ben beğeniyorum. En son indirimdeydi. Başkaa, makyajdan hoşlanıyor mu? Güzel bir far paleti olabilir mac ten falan. Yani sevdiği şeylere göre değişir. bir de ne için alcaksın hediyeyi. Özel bir gün için mi yoksa öylesine mi
İç çamaşırı alma bence. Kadınlar arasında partnerlerinin iç çamaşırı alması hoş bir irtiba bırakmıyor ama aranızdaki ilişkiye de kısmen bağlı tabi bu.. Böyle çamaşırlar rahat olsun diye yapılmıyor ki, bir an önce çıksın diye yapılıyor. 😂
Yoo olmadı, hep kadınlara soruyorsunuz birde size sorulsa? birde 10 soru 9 cinsellik. Bazen burası öyle garip oluyır ki özellikle 40 na gelmiş adamlar sürekli cinsellik sorusu var. Nedir şeyinizle derdiniz anlamam. Özel diye bir şey var. Sizide anlayabilirim aç sınız ama kızınız oğlunuz yaşında çocuklar var. Edep haya iyice şirazemiz kaydı. Kusura bakma ağır oldu ama kızdım soruya.
Sevgili isparoz kime bu kadar celallendiysen ona patlaman gerekir aşağıdaki görüş ve yorumları bir oku kızlardan birine en ufak bir saygısızlık etmismiyim benim bu sorumda hiçbir sıkıntı yok ben kimseye kullandınız mı denediniz mi demedim burada gereksiz yere bana yukleniyorsun evet cinsellik soruları haddinden fazla gir profilime bak normal sorularıma kaç tane yorum gelmiş cinsellik sorularıma kaç tane yorum gelmiş bunu burada hepimiz yapıyoruz
En İyi Cevaplar