Partnerin seks esnasında gözlerini kapatması rahatsız edici bir durum mudur?

Hayır itici değil, insanlar gözlerini kapatınca beyinsel hisseder , gözleri açık olunca fiziksel hisseder zevki.
Evet iticidir.😂😂
His duyguları ön plana çıkar zevk artar :)
Kapatsin ama optugu yere dikkat etsin :)
Tesekkurler
Cevap
59Cevap
Arada tutku ve zevke kendini bırakıp gözlerini kapatabilir. Ama gözlerindeki o şehveti görmem lazım.
O an insanın gözü onumu görür gadası
Bence gözlerini kapatmaması daha itici. Bana kalırsa ablak ablak birine bakmak daha kötü olsa gerek. Gözleri kapatmak teslimiyetten ileri gelen bir durum bence.
Benim için değildir.
Bazen gıcıklık olsun diye orgazm olmaya yaklaştıkça gözlerime bakması için zorlarım yine de.
Yapmaya çalışıp yapamamasını izlemek çok eğlenceli 😂
Gözlerimi neden kapatayım😄O kapatıyor ve izlemek komik erkeğin en aciz anı ve bunu görmek en haz aldığım. 😂
Öpüşürken evet ama gözlerini sürekli kapatması itici nereye bakacak da görecek yoksa kurmalı saat miyiz ben rahatsız olduğumu belli etsem mesela anlamaz
Göz teması şart. Tutku ve şehveti en iyi ifade eden gözlerdir. 😃😍
Itici bence benim partnerim gozlerimin icine baksin isterim
Genelde kızlar yapmaz mı? Birde sevişirken değil ama öpüşürken gözler kapanıyor sanki
kendini nasıl rahat hissederse öyle olsun..
Ama bazı anlarda gözlerdeki arzuyu görmek harika olabiliyo benden söylemesi :) :)
Gözlerini kapatması zevktendir ama gözlerindeki zevkten koyulaşmış gözbebeğini görmek kadınlık gururumu okşar açıkcası...
Farketmez. Benim hep açık öpüşürken de dahil 🤦♀️🙈
Gözleri kapalı daha iyi olur o kadar tükürüğü kim görmek ister. D D d
öpüşürken gözlerin kapalı olması normal, ama seks sırasında anca inlemelerde doruk noktalarında kapanabilir, yoksa o manzarayı izlemek şart :)
Eekeğin kapatması garip olur kişinin gözlerini kapatmasını farklı düşünerek değerlendiren olabilir tabiki
Kim bilir kimi düşünür aw beyler bulent ersoyu düşünün ya da borçları verecekleri daha uzun sürüyor 2dk da domuz gibi bosalip yataga devrilmeyin aw
Ben nişanlımla öpüşürken gözlerimi kapatıyorum. Açık olunca gülesim geliyor😂😂😂bende gözlerimi kapatınca o gülüyor böyle m. anyak bir
Çiftiz 😂😂😂
Kendini nasıl mutlu ve huzurlu hissediyorsa öyle davransın. Zaten amaç huzur ve mutluluk değilmi?
Aksine hep açık olursa sıkıntı 😂 böööö 👀😄 insan ürker be
Öpüşme anunda duyguların yoğunlaşması zevkin başlamasından dolayı insanın doğası yapısı gereği doğru olan budur eğer gözler kanmasa haz ve zevk ağır ve yavaş haraket eder o hazzı yakalıyamazsın
hayir.
onun o an daha da odaklanmasini kendi hayal dunyasini kurmasini saglar.
bir kadın sevişirken gözlerini kapatıyorsa düşlediği başka biri vardır.
Sende sacmaladin resmen sevişirken sana mi bakıcak mesela bizde kapatırız dusledigimiz birimi var oluyor
@RuhunBedeLii sana mı bakacak? tabi bana bakacak. senin ruh halinle kadının ki aynı değil toysun daha.
24 yaşındayım evliyim yaşım küçük olabilir yaşın kadar tecrübelerim var emin ol paşam
@RuhunBedeLii senin paşam dediğin adam da 32 yaşında sen giderken tur bindiriyordu. kadın profösörü kesilme başıma 24 yaşında. katılmıyorsan eksile geç polemiğe girme
@Tülinn589 kesinlikle katılıyorum Kendimden bilirim Bazı insanlara laf anlatmak çok zor malesef
@RuhunBedeLii He de geç boşver😂
@Tülinn589 mecbur ne yapicam başka laf dalaşına giremem
Bence hem gozlerimin icine bakmali iliski sirasinda ve ona neler yaptigimi gormeli. Gozlerimin icine bakmali kucagimdayken. Ve gozlerini kapattigi an bn onun asagisina indigimde olmalii
Ben gözüm açık olunca gözüm yaşarıyor sonra bir gülme geliyor 😂😂😂
Hiç rahatsız edecek bir durum değil gayet normal bir davranış
Sanırım hapsirirken gözleri açık tutmaya çalışmak gibi olur kapatmamak ☺
Hayir aksine daha çok hoş olur zevk aldığını yansitir bana
Benim için sıkıntı yok, beden dili ne kadar zevk aldığını hissettirebiliyorsa gözler açık ya da kapalı farketmez.
Itici degil ama o anda gozlerini gormek, birlesmek, daha hos oluyor
Bazen o ilişkinin zevki heyecanıyla istemsizce yapılan birşey de olabilir bu göz kapama. Bana itici gelen bir durum değil 😁
Gözlerimin içine bakarken içine girmeyi seviyorum gözlerinde o aidiyeti hissetmek iyi geliyor
Negüzel. Çok çekici. Asla itici olmaz aslaaa 😉😘😎
Öpüşürken zaten istemsiz kapanıyo gözler sıkıntı değil ama diğer aşamada gözlerime baksın isterim
neden ıtıcı olasun gozlerını kapatması guvenmesı kendını teslım etmesı anlamına gelır
Yoo İtici deyil öpüşürken gözlerini kapat ve akışına Bırak 🙂
Kadınlar çoğunlukla gözgöze gelmeyi sever. Ve en derine o anda ulaşıyorsun bu konuda eminim 👍
Her canlının hissettiği duygular farklıdır. Kimi huzurlu, kimi daha ateşli, kimi utangaç ama mutlu, kimi ağrı dağın eteğinde güvercin, kimide sibiryada safaride...
Benim hissettiğim tamamiyle savunmasız ve sana ait olan bir beden ve ruh vardı...
@Tülinn589 sana yazdım...
Tecrübeli biri nerde gözünü açacağını nerde gözünü kapatacağını nerde bakış atacağını bilmelidir
Kapatması değil de o gözlerin kayması efso 😜
Bazan gözler mecbur kapatıyoruz ama göz göze gelip öpüşmek sevişmek gibisi yok
Hayır değil.. Çekici bile olabilir..
Zevk esnasında bazen gözler kapanabilir.
Hayir niye rahatsiz etsin 🤔
Normal yani kapatabilir o an zevke odaklanıyor sonuçta
O kişi gözünü kapatıp açtığında beni vçbulamaz
Haz aldığının belirtisidir bence
Bazen bende kapatirim neden itici olsun ki?
Kapatmamasi itici. Arada nir acabilir.
Gözler sadece öpüşürken kapanmalı
Açık olmasın ben korkarım 🤣
Yerine gore acımı zevk mi icin o önemli sen kapatiyotmusun😊😁😁
Değildir nasıl hoşuna gidiyorsa öyle yapsın
Kapalı olmasını tercih ederim.
Tabiki
O esnada kimi düşündüğünü bilemeyiz.
Ne maana zevkten o
Ben sürekli kapatıyorum alışkanlık olmuş sanirim
sürekli öpüsürsen 🙂
Kapatıyorumu görmedim bende hiç açmıyorum da 😂😂