+1 yılKendine hakim olamıyor musun? Seni sen olduğun için sevmeyen birinin ilgisi seksle çekmekte ne bileyim çok iğrenç. Sevmek kör eder inanırım ama salak olmak çok başka bişey kendine gel lütfen. Bu değilsin sen insanlar unutulmayacak varlıklar değil. O çocuk olmazsa başka çocuk olur tek erkek o mu? 7 milyar insan yaşıyor dünya da 1 kişide takılma
22 Yorumla
Soran+1 yılSalaklik yaptigimin cok farkindayim ama onunla konustugum zamanki mutluluğu baska hic kimsede yakalayamiyorum. Evet cok erkek var ama kimseye karsi bisey hissetmiyorum. Bu cocukla başlarda normal muhabbetler ediyoduk bir ara cok bağlanmıştım, sonra biraz kendime getirdi beni. Senden hoslaniyorum ama sevgililik istemiyorum bunu bil dedi. Ama bir taraftan da o kadar iyi konusuyo ki. Seks muhabbetini bir kenara birakirsak farkli bir huzur buluyorum onda. Ama iste seks muhabbeti artik cok artmaya basladi 😒
- +1 yıl
kısaca seni kaybetmekten korkmayan biri için kendini üzme derim ben. Ama yine de sen bilirsin. Bu aşk mevzuları falan tamamen beyinden gelen bağımlılık duygusuyla alakalı bunları değiştirebilirsin
Sana senden sadece seks odaklı hoşlanıyorum demiş. Dünyanın sonu değil uzaklaş ondan
02 Yorumla
Soran+1 yılSenden cok hoşlanıyorum cok tatlisin falan dedi. Konusmani seviyorum dedi. Ama eskidendi bu. Simdi sadece seks muhabbeti yapiyor. Benden video istiyor, atmadigim icin bana yazmiyor, aramiyor. Ama ben onunla konusmayi cok seviyodum. Salaklik yapiyorum biliyorum ama cok hoslaniyorum
Şakın şakın yakında da uzakta da olsa ne bir kadın arkadaşına ne erkek arkadaşına çıplak resim ya da video atma ne kadar güven duysana biz insanoğlu mutlaka bir gün olur şaşarız ilte o zaman o resimler Videolar senin hayatını yakar kül eder
01 Yorumla
+1 yıladam doğruları başta söylemiş,,, sanırım sende ona boş değilsin
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok hoşlanıyorum. Onla konuşunca çok mutlu oluyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeninle sadece cinsel amaçlı birlikteyse cinsel yönden daha iyisini bulunca senden uzaklaşacaktır seni bu şekilde sevmiyorsa sende uzak dur ondan kendini sevsin diye açma salla gitsin olan sana olur sonra
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMaalesef o bir abaza kabullen. Ilk firsatta isini bitirip mendil gibi atacak cope seni onu mu istiyoesun
11 Yorumla
Soran+1 yılKeske daha farkli olsaydi :/
Gizli Üye(25-29)+1 yılTelefonla konuş
Yanımda olsan yalardım üstünde hoplardım filan de 😀00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılAt gitsin bu ben olsam bile değmez :)
03 Yorumla
Soran+1 yılNe demek istedin
- +1 yıl
Diyorum ki kalitesiz yani. Ben birine böyle davransam bile atsın beni çöpe.
Soran+1 yılAnladim
+1 yılBu kadar etkileyici olan ne ki cocukta
03 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmasını seviyorum. Sesini. Enerjisini. Gülüşünü.
- +1 yıl
E çok muhabbet dönmüyor diyorsun
Soran+1 yılCinsel muhabbet dönüyor. Iş güç okul falan da konustuk, biraz aile, biraz günlük nerde ne yapiyo falan bunlar... ama genelde cinsellik.
Gizli Üye(30-35)+1 yılVideo derken senin videon mu
39 Yorumla
Soran+1 yılEvet ciplak istiyor. Atmam...
Cevap sahibi+1 yılBundan bişi olmaz yolla onu
- +1 yıl
Ne guzel ya 😂
Cevap sahibi+1 yıl@Pasacocuk4734 guzel olan ne
- +1 yıl
Kzim namus sokakta mi satiliyor tamam bizde. isriyoruz sevgilimiz olsun uzaksa telefonda biseyler yasayalim ama vidyo falan ne kendinize gelin sizi seven insanlar. icin fedakarlik yapin...
Cevap sahibi+1 yıl@Pasacocuk4734 haklısın
- +1 yıl
Acil uzaklas ve hayatina yol ciz cok vidyo istiyorsa p*rno izlesin
Soran+1 yıl@Pasacocuk4734 kendine ozel istiyormus. Neyse atmam zaten asla
- +1 yıl
Ne tertemiz cocuklar. var kendinoze. yszik etmeyin bizde birni bulsakta sevsek diye bakiyoruz nelere var kismet. iste hadi eyv
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHiç uğraşma amacı seksmiş zaten kullanıp atar
02 Yorumla
Soran+1 yılOrası öyle ama biz seks yapmiyoruz çünkü çok uzaktayiz. Buluşacagimiz güne kadar ilgisi bende olsun istiyorum.
Cevap sahibi+1 yılbuluştuğunda da seni kullanıp atacak böyle adamlar tehlikelidir olan size olur
sakın video foto atma sonra tehditeder akıllı olun
bir iki kere boşalt kendine bağla
00 Yorumla
+1 yılKendini kullandırmak ise amaç yapabilirsin.
00 YorumlaAcıdan kamerayı soyunqcaksin canim
00 YorumlaKadınsı duygularını kulanman lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Hoşlanmak neler yapıyor adama 🤣
00 Yorumla
+1 yılSenden uzakliyosa sen nedn yakinlasmaya calisyosn
00 Yorumla
+1 yılfrikikli fotograglar yolla
00 YorumlaResım at
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım