Yatak mevzusu çok başka soft bir erkek ımm bana göre yetersizdir çünki kadınlar yatakta daima istekliler ve kesinlikle sert ve biraz sadist ruhlu erkekleri severler...
Yani bunu her zaman söylüyorum eğer seks seks olacak ise kadın erkeği kullanmalı istediği arzu ettiği şekilde.. Çünkü kadın zevk aldıkça o aldığı zevki erkeğe farkında olmadan yansıtır ve erkek o denli kadına zevk verir..
300 kalibrelik motora az basarsan motor ölür, Cok basarsan motor patlar, Kıvamında yapacaksın ki motor hep çalissin, verimli olsun, performans ust seviyede olsun :))
Evet öyle görür zira kadın sert sevişmekten zevk alır. Soft arada bir olabilir değişiklik olsun diye veya fantazi olsun diye ama öylesi geneldd hard sever
İste bu yüzden bazi seyleri bastan konusup anlasmakta fayda oluyor.. Bir taraf softu seviyorken diger taraf hard sevince , e adam/kadin softtan vazgecemiyorsa sorun cikiyor.. :/
Yatakta erkek önce soft başlamalı patnerini iyi ateşlemeli ve giderek rıtmını yükseltmeli ve patneri zevkin doruğuna çıktıysa onu sert haraketlerle sert ve hızlı bir şekilde ilişkiyi orgazma kadar devam ettirmeli
Domine ve Soft zıt gibi görülebilir yalniz soft iliskide istikrar ve uygulanacak yollari iyi bilen bir erkek partnerini Soft sekildede Zevkle Domine eder.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sürekli soft olacaksa kadın için sıkıntı olabilir, mutlaka ara ara da olsa sertlik olmalı. Gizli üye.
Benim cinsel tecrübem yok, olmasını da istemem. Bu yüzden bu konuda bilgi sahibi değilim. Aşağıda bilen çok, onların cevabını dikkate alınız.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Öyle bir kadına "Seni 'M'adam yerine koyardım ama çoktan köpeğim olmuşsun orada kal sen" diyerek tekmeyi basardım. İkinci bir görüşme gerçekleşmeyeceği için de ne düşünüp düşünmediği önemsiz olurdu :)