+1 yılCanim eger acicak diye kafana koyarsan istemsiz kasarsin kendini ve acir. Erkekte erken bosalmayim filan diye gecirirse kafasindan erken bosalir. Yani bu fizyolojik değil psikolojik bir olay. seks beyinde başlar, cinsel organlarimizida beynimiz yönetir. Dolayısıyla sadece keyif almaya odaklanman lazim. Tabi burda erkeginede onemli bir is düşüyor. On sevismeyi uzun tutarak seni islatmasi gerek. Yani seni öyle bir kivama getirmeliki tüm kaygilarini unutturmali. Ilk iliskini tecrübeli bir erkekle yaşasan daha kolay olurdu sanirim
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok fazla tecrğbeliydi ıslandım herşey çok güzeldi ama olmadı işte:(
- +1 yıl
Kime göre neye göre tecrubeliydi? Özelden yaz sana bir kaç ev ödevi vericem onlari uygula bu derdine bir nebze katkim olursa ne mutlu bana
Soran+1 yılÇok ilişkisi oldu tanıyorum onu. Ve herşey çok güzeldş baya ıslandım ve hazırdım ama olmadı
- +1 yıl
Eig icin merci
En İyi Cevaplar
Vajinismus ya da benzeri bir rahatsızlığın olabilir mi? O acıya dayanmaya çalışmış ama rahatsız olabilirsin.
Gözün aydın mı desem, geçmiş olsun mu desem bilemedim. :/012 Yorumla
Soran+1 yılBundan çok korkuyorum hep düşümüyorum vajinismus mu diye buna çok üzülürüm
Soran+1 yılÇok sevdiğim ve fiziksel çekimim olan biriyle oldu olamasa da pişman değilim gözüm aydın:)
Soran+1 yılİlk ilişkilerde bu olur dedi. Ama ilk ilişkilere göre fazla acı çektim. Ve tabi enfeksiyon varmış bende tedavi gördüm. Onun da etkisi olmuş olabilir. Ama normal partnerlerden farklı oldu bu çünkü ilkinden sonra olmadı daha ve iki ay kadar da olmicak. Yani alışamicak buna vajina yine aynı şeyleri yaşama korkum var
Soran+1 yılVe tabi spekulumla muayene de bile kanamam oldu daha sonra
Soran+1 yılYarama bastın:(( öyle bir imkanım yok ve bu kadar uzun süre görüimeyip bunu tekrar yaşamak beni çok ama çok üzer soğurum herşeyden
Soran+1 yıl21 yaşındayım ve ilk flörtüm ilk öpüşmem ve ilk sevişmemdi. Herşeyi o kadar emin ve hazır yaşadım ki bu olanlar üzücü zaten yine aynı şeyler olursa onun da şstemeyeceğini düşünüyorum ki korkularım artar zaten ve bu çok üzücü
Soran+1 yılUmarım:) teşekkür ederim
Acaba benmi hiç cinsellik yaşamadim :D ya ben hiç oyle acı çektığimi hatırlamıyorum yani ıslanmadan yapması daha çok hoşuma gidiyor ama ilginç. Belkide acıyacağını çok fazla düşündüğünden acıyordur. Istersen tarağın arka kısmıyla falan dene bir kendini alıştırmaya çalıs
11 Yorumla
Soran+1 yılYa çok hazırdım ve çok ıslaktım ve ben istedim ben başlattım ama olmadı
+1 yılKisiye bagli ama bence partnerin tam bir ayiymis. Bu arada bu kategoride namuslular da olabilir. Sonucta sadece bu tarz sorular olmuyor
110 Yorumla
Soran+1 yılPartnerim çok mükemmel ve nazikti. Namuslu olmaları laf atacakları anlamına gelmez
- +1 yıl
O zaman islanmadin?
- +1 yıl
Yeterli zevke gelmedin, baska aciklamasi olamaz.
Soran+1 yılOf ıslandım herşey çok iyidi ön sevişme çol iyidi hatta ben istedim hazırdım. Ama olmadı ve bunu anlayamıyorum
- +1 yıl
Sert mi girdi
Soran+1 yılHayır. Çok anlayışlıydı ben yönettim çoğu zaman bebe yağı da sürdük ama sadece içime alabildim ama harket etmese bile çığlık çığlığa kaldım ağrıdan
- +1 yıl
Doktora gorun. Sorunun olabilir.
Soran+1 yılGöründüm normaldir olabilir deyip geçiştirdi ama muayene sırasında ilişkşden daha fazla kanamam oldu doktor bunu sprgulamadı bile
- +1 yıl
Bir suru doktor var o gittigin kotuymus baska yere de git
Soran+1 yılHaklısın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Fazla sürmez.
İlişkiye girmedin ön sevişmeyle ve ufak dokunuşlarla birbirinize alışmaya çalışarak vajinabin kayganlasnasini sağlayın. İstekli olun. Penis girişte kendinizi kasmayın. İlişkide keyfinize odaklanın. İlk seferde heyecandan orgazm veya ereksiyon olamayabikirsiniz.
kendinizi cinsel ilişkiye hazır hissetmelisin. kendini gevşetmezsen vajinanın girişinde yer alan güçlü kaslar kasılı kalıyor ve islanma ve kayganlaşma sağlanmaz.01 Yorumla
+1 yılDüzenli ve sık ilişki yaşamazsan yine kapanıyor. İlki kadar olmaz ama ilk birkaç gün yine rahat olmaz. Dildo ya da vibratör al o olmadığı zaman da kendin yap o zaman alışır. Bir de kayganlaştırıcı kullan.
00 Yorumla
+1 yılerkeğin seni birleşmeden önce zevke getirememiş vajinanı sulandıramamış sende bu yüzden acı çektin kuru vajina acır zaten ön sevişmeyi uzun tutun ve sen ıslanmadan içine alma yoksa acı çekersin
10 YorumlaOlur ilkte öyle, 2de de kanar hafif sızlar sonra alışır
212 Yorumla
Soran+1 yılAma ilkin üzerinden üç ay geçerse
Soran+1 yılAma hiç bir şekilde git gel yapmadı bir kere girdi çığlık çığlığa ittirdim tekrar aynı şeyler yaşanırsa üzülürğm az görüşüyoruz
Soran+1 yılSabrettim çok hemde üstte bile denedim. Gğn içinde dört defa denedik ama sadece girişi başarabildik
Soran+1 yılUmarım değildir ama bunu nasıl anlicam ki o da yok
Soran+1 yılİki hafta oldu
Soran+1 yılBu gece denedim ve rahat oldu
+1 yılÇok canın yanar. Zaten 3 ayda vajina tekrar ilk haline dönecek düzenli ilişki yaşamadığın için. Düzenli ilişki yaşarsan alışır yoksa canın her defasında yanar ve zevk almazsın.
06 Yorumla
Soran+1 yıl:(çok üzücü
- +1 yıl
Kendinle oynayarak kasları gevşeltebilir. Ve parmaklayarak grnişletebilirsin. Ama birinden yardım alsan daha kolay olur senin için..
Soran+1 yılYok kalsın kşmseye gerek yok
- +1 yıl
Tavsiye etmiyorum zaten. Sadece fikir verdim.
Soran+1 yılKendim halletmeye çalışıcam
- +1 yıl
En doğrusu bu...
+1 yılseks shopa uğra ya da kargo ile sipariş et manitan gelene kadar onu al iç*ne. Alıştır yuvayı kremle falan.
00 YorumlaO acı bir süre daha olacak. Islanıyorsan bu iyiye işaret ancak kayganlaştırıcı jeller kullanabilirsin. biraz minyonmusun sen
00 Yorumla
+1 yılVajişine parfüm , kolonya şişesi falan sok rahatlarsın , zenci s. ktirsen bile acımaz ondan somra
02 Yorumla
Soran+1 yılAha penis girmemiş onlar mı giricek
- +1 yıl
Önce parfümün başını sokucan yavaş yavaş sonra gövdesini falan , hem güzel kokar vajişin de :))
+1 yılArtık herkesin GAGA geçmesi gerek KS sıktı yetti artık nedir bu troll sorular
14 Yorumla
Soran+1 yılKeşke trol olsa:((
Soran+1 yılYa yol al rerbiyesiz
Gizli Üye(25-29)+1 yılGelene kadar mast yap derim ve acıyı unut alacağın zevke odaklan inan ki o acı sana çok zevk verecek sadece birkaç dakika sabretmelisin
12 Yorumla
Soran+1 yılHiç mast yapmadım ve yolunu yordamını bilmiyorum
Tatlım o 3 aylık süreçte vajinana birşeyler şok alıştır kendini ama önce kendini azdir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSulanmada sorunun var ya da kendini çok kasıyorsun muhtemelen. İlk seferde hiç sorun yaşamayan sevgililerim vardı
07 Yorumla
Soran+1 yılYa çok iyi ıslanmıştım:((
Cevap sahibi+1 yılO zaman kendini çok kasıyorsun
Soran+1 yılHiç korkmamıştım ve çok rahat olucağından emindim nasıl ve neden kastığımı bilmiyorum anlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılPsikolojik kasıntıda etkileyebiliyor
Soran+1 yılSanırım o gelmeden ufak şeyler yapmam lazım
Cevap sahibi+1 yılya da ön sevişmeyi uzun tutun
Soran+1 yılO kısım mükemmeldi zaten:)
ilki falan yok isini bilmeyen erkekle yapmissindir. Kayganlasan vajina agritmaz aksine zevkten titretir seni
01 Yorumla
Soran+1 yılİşini bilen biriyleydim ve önsevişöede çok zevk aldım ve baya ıslandım ve allah kahretsin ki neden olduğunu bilmiyorım
Darlık çoksa eğer hemen alışmaz. Kayganlaştırıcı kullan bol şekilde.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kadar canin yanmamasi gerekiyo penisi kac cm büyük mü
07 Yorumla
Soran+1 yılYapılıydı:(( bende çok zayıf
Cevap sahibi+1 yılKac kilosun boyun kacc islanmadimi girerken sanirim birden soktu
Soran+1 yılHayır herşey güzeldi ıslandım baya ve hazırdım ama olmadı 42 kiloyum
Cevap sahibi+1 yılBaya zayifsin sanirim minyonsun oyuzden de vajinaa cok darr oyuzden zorlandin girerken aradan zaman gecmis yine zorlanicaksin kendini kasiyor musun
Soran+1 yılKasmadığımı düşğnüyorum ama demekki farketmeden kasıyorum ıslanmama rağmen olmadı
Cevap sahibi+1 yılKasiyorsun ya kasiyorsun farkinda degilsin aşırı zevk den kitlen me oluyo o nasi oluyor sence😅
Soran+1 yılBilmem
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılsımdı oyle bır sorun yazmıssın kı tum erkeklerin gel alıstırayım senı dıye yorum yapmak akıllarından gecmıstır. partnerın bıraz acemıymıs bence 2. de bu ıs olacak sen rahat ol yeterlı
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Bir süre daha devam edecek yaptıkça alışacaksın ama karşındaki sert olmamali
06 Yorumla
Soran+1 yılKarşımdaki mükemmel bir insan. Ama yaptıkça dediğin daha üç ay var ikincisinin olmasına
Soran+1 yılÇok acı bir gerçek oldu teşekkğr ederim
Soran+1 yılBunu asla yapmam teşekkğr ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSeninki tam olarak sulanmadan sen en iyisi baya dar anlasilan kirem kullandir ya da bebe yagi
015 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten çok iyi ıslanıyorum ve zaten tek bir defa yaşadım daha ve üç ayda yaşamicam :(
- +1 yıl
Yasicanda bebe yagi kullan cok kaygan olur arkadan bile cok kaygan giriyor
Soran+1 yıl:( enfeksiyona çok yatkınım yağ floramı bozuyor of kafam karışık
- +1 yıl
Takma ben cok kullandim nemlendiri krende olur aci cekme zevkine bak
Soran+1 yılBizde ilkşnde bebe yağı kullandık sadece girişi sağladık ve acıdan çığlık çığlığa kaldım malesef
- +1 yıl
Seninkinin datligindan sevismeyi uzuntut solukken yumusak ilk sertlikle girmesin soktur icinde sergeldin
Soran+1 yılZaten endişem üç ay boyunca olmicak o süre içinde fazla darlaşıp yine acıya dönmesşnden korkuyorum bu beni çok çok üzer
- +1 yıl
Bu konuda senin yardim olman lazim inan zaten 3 ay var hem zevkine bakip hemde bulistugunda cok fahat alabilirsin ama kendin actigini belli etmemen lazim baskasiyla birlikte sanmamli seni
Soran+1 yılAnlayamadım?
Soran+1 yılBaşkasıyla asla birlikte olmayacağımk bilir. Bunu yapmam zaten yaptım desem bile inanmaz
- +1 yıl
Tama zaten o gelene kadar ben sana yardimci olacagim
Soran+1 yıl? Nasıl
- +1 yıl
Sana takip atrim ayrintili anlatirim
Soran+1 yılGerek yok burdan anlatıyosan anlat yapmıyosan yol al
- +1 yıl
He ya he sensiz o. c neyse sana kolay gelsin :D
+1 yıl2 ve 3 seferden sonra kıvama gelir sonrası hep zevk ☺
00 Yorumla
+1 yılVajinan cok dar büyük ihtimalle o yüzden hemen alismaz ama vajina
00 Yorumla2 3 denemeden sonra alışırsın ama izin vermelisin
22 Yorumla
Soran+1 yılİşte sorub uzun süre görüşemicek olmam
- Cinsel Yaşam konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılBence krem kullanmalisin
02 Yorumla
Soran+1 yılBebe yağı kullandım
- +1 yıl
Fark etmez ama az miktarda kullan ve ön sevişmeyi uzun tut.. acele etmeyin
ne diyelim dil.. do ile alıştırma yap :QWEqwe
01 Yorumla
Soran+1 yılSanırım böyle olması gerekiyor ona benzer bişeyle
Azgın şey seni 😂😂😂
04 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim malesef
Soran+1 yılO yeter bana
Kibar davranmadıysa sıkıntı olmuştur
03 Yorumla- +1 yıl
Yaz bana kizim ne artistlkk yapion
Soran+1 yıl@hayathayatdelice ne diyon lan
- +1 yıl
Neyse kolay gelsin anlamiyon muhabbetten
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılİlkinde alışıyor genelde...
02 Yorumla
Soran+1 yılİlkinden sonra çiftler ilk bir iki hafta sürekli deniyor ve alışıyor yalnız benim ilkinden sonra araya üç ay giricek
- +1 yıl
Hiç sıkıntı olmaz merak etme...
Gizli Üye(30-35)+1 yılParmağıbla mast yap
Alıştır biraz138 Yorumla
Soran+1 yılBunu denicem
- +1 yıl
Müslüman mısın sen niye evlenmeden zina yapıyorsunuz
Soran+1 yıl@Küskünn_Ayıcık allam sanane ya sanane
Cevap sahibi+1 yılBen bakire miyim acaba ya
Parmağımı sokabiliyorum
Çok değişim oluyor mu bozulunca?
Soran+1 yılParmakla bozulmaz ya. Yavaşça girdiğinde kalın bişey lazım
Cevap sahibi+1 yılBen orta parmağımı baya hızlı sokuyorum
Ama acı hissetmiyorum
Bozulsa acır dimi
Soran+1 yılZar esnek olabilir ilişkşde de kanama olmayabilir
- +1 yıl
Ne demek sanene müslüman değil misin sen evlenmeden zina yapıyon bir de gururla anlatıyorsn
Soran+1 yıl@Küskünn_Ayıcık oh iyi yaptım hadi yol al
- +1 yıl
Allah ıslah etsin. Ateistsin sanırım boşa laf anltamaya gerek yok
Soran+1 yıl@Küskünn_Ayıcık he her yapan da ateist zaten gören de yedi yirmi dört namaz kılıyor
- +1 yıl
Sen nasıl muslumansin peki? Müslümanlığın gerekcelrinde yaptığın şey doğru mu
Soran+1 yıl@Küskünn_Ayıcık sanane benden. sen önce bak sen her namazın vaktşne dikkat ediyor musun
- +1 yıl
Etmediği mi nerden biliyorsun?
Kendi ayıbını başlarını suçlayarak ortmeyi bırak kendini temizle önce. Ben burda öyle şeyler yapsam yazma hakkım olmazdı zaten
Soran+1 yıl@Küskünn_Ayıcık tamam sen kendi temizliğinle ilgilen bana ne sataşıyosun allalla
- +1 yıl
Yazıklar olsun sizin yüzünuzden dışardaki kızları bile aynı zannediyorum evlilikten soğudum şuna bak çok normalmis gibi anlatıyor birde
Soran+1 yıl@Küskünn_Ayıcık umarım sana her haltı yemiş ama sadece zarı sağlam kız kalır kşmseyi yargılama
- +1 yıl
Umarım sanda hayatını zindan eden birisi denk gelir seni her gece aldatır ve şiddet uygular doğduğuna pişman eder Inşallah...
Cevap sahibi+1 yıl@Küskünn_Ayıcık arkadaşlar niye birbirinize beddua ediyorsunuz
Gider misiniz ya
Cevap sahibi+1 yıl@Küskünn_Ayıcık şşşşşş
- +1 yıl
Ama söylediklerim yalan mı yani valla burdaki sorular yüzünden psikolojim bozuldu
Cevap sahibi+1 yıl@Küskünn_Ayıcık burayı boşver
Burada normal insan yok.. Ayrıca herkes zaten hakettiğini bulur ben buna inanırım.. Davul bile dengi dengine...- +1 yıl
Haklısın ya inşallah öyle olur ve inşallah sadece burdadir ya da troldur sorular. Işine gelmiyor bana beddua ediyor bir de ulan beddua edcek kadar inancın varsa niye zina yapıyon değil mi zina günah değil mi hadi yaptın niye gurur duyar gibi normalmis gibi karşılıyorsun
Cevap sahibi+1 yıl@Küskünn_Ayıcık ama insanları yargılamak diğerlerine düşmez
Cevap sahibi+1 yılSelamm
Cevap sahibi+1 yıl@MustisHH maydanoz
Soran+1 yıl@Küskünn_Ayıcık yaptım çok da mutluyum. Bu da sana kapak olsun evlenmeyi de düşünmüyorum evliliği de gerekli bulmuyorum bu sana yeter hadi defol git
- +1 yıl
Tamam işte ateistsin belliki. Bu saatten sonra ne orospulukk yaparsan yap umrumda değil pis fahiseee
Soran+1 yıl@Küskünn_Ayıcık yaparsam da kendime sen bugün bu anı hatırlicaksın
- +1 yıl
Sende hatirlican hadi defoll gitt
Soran+1 yıl@Küskünn_Ayıcık yavrum ben pişman olmam benim yaşam tarzım bu nesine pişman olucam hayatımı yaşıyorum da sen bakalım ne olucan
- +1 yıl
Orasını Allah bilir büyük konuşma hadi git hangi kerhaneye gidyrsan defol
Cevap sahibi+1 yıl@Küskünn_Ayıcık üzmeyin birbirinizi
Herkesin hayatı kendine ya- +1 yıl
Canım şu sorani engellesene yazmasin artik
Soran+1 yıl@Küskünn_Ayıcık yol al burası benim alanım mala bak ya
+1 yılMast yapman lazım sanal seks yap boşal alışırsın
02 Yorumla
Soran+1 yılAsla sanaldan etkşlenmem
- +1 yıl
Onu denemeden bilemessin foto yoluyla veya sesle rahatlaya bilirsin😉
+1 yılAcı oldukca zevk alırsın
04 Yorumla
Soran+1 yılMalesef öyle değil devamı olmuyor:((
- +1 yıl
Biraz girmen lazım 2-3 kereyle olmuyor alışınca agrı olmaz yani bu soruya kadınlar niye cvp vermiyor
Soran+1 yılOf anlamıyorum ki onlar da yok ortalıkta. Hepsini aldım içime nerdeyse ama içimde hiç ni şekşlde hareket edemiyor çok kötü oluyorum çünkü komşulara gitmiştir zaten
- +1 yıl
Komsulr duyar herkes duyar hatta bende duymak isterim girerken ara beni açık kalsın telefon 🤣
Gizli Üye(25-29)+1 yıl3 aya kadar alıştıracak birini bul
025 Yorumla
SoranOlmaz
Cevap sahibi+1 yıl3 ay sonra yine büyük bir risk, korkarak birlikte olcaksn yine aynı acı olursa
Soran+1 yılOlsun başkasıyla olmaktan iyidir
Cevap sahibi+1 yılBirkaç kere denemekten zarar gelmez...
Soran+1 yılHayır kız arkadaşın bunu yapsa hoşuna gider mi
Cevap sahibi+1 yılHaberim olmasa sorun yok, 3 ay eline mahkûm kalmaz o adam
Soran+1 yılBu benim umrumda bile değil ben onun için değil kendime saygımdan yapmıyorum
Cevap sahibi+1 yılBunda seçici olursan saygını yitirmiş olmazsın, fahişe değilsin
Soran+1 yılFarklı düşünüyorız :)
Cevap sahibi+1 yılYaşlarınız kaç 😊
Soran+1 yıl22 33
Cevap sahibi+1 yılOlgun sevdası 😊
Soran+1 yılEvet bunu seviyorum ben zaten
Cevap sahibi+1 yılSevgi karın doyurmuyor, onun için çıtır seks objesisin
Soran+1 yılOlabilir bu benim umrumda değil seninde olmasın
Soran+1 yılOnunla olmaktan mütiş bir haz duyuyorum bu bana yeter fazla kurcalamam
Cevap sahibi+1 yılNeyse keyfine bak
Soran+1 yılAynen öyle önemli olan ten uyumu
Cevap sahibi+1 yılFarklılıkların neler katacağı belli olmaz😀
Soran+1 yılBuna yanaşamıyorum içimden gelmiyor ve en yakışıklısındam bile etkilenemiyorum olmuyor
Cevap sahibi+1 yılKendini kitlemişsin hayal etsen belki açılır
Soran+1 yılDenicem
Cevap sahibi+1 yılPeki, nerdensin 😊
Soran+1 yılİyi geceler
Cevap sahibi+1 yılDenemeden sonra diye sordum
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılKibar davranilirsa ilk iliskide bile alisir
05 Yorumla
Soran+1 yılKibardı ve ıslandım da ama olmadı
- +1 yıl
Vajinismus olmasjn
Soran+1 yılUmarım değildir
- +1 yıl
Korkma zamanla gecer
Soran+1 yılÜç aya anca görüşücez ne zamanından bahsediyosun lanet olsun
Ilk durumda olur istersen gel ozele tio verim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. 3-4 kesin bilgi yayalım
00 Yorumla
+1 yıl10-15 sefer de rahatlar
00 Yorumla
+1 yılDetaylı bilgi verebilirm ısterseniz
014 Yorumla
Soran+1 yılBurdan verirseniz olur
- +1 yıl
Üzgünüm burdan olmaz ama sapık değilim seviyeli konusucaz
Soran+1 yılOlmaz teşekkür ederim yine de
- +1 yıl
Cinsel hayati aktif bir arkadşım var onunla gorusturecektim
- +1 yıl
Öğrenmek istiyor musn peki
Soran+1 yılBoşver
- +1 yıl
Hassas durumlar bunlar çekinmeyin bence
Soran+1 yılOlsun kalsın teşekkğr ederim
- +1 yıl
Çekiniyor musunuz
Soran+1 yılOf uzattınız ama
- +1 yıl
Ya hamile lik olursa
Soran+1 yılOlmaz merak etme cahil değiliz
- +1 yıl
Görüyoruz öylelerini
Soran+1 yılTamam olursa başımın çaresine bakarıö
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMasturbasyonla devam et alıştırma olu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBişey sorucam ya canım bu seninki asker mi?
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabiki
Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Arayı uzatma
017 Yorumla
Soran+1 yılElimde olsa uzatmazdım...
Soran+1 yılTam olarak ne yapacağımı ne deniceğimi bilmiyorum
Soran+1 yılOf yaz işte uzatma
Soran+1 yılPeki güle güle
Soran+1 yılYa nasıl bir yardım bu ya
Soran+1 yılOlmaz
Soran+1 yılBakalım:)
Soran+1 yılPeki