Meraba arkadaşlar. ben 9 yıllık evliyim 3 tane çocuğumuz var ben 28 kocam 32 yaşında soru şu. ama hala kocam çok iştekli en az günde 2 defa yapıyoruz. çocuklar uyuyunca yaklaşıyor. çok iştekli ve sanki yeni evlenmişiz gibi yeni evlendiğimizde de çok istekliydi. ama zamanla geçer diyodum şimdi çok iştekli hala sizce ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
+1 yılHaftada iki normaldir. Millet arayıp bulamıyor bacım daha ne istiyorsun. Her gün fazla bunu eşine söyle. Korunmaya da özen göster yoksa dördüncüyü kucağına alırsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılhaftada iki olsa iyi günde 2
- +1 yıl
Yemeğine şap koy o gece poponu döner yatar.
İstekli olmasa buraya aynen şu başlıgı acıcaksın “ kocam benimle bir şey yaşamak istemiyor sizce beni aldatıyor öu? “
02 Yorumla
Soran+1 yılvallahi ben böyle bir şey arıcak bir kadın değişim beni istemeyeni hiç istemem
+1 yılYaptigin yorumlardan kendinden ve degerinden emin, en önemliside cizgilerini koruman.. Pek ikizler burcuna göre degil? Yükselenin nedir?
11 Yorumla
Soran+1 yılkova
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence sanslisin günde iki sıkıntı ama her akşam güzel bence. Benimki de tam tersi sor bakim sırrı neymis
424 Yorumla- +1 yıl
Senın kocan da tık yok mu
Cevap sahibi+1 yıl@emrekorkmaz39 zarzor işte anca ben soyuyorum azdiriyorum da öyle yanında ciplak yatsan neden soyundun der
- +1 yıl
Ah be arkadaşım sesli güldüm vallahı 😂😂 senınde derdın büyük gercekten benım eşim olcak ve yanımda soyuncak azdırcak benı bende bakıcam oyle boş boş ah be 😋
Cevap sahibi+1 yıl@emrekorkmaz39 işte yapacak Birşey yok kimine neler nelere kimler düşüyor
- +1 yıl
Haklısın gercekten ama her zaman derim bak evlılıkte her an erkek karısını doyurmalı tatmın edıp ısteklerıne cevap vermeli yoksa evlılık boş bı hal alıyot ve bu sefer ınsanın gözu dısarıya kaymaya baslıyot
- +1 yıl
Oha okadar mi
Cevap sahibi+1 yıl@Delidumrul343434 o kadar valla
- +1 yıl
Hayatta hep mi böyle ya
Bazı kadınlarda senin tersin ne kocayı soyar ne çıplak
Yatar ne sevişme bilir 250 grm kukusu varsa erkek ona kul köle olacak herzaman istenecekmis gibi davranıyor - +1 yıl
😢😭😓
Senle arkadaş olmak isterdim sanal arkadaş yani konuşmak için?
Cevap sahibi+1 yıl@Delidumrul343434 yok ben özelden görüşmuyorum
- +1 yıl
Israr edemem saygı duyarim
Ama bir iki birşey paylaşıp özeli kapatabilirsin istetsen tabi
Soran+1 yılyani üzüldüm senin adına
- +1 yıl
Burada tanistigim başka evli arkadaşım vardı
Onun eşi daha beter kadına dildo almış mikip boşalıyor ve arkasını dönüp yatıyormuş al sen dildoyla tatmin et diyormuş
Kadın dildoyu kendin sok diyormus onu bile kabul etmiyormuş
Cevap sahibi+1 yıl@Delidumrul343434 tövbe tövbe yaa
Cevap sahibi+1 yıl@Delidumrul343434 sonra karın beni aldattı oluyor
Soran+1 yılbizde 40 dakka en az ön sevişme var kocam beni önce ayartıp rahatlatıyor
- +1 yıl
Haklisin ama değişikliklere açık olmak monotonluktan çıkmak gerek
Aldatma çoğu defa yoksulluktan olmuyor
Benim tanıdığım biri var kocasi hergun yapıyor kadına köpek gibi sadık
Kadının mahallede yatmadığı kalmadı
Bakkal kasap manav komsu binaya sayaç okumaya gelenler tüpçü sucu vs vs
Cevap sahibi+1 yıl@Delidumrul343434 ohaa o neymiş oyle
- +1 yıl
Inan abartmıyorum
Beni tkp et istetsen
Soran+1 yıl@Delidumrul343434 ben memnunum kocamdan o da benden.
- +1 yıl
Ben birşey demedimki memnun olmanıza sevindim
- +1 yıl
bizm kaderimiz kader değil gizli, başkaları bulmuşta beğenmiyor
- +1 yıl
Bu aksamı nasıl geçirdin
- +1 yıl
Merhaba nasılsın seninki duzeldimi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
38Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Demek ki adam sizden etkileniyor. Eğer sizle olmazsa, başkasıyla olacak. Kararı siz verin.
16 Yorumla
Soran+1 yılsaçmalama tamam kocam yapmayı sever ama gözü dışarı bakmaz. buna eminim. normal mi bu günde 2 defa
Soran+1 yılalıyroum alıyorum. beni ayartıyor azcık öpmeye başlıyor bende ateşleniyorum. ama işte beni ayartmasa red edicem ama ayartıyor hayır da diyemiyorum
Soran+1 yılorası seni ilgilemez
Bu yaşa 3 çocuk nasıl sığdırdıniz acaba..
Adamın yaşı itibariyle gayet normal.13 Yorumla
Soran+1 yıl19 yaşında anne oldum 🧚♀️
Soran+1 yıl23 yaşında ikinci kez anne oldum 27 yaşında 3 kez
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe guzel istekli olmasi sana değilde bir baska kadina istekli olsa daha mi iyi? Bak seni ilk gunki gibi istiyor cok guzel
23 Yorumla
Soran+1 yılbak sen bir kadın olarak bu aşığılanmayı kabul edebilirsin ama ben etmem başka kadına gidicek adamın benim koynumda yeri yok hiç üzülmem direk boşarım. onun suçu olur başka birine gitmek
- +1 yıl
bravo
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. memnunsan şikayet etme. yok artık istemiyorum diosan kocan bu azgınlıkla başka karılara gider bunuda bil
01 Yorumla
Soran+1 yılsaçmalama istersen kocam in başka kişilerle işi olmaz. memnunum ama normal mi
+1 yılKesin güzel oral falan yapıyosundur veya güzel pozisyonlar yapıyosundur ki kocan bukadar istekli rutin değilsin demekki yatakta bacaklarını açıp beklemekten başka bişey yapmıyan kadınlar var
07 Yorumla
Soran+1 yıloral asla yapmam eb iğrendiğim şey. ama gecelik giyip çilveler yapıyorum yani bilmiyorum bana biraz abartı geliyor
- +1 yıl
Peki sana da mı oral yapması hoşuna gitmez oralsız bir ön şevişme yarım bir sevişmedir bence
Soran+1 yılhastalık kapıtıan en büyük şey oral
- +1 yıl
Temiz olursan prıblem olöaz en nüyük zevki yalatan seyde oral
- +1 yıl
Yaşatan
Soran+1 yılbiz yapmıyoruz
- +1 yıl
Prezervatifle falan tavsiye ederim
+1 yılbence kötü bir durum değil, bazı kadınlar kocasının istekli olmamasından şikayetçi, tadını çıkar sexin ve sevişmenin
04 Yorumla
Soran+1 yılgünde 2 normal mi
- +1 yıl
kocan çalışmıyor mu ki, günde iki dafa yapıyorsunuz, sabah ve akşam mı yani, sana fazla geliyorsa söylemelisin bu rahatsızlığını, günde iki defa normal değil bence de, hafta da en az üç ya da dört kez günde bir defa yapmak daha mantıklı , biraz özlemek lazım ara vermek lazım, kocanla konuştun mu bu durumu
Soran+1 yılkonuştum güldürme beni öpmeye başlayınca sende istiyorsun hemen dedi. güzel dedi çalışıyor gece yaşıyoruz 2 defa
- +1 yıl
her gün oluyorsa , bedenlerinize zarar verebilir özellikle sana, engellemen gerek, biraz sevişmeyi özlemeniz gerek...
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle koca bulmak zoe darısı başıma😂 çocuk açısından diyprsan korunun
11 Yorumla
Soran+1 yılyok çoçuk açısından değil
Gizli Üye(25-29)+1 yılInanmiyorum 19 yaşında mi evlendiniz gerçekten 🤤 çok erken olmadı mı sizin için?
13 Yorumla
Soran+1 yılyani aşık oldum evlendim. sevdiğim adam la birlikte yaşamak varken neden evlenmişim. 18 de evlendim bu arada 19 da anne oldum
Soran+1 yılhayatımın en güzel zamanları kocamlaydı.18 yaşında üni1 giderken evlendik ben 1 çoçuklı anneylen okulumu bitirdim hiç pişman olmadım
Cevap sahibi+1 yılAslında haklisiniz gencken evlenmek çok güzel insan hayatı daha heyecanlı daha dolu dolu yaşıyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılGözü dışarda değil senden etkileniyor hala bu güzel bişey
12 Yorumla
Soran+1 yılevet ama işte normal mi
Cevap sahibi+1 yılNormaldir.
+1 yılpeki tersini düşün tersi olsaydı bu seferde soruyu ters soracaktın tadını çıkart bence
02 Yorumla
Soran+1 yılvallahi tersi olsaydı beni istemeyeni hiç istemem 😱
- +1 yıl
ama ihtiyaç sonuçta her şeyin aşırısı zarar
yemeğine şap at :):):):):)
Dokuz yıl geçmiş boşver bir dokuz yıl daha geçsin zaten ömür biter
13 Yorumla
Soran+1 yılyaşımız daha benim 28 kocamın 32🤷♀️
Soran+1 yılgenciz ne 9 yılı
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu anlarım da sen kocanın her isteğinde karşılık veriyor musun isteğine
02 Yorumla
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılBunu nasıl başarıyorsun yahu gerçekten ne kadınlar var bee delirmemek elde değil
Ne guzel işte sırtını donup yatmıyor bızede tam tersi esim sırtını doner yatar yda çocuklarla yatar cinselligi unuttum yemın ederim 6 7 aydır
00 Yorumla
+1 yılYapacak bişi yok yatak odasina girince kilodu kapınin arkasina as öyle yat
02 Yorumla
Soranne alaka
- +1 yıl
Kesi isteyecek hazirlikli ol anlaminda
+1 yılTadini çıkar burada kocam beni mikemiyor diye ağlayanlardan olmaktan iyidir
02 Yorumla
Soran+1 yılterbiyessizleşme
- +1 yıl
🙈🙊
+1 yılistekli olmasın mı istiyorsun yani yoruluyor musun. şikayetcimisin bu durumdan
01 Yorumla
Soran+1 yılşikayetçiyim ama deilim 😂 yani ben beni ayartmasa rahat duruyorum ama geliyor öpmeye başlıyor beni de ayartıyor yani o zaman hayır da diyemiyorum
böyle istekli bir seks hayatı varsa ne güzel ama hergün hergün sıılır insan hafta 3-4 iyi
08 Yorumla
Soran+1 yılsıkılmıyor 🤭
Soran+1 yılkeyifli beni ayartmasa ben rahat dururum ams ayartıyor
Soran+1 yılben başım ağrıyor diyemiyorum çünjü kocam direk öpmeye başlıyor bu nedenle hayır diyemiyorum bile otamatik giriyorum hemen koynuna teklif etse hayır derim belki ama beni ayartıyor
Soran+1 yılevet
Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Normal kimisi böyle olabiliyor ama sana da helal olsun yok demiyorsun
05 Yorumla
Soran+1 yıldiyemiyorum
Soran+1 yılyani neden dedikleri önemli kocam ödün gibi bana gel yapak dese bende hayır detim kocam beni ayartıyor hayır diyemiyorum
+1 yılNe güzel işte bu isteğini dışarda mı gidersin senle gideriyor mutlu olman gerekir
120 Yorumla
Soran+1 yılnormal mi yani
- +1 yıl
Okadar fazlası normal değil ama eğer ilişki istemezse kork çünkü isteğini dışarda gideriyordur. Bence red etme ve eşinin hızını al
Soran+1 yıleğer istediğini dışarda karşılayacak kadar düştüyse. zaten korkmam diren boşarım.
- +1 yıl
Tamam ama yinede sen ihtiyacını karşıla
Soran+1 yılgünde 2 defa okuyoruz iyi değil mi
- +1 yıl
Çok fazla boşalma süresi nasıl aynı ilişkide iki sefer mi ayrı zamanlarda mı iki
Soran+1 yılayrı ayrı zamanlar da bazen de üst üste sevişme süresi 40 dakika ya yakın tutuyor. diğeri de 25 30 dakka
- +1 yıl
Ne güzel işte kocanın bukadar çok istemesi senin güzel ve çekici bir kadın olduğunu gösteriyor 3 çocuk doğurmak baya yıpratır insanı normal doğummu sezaryen ile doğum yaptın
Soran+1 yılnormal doğum da ne alaka
- +1 yıl
Normal doğum da vajina çok genişliyor
Soran+1 yıldiktirdim ben. zaten hep daralttırıyorum hastanede diktiriyorum vajinamı
- +1 yıl
Nasıl oluyor o normal zamanda gidebiliyormusun
Soran+1 yılevet ya kadon hastalıklarına randevu al ıyoum iki dikiş atıyorlar bitti
- +1 yıl
Okadar kolay yani
Soran+1 yılevet türk kadonlro pek yapmaz ama ben yapıyorum
- +1 yıl
Sen nerde yaşıyosun
Soran+1 yıltürksh
- +1 yıl
Acı olmuyor mu
Soran+1 yılya bir dikiş ne kadar açtırabilir
- +1 yıl
Yani bu işlemden sonra vajina için istediğin darlikta oluyor öylemi ilişkide o dikiş atılan yer ağrı yapmıyor mu
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılistedigi kadar ver ne guzel ıste senı ısteyen arzulayan bır kocan var sırtını donup yatarsan sureklı basın agırırsa boynuzu yersın
02 Yorumla
Soran+1 yılsaçmalama
- +1 yıl
ben yorum yaptım sacmalamadım
+1 yılKarşılık vermelisin eğer karşılık vermezsem kendisine karşılık vereni arayabilir seni istiyor sende onu iste
01 Yorumla
Soran+1 yılzaten karışık veriyoruz. ama eğer cinsellik için başkasına gidecekse kapı orda
bırak yapsın... başka bişey yapamazsın yani devam et bence böyle...
02 Yorumla
Soran+1 yıl🙋♀️🙋♀️🙋♀️ çok yardımcı oldun saol
Gizli Üye(36-45)+1 yılben de 6 yıllık evliyim.. seni tanıyabilir miyim? sorularım olacak?
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır
Fiziğin çok mu iyi ya da çok mu güzel mutlu ediyorsun?
08 Yorumla
Soran+1 yılyani güzel im evet. de güzellik le bir alakası yok
Soran+1 yılbakımlı bir kadınım evet kendimi salmadım 3 çoçuk var diye bakımıyım kabul. ama günde 2 kere ne ta
Soran+1 yıl170 boy 57 kilo yeşil gözlü beyaz tenliyim
Soran+1 yılsaçmalama ya
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha ne istiyorsun günde iki kere durtulmek isteyen bir çok kadın var
14 Yorumla
Soran+1 yılya normal mi bu
Cevap sahibi+1 yılNormal ben günde 4 te bosaldigim oluyor hergun sürekli bosaliyorum
Soran+1 yılbizim rekor gün de 8
Cevap sahibi+1 yılBenim 13 canım
+1 yılBeline kuvvet ne diyelim 😀
01 Yorumla
Soran+1 yılüffff
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ne güzel işte gençken yaşanır bu durum.
04 Yorumla
Soran+1 yıl28 yaşındayım yaşlımıyım yani
Soran+1 yılanlarım
+1 yılBu senin icin sorun mu peki?
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır ama evet
+1 yılCengaver bir koca bulmuşun
01 Yorumla
Soran+1 yılfazla cengaver
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha iyi işte aranızdaki sevgi bağını artırır
12 Yorumla
Soran+1 yıliyi iyi de normal mi yani
Cevap sahibi+1 yılEvet
eşine saygılar helal olsun ona işet erkek odur.
02 Yorumla
Soran+1 yılay erkeklik bunla mi oluyor
demekki sende istek kalmamış
06 Yorumla
Soran+1 yılhayır kocam beni de ayartıyor istekli oluyorum. hala ateşli kıyafetler giyiyorum ama günde 2 fazla gibi 2 günde bir ideal bence
Soran+1 yılne demek sizin için bir sans. o haz alıyorsa benimde ondan haz almam demekki bir sans. evlilik bu ne demek..
Soran+1 yılyani kocam sayesinde
+1 yılsen istekli değilmisin
016 Yorumla
Soran+1 yılistekliyimde 2 günde bir iyi bence her gün her gün bu soğukta 2 kere düş alıyoruz
- +1 yıl
eşinin yemeklerini ayarla o zaman :) demek ki seksi bir kadınsın.
Soran+1 yılne yemeği
- +1 yıl
seks isteğini bastırıcı. afrodizyak yiyeceklerden uzaklaştır
Soran+1 yılya o kadar da değiş
- +1 yıl
seksi seviyor musun.
Soran+1 yılevet ana yani biraz fazla
- +1 yıl
biraz fazla mı seviyorsun
Soran+1 yılyani şöyle seviyorum ama. kocam givi günde 2 kere fazla değil mi
- +1 yıl
demek ki hormonları hızlı çalışıyor. burçlarınız nedir
Soran+1 yılbenim ikizler onun aslan
- +1 yıl
kapalı birisin galiba?
- +1 yıl
fiziken nasılsın boy kilo olarak
Soran+1 yılaçığım 170 boyum 57 kilom
- +1 yıl
seksi bir fiziğin var
- +1 yıl
hangi şehirdesin
+1 yılNormal tabi... gayet normal hemde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılKocanı doyurmalısın sen istemiyormu sun
06 Yorumla
Soran+1 yılben rahat durabiliyorum o beni gelip ayartmassa
- +1 yıl
O zaman sende zevk alıyorsun ayartsa bile zevkine bak bir çok kadın yerinde olmak istiyor 😊
Soran+1 yılbilmiyorum
- +1 yıl
Çok zevkli oluyor senşn içinde fantazi yaparsın daha zevkli ve şiddetli orgazm olursun tadını çıkar
Soran+1 yılgünde 2 kez fazla
- +1 yıl
İstekli olan için fazla değil 2 de olur 3 te olur normal
Sence sorun degilse bir sey yapmana gerek yok
00 YorumlaDurmak yok sevişmeye devam
01 Yorumla
Soran+1 yılyok artıl
+1 yılE ne güzel işte
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılanladığım kadarıyla şikayetçisin neden
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır değilim ama olay başka
Cevap sahibi+1 yılbaşka olan olay ne mesele ne?
+1 yılYemeğine şap at 🙈
10 Yorumla
+1 yılMemnun değilmisin
15 Yorumla
Soran+1 yılmemnunum da normal mi
- +1 yıl
Normal kocanın ilgisini çekiyosun demekki
- +1 yıl
ya da farklı durum var
Soran+1 yılyani bence 2 günde bir idaiel
- +1 yıl
Boşver yapın ne olacak
Gizli Üye(30-35)+1 yılİkinci hanım lazım sanki size?
019 Yorumla
Soran+1 yılne alaka
Cevap sahibi+1 yılŞikayetcisin adamın tepene cıkmasina?:)
Soran+1 yılgünde 2 kere fazla değil mi
Cevap sahibi+1 yılYoo degıl bir sabah bir aksam:) e okadar cocuk dogmussun aralarda görüşememişsinizdir:)
Soran+1 yıl9 yıldır. günde en az 2 tanr bazen üst üste. yani 2 günde bir idael
Cevap sahibi+1 yılHmm desene saglam erkek bulmussun?:) cokmu yorgunluktan sıkayetcısın mutlu olamamaktanmı?
Soran+1 yılypk kocam beni de ayatıyor mutluyum çok. adamın işi gücü var gece 3 e kadar yapıyoruz srvişemyi de kısa tutmaz. ben rahatlıyın diye her gün 3 te yatıyoruz
Cevap sahibi+1 yılPeki cokmu seksisin?
Soran+1 yılyani 170 boyunda 57 kiloyum yesil gözlü kumral bir kızım ten im güzel fiziğim de ama bunda ne alaka çok güzel kadınları bile kocaları aldatıyor.
Cevap sahibi+1 yılAdam sana odaklanmıs demkki
Cevap sahibi+1 yılEşinin en iyi oldugu şey ne?
Soran+1 yılne konuda
Cevap sahibi+1 yılYatakta?
Soran+1 yılçok güzel sevişir. yani profösyonel sonra devamını da güzel yapar
Cevap sahibi+1 yılİlk ve tek erkegınmi?
Soran+1 yılevet ilk ve tek erkeğim
Cevap sahibi+1 yılHiç eşine isteyipte soyleyemedıgın fantazılerin oldumu
Soran+1 yılyok. her ne istersen yapıyor
Cevap sahibi+1 yılDemek ucuk kacık isteklerin yok
+1 yılSende ona ayak uydur
011 Yorumla
Soran+1 yıluyduruyorum gece 3 te yatıyoruz her gün
- +1 yıl
3 ce kadar yapiyormu
Soran+1 yılyani çoçuklar 11 de yatıyor. ben de bende çocukların ütüoerini yapıyorum gebeliğini giyip yatmaya gidiyorum. 11 buçuk gibi sonra başlıyoruz 2 gibi bitiyor. yıkamıyoruz. uyuyoruz
- +1 yıl
Baya bir iş yapıyorsunuz tahminim her yönden yapıyorsunuz heralde
Soran+1 yılsadece 45 dakika ön sevişme
Soran+1 yılbunun öncesi cilve
Soran+1 yılsonrası. iş sonrası uyku
Soran+1 yılüst üste iki kere yapıyor birdr
- +1 yıl
Bu bayanların vajinasini yalamaya karşınızın erkegin
- +1 yıl
Baya çekici fizikli bayandinki kocan doymuyor sanirum
- +1 yıl
Ordamisin