libidosu yüksek kadın ın özellikleri nelerdir nasıl anlaşılır? kadınlarda libido yüksekliğinin belirtileri nelerdir?libidonun yüksek olduğu nasıl anlaşılır
Libidosu yüksek kadın nasıl anlaşılır, kadınlarda libido yüksekliği nasıl anlaşılır?
Toplumsal birtakım sebeplerden ötürü kadınlar cinsel faliyetlerini, yüksek libidolarını saklamaya yönelmişlerdir. Hatta libidosu yüksek bir kadının varlığı bile bazılarına bir hayal gibi gelir. Peki tüm bu şartlar altında libido nedir,libidonun yüksek olması nasıl anlaşılır, libidosu yüksek kadın kendisini nasıl ele verir? Tüm bu soruların cevabını almak için lütfen okumaya devam et!
Libidosu yüksek kadın sevişmeyi kendisi planlar
libido yüksekliği nasıl anlaşılır
Libodusu yüksek bir kadını anlmanın en iyi yollarından birisi budur. Libidosu yüksek kadın sevişmeyi kendisi planlar. Libidosu yüksek kadın nasıl anlaşılır diye sorarsan bu kesin bir yöntemdir. Libidosu yüksek kadın sevişmeyi spontana bırakmaz ya da erkeğin planlamasına çok fazla izin vermez. Libidosu yüksek kadın sevişme için adeta vakit kollar.
Libidosu yüksek kadın yatakta baskın olan taraftır
libidosu yüksek kadın nasıl anlaşılır
Libidosu yüksek kadınların en önemli özelliklerinden biri de yatakta kontrolü ellerinde tutmalarıdır. Libidosu yüksek kadınlar genellikle yatakta dominant taraftırlar. Erkeği kontrol etmeyi, ona sözlerini geçirmeyi fazlası ile severler.
Libidosu yüksek kadın özgüvenlidir
libidonun yüksek olduğu nasıl anlaşılır
Libido yüksekliği nasıl anlaşılır sorusunun en kolay cevaplarından biri de kişinin özgüvenine bakmaktır. Libidosu yüksek kadınlar genellikle özgüvenleri de yüksek kadınlardır. Hem de sadece yatakta veya ilişkilerde değil, libidosu yüksek kadınların özgüvenleri sosyal hayatlarında da oldukça yüksektir. Özgüven bu konuda size iyi bir yol olacaktır.
Libidosu yüksek kadınlar kendilerini giyim kuşam ile ele vermezler
libido yüksekliği nasıl anlaşılır
Bu da çok yaygın bir yanılsamadır. Birçok erkek bir kadının libidosunun yüksek olup olmadığını anlamak için giyimine kuşamına bakar. Örneğin açık giyinen ya da koyu renk ruj süren bir kadını kolayca libidosu yüksek olarak etiketler. Ancak tabii ki bunlar libidodan oldukça bağımsızdır. Bir kadın güzel giyiniyor, makyaj yapıyor diye bu şekilde etiketlenmemelidir. Libidonun yüksek olduğu nasıl anlaşılır sorusunun cevabı her zaman hareketlerde gizlidir. Ayrıca her libidosu yüksek kadının ya da erkeğin sizinle ilişkiye girmek zorunda olmadığını da lütfen aklınızdan çıkarmayın.
Evet, bu yazımda libidosu yüksek kadın nasıl anlaşılır, libido yüksekliği nasıl anlaşılır gibi konularda bilgi vermeye çalıştım. Umarım faydalı olmuştur.
9
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Cok gizlenmiyor.. benim libidom asiri yuksek. Yakinimda olan insanlar ic camasiri alma fantezimi bilirler, o kadar cok alirim. Her disari ciktigimda. Kiyafetlerim genelde seksidir, acik giyinmem ama tutkulu olurlar.. asla erkeksi giyinemem, spor ayakkabi ölsem kullanamam. Bakislarim hoslandigim erkegin boynuna ve dudaklarina sikca kayar, ellerine resmen kitlenirim. Bana yapabileceklerini hayal ederim. Azdigim bir ana denk gelirse karsimdaki erkekle konusmam ben bile fark etmeden cinsellige kayar, karsidakini hemen bastan cikartabilirim. Maalesef, cok gizlenmiyor gercek bir tutku :)
Erkeğin sihirli dokunuşu çok önemli cinsellik başlı başına bir tutku, nereye ve ne zaman dokunacagini iyi bilmen gerekir, Oysaki günümüzde daha nereye dokunacagini bilmeyen erkek çok , penisin yapamadığıni dil darbeleri yapıyor.
sevgilisine veya kocasına sevişmeyi teklif eder, arzuludur yatakta put gibi durmaz. yatakta dominant olabilir, iç çamaşırına özen gösterir, fanteziye açıktır. kendini cinsellik konusunda geliştirir. cinselliğin tabu olmadığını bilir
tanışıyorsan ve yakınsan sana bir şekilde tem teması kurar saçına başına sakalına dokunur el kol hareketi yapar, tanımıyorsannn ve aynı ortamdaysan bakışlar gülücükler gelir, tanıyorsan ve yataktaysan zaen o yorganın altından işi götürüyordur sen tavandaki lambanın tasarruf ampulu olup olmadıgını ızlıyorsundur :D
Libidosu düşük kadınla yaşanmaz cinselliğini bastırmayı marifet ve yüksek ahlak sananla da pek muhatap olunmaz. Kadınların önemli kısmı işine gelince özgürlük der ama kendi özgürlüklerini kendileri kısıtlar farkında değildir.
Libidosu yüksek kadınlar genellikle iyi kamufle olurlar. Hiç beklemediğiniz kişiler arasından çıkarlar. Açık saçık giyinmiyor ama giyimine çok dikkat ediyor ise , kişisel bakımını yüksek düzeyde yapıyor ise bir ihtimal libidosu yüksektir. Ve tanıştıktan sonra en önemlisi bana göre yüz ifadeleri ve bakışlarıdır. Yatakdaysa her türlü belli oluyor.
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bende öyle olduğumu düşünüyorum ama belli etmek istemiyorum. Kıyafetleri parfümü makyajı daha seksi olabilir. Erkeklerin dikkatini çekmeye çalışabilirler ve erkek de bunu fark eder genelde. Enerji ve his meselesi anlaşılabilmesi
Güven verdikten sonra seninle konuşması falan bir şekilde ele verir. ya da sen onu nasıl oraya çekeceğini anlarsın.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bazı kadınlar çok güzel gizliyor bu durumu. Hiç anlaşılmıyor. Bazılari da bakışları ile hareketleri ile mutlaka belli ediyor. Ben o gizleyenleri seviyorum. Ateş çıkıyor resmen onlardan.